günaydın adacımm çok yorgunumm falla akşam eve zor düşüyomm noolcak bu böle bilmiorum yaaaa hofffff :çok üzgünüm:Günaydın ebisce, günaydın kartanesi ....
Nasılsınız bu sabah ?
günaydın adacımm çok yorgunumm falla akşam eve zor düşüyomm noolcak bu böle bilmiorum yaaaa hofffff :çok üzgünüm:
sen nasılsın bebişimm yaa ben face giremedim 2 gündür ekleyemedim seni o yüzden darılma taammııı
çakaaaaalll:jeyyar: beleşe getirdin haaa afferun sen adam olursun kısım biras sağa sola ajite et kendini o yok bu yok ay naappçamm falan de bak nası geliy herşeyygünaydın şekerciiimm napem yaa aaşam misafirlerim vardıı artık bu akşam gidip erkenden uyuklamayı planlıyoom ya iki gündür sabah kalktığımda kramp girmeye başladı önceden arada oluyodu artık daha sık maden suyu içem bari günde bi dene
ya dün dr.a gittim endokrine kan tahlillerinde kanım gene düşük çıktı yaaa 11 çıktı 1 aya yakın oldu kan hapına başlayalı heç işe yaramamışş :sinifsinif: çayı toptan mı kessem gııı
bi de dün kızılaya gitmişkene bikaç yere girdim 1.si ykmnin yanında bi yer açılmış beele iki katlı flan noya mı nee adı alt katında bebiş şeyleri var patikli don, patik, çorao falan aldım ucuzdu bayaaa ama daha kışlık pek bişey yoktu sonra da zerenin dediği yere gitmeye çalıştım gidebildimmi emin değilim ama o moda çarşısının yan kapısının sokağının en sonunda bi dene bebe kıyafeti satan yer buldum ordan girdim arka kapısından bi çıktım bi de ne görem bissürü mağaza pasaj gibi bi yer fazla vaktim yoktu çok gezemedim ama bi yerden çıtçıtlı body ile patikli don aldım 3.5 liraydı tanesi ama orda da kışlık bişe yoktu yaaa bebişime kışlık elbise alasım var heç bi yerde yook bi zarada vardı bekliyem bari de indirime girince alemm
işte benden bu kaaa
arkadaşlarım da sağolsun bebişimin hava nemlendiricisini almışlaar kaydirigubbakcemile2
falla son ay kıpraşamıcaz herfalde hofff ruhum sıkılıyo beaaO yorgunluk bende de var ve giderek artıyor. Sonuncu aylara doğru ne olacak bilmiyorum. Face girdiğinde eklersin problem değil.
sabah sabah karga kahwaltusunu etmeden ne hortladın nan özgeee :1shok:ay sabahın köründe hortladım heran geri uyuyabilirim topici ben acam günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
benimde yarın warrrrrrr :bbo:günaydıııınnnn millleeet
bende eşimin yanından giriyorum
birazdan şeker yüklemesi için gideceğim
cerenimoo günaydın dadluuummm a.s.
nen hortladın zabahın köründeeee yatsaydın yaa bebene sarılıppp :mymeka:
kız bugün neree gidiyonnn
bende diceedimm dışarı çıkak mııı
al benden de o kaa yaa uyku modundayımmmgünaydın adacımm çok yorgunumm falla akşam eve zor düşüyomm noolcak bu böle bilmiorum yaaaa hofffff :çok üzgünüm:
sen nasılsın bebişimm yaa ben face giremedim 2 gündür ekleyemedim seni o yüzden darılma taammııı
senden öğrendim nan o gün onu şu alacak bunu bu alacak dedin kafama girdin bizimkiler de sordu hemen aklıma geldiiiçakaaaaalll:jeyyar: beleşe getirdin haaa afferun sen adam olursun kısım biras sağa sola ajite et kendini o yok bu yok ay naappçamm falan de bak nası geliy herşeyy
gıı bende anneme şunu al bunu al diyom soora dayanamayıp gidip kendim alıyom :roflol: :roflol:günaydınnnnnn canımcımlarımmmmmm a.s.
bak işe gitmiyom emme yine sabahın erken saatlerinde sizlerleyim çunku ben tam bi gerizekalıyım izinli olduğum zamanlarda uyku tutmuy :roflol:
birasdan kayınvalideme inezeeem gidem bi görunem kusmuştur kesin neen gelmeyon deyü naniknanik
sorada anacıma gidiceeeemm inşalahh
kız bu arada bende diom bu MSA kim ajan gibi rumuza bak :1ninca: meğer bizim adaymış ya kaydirigubbakcemile3
kartanesiii nan hade eisin falla beleşe getüdün makineyi lo yauw herkeş beni çokmu godoman saniy yohsa kimse beni sevmiymi neen kimse hediye almıyo nan benim bebişime Çok üzgünüm çoook neyse daha zaman var bakalım soradan çıkar kokusu belkimm :1closedeyes:
ay amma yazdım heee temem susayım zabah zabah bu kaa yeter
nan çatlak gacuu daha neyi beleşe getirmişim hepsini kendi alın terimnen aldım beeherkese günaydınnnn a.s.
ebişim geçmişi okuyodum dadlum selam vermez olur muyum heeçç a.s.
kartanesii gııı yine bişeleri beleşe getirmişsinn :jeyyar: iyi günlerde kullan inşallah
msa sanada günaydınnnn a.s.
sabah sabah karga kahwaltusunu etmeden ne hortladın nan özgeee :1shok:
benimde yarın warrrrrrr :bbo:
ben kadıncıkcıkcıkkım o zaman :roflol:ebişşş annem sen her sabah kahvaltı mı hazırlıyon gıı hemde senin kocişin gibi sıradan kahvaltı yemeyen bi adama abuuu :1shok: işte ben boşuna demiyom kadın var kadıncık var deyüüü dostum çalışan bir bayan olarak seni tebrik ediyorumm vereliniortak
ben kadıncıkcıkcıkkım o zaman :roflol:
yolluyom özeldeen yerimsenibenkartanesü bağa adresini yolla gıı
evet :dilcikar:sadece cıkcık ta olabülüdük yane demi ama hiç değilse başında bi karu ibaresi taşıyabiliyoh nan bu da bişi ama kaydirigubbakcemile3
Kızlar benım sag kalcamda cok fena sancı batma var.
topallıyorum, oturdugum yerden kalkarken canımdan can cıkıyo sankıı
yatamıyom,kalkamıom, yuruyemıom anlıycanız.
yururken topal topal yuruyom canım cok yanıyoo
benım gıbı olan varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?