2009 Kasm Anneleri

ay sabahın köründe hortladım heran geri uyuyabilirim topici ben acam günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydıııınnnn millleeet
bende eşimin yanından giriyorum
birazdan şeker yüklemesi için gideceğim

ay sabahın köründe hortladım heran geri uyuyabilirim topici ben acam günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın sabaan körümü nannn :mymeka:
saat 6 da kalkıyom kocişe kafaltı hazırlıyom evi topluyom giyinip çıkıyom ben sabaan körü dedin saattte :dilcikar: ama az kaldı ekimde inşallah izne ayrılceem
günaydıııınnnn millleeet
bende eşimin yanından giriyorum
birazdan şeker yüklemesi için gideceğim
günaydın itekciiim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bebeeeem enesi kime bıraktın gıııııı

günaydın şekerciiimm napem yaa aaşam misafirlerim vardıı artık bu akşam gidip erkenden uyuklamayı planlıyoom ya iki gündür sabah kalktığımda kramp girmeye başladı önceden arada oluyodu artık daha sık maden suyu içem bari günde bi dene
ya dün dr.a gittim endokrine kan tahlillerinde kanım gene düşük çıktı yaaa 11 çıktı 1 aya yakın oldu kan hapına başlayalı heç işe yaramamışş :sinifsinif: çayı toptan mı kessem gııı
bi de dün kızılaya gitmişkene bikaç yere girdim 1.si ykmnin yanında bi yer açılmış beele iki katlı flan noya mı nee adı alt katında bebiş şeyleri var patikli don, patik, çorao falan aldım ucuzdu bayaaa ama daha kışlık pek bişey yoktu sonra da zerenin dediği yere gitmeye çalıştım gidebildimmi emin değilim ama o moda çarşısının yan kapısının sokağının en sonunda bi dene bebe kıyafeti satan yer buldum ordan girdim arka kapısından bi çıktım bi de ne görem bissürü mağaza pasaj gibi bi yer fazla vaktim yoktu çok gezemedim ama bi yerden çıtçıtlı body ile patikli don aldım 3.5 liraydı tanesi ama orda da kışlık bişe yoktu yaaa bebişime kışlık elbise alasım var heç bi yerde yook bi zarada vardı bekliyem bari de indirime girince alemm
işte benden bu kaaa
arkadaşlarım da sağolsun bebişimin hava nemlendiricisini almışlaar kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…