bacımmm falla bilmiom kaç tl verdiğimi dedim ya onnar tahmini sölediimm fiyatlar daha doğrusu, 1 küvet 1 banyo süngeri 1 filesi 1tırnak makası 1 fırça tarak seti 1 göğüs kremi 1 emzirme sütyeni 1 penye battaniye 1 yelek 2 patikli pijama 1 pijama takımı 40 lı pkt göğüs pedi 1 yenidoğan ıslak mendili 1 k.çorap 1 patik 1şapka 2 eldiven 2 adet biberon 2 li emzik 200-tl tuttu cicimm artık çok ya da az napiim çok da alternatifim yok açıkçası daha doğrusu ben almak istediğimden yok annem ist. dan yarı fiyatına alırdı belki bunları
ada cıııııımmm bi gün de senne giderik istersen bacımm ulusta ki yerlerine giderizzz..
selam kızlar
nedeysunuz nasilsunuz ben yine evlen boğuşuyom 75 metre kare evi n temizliği ne kaaa çok oliii yaaa
150 metre kare olsaydı hiç dötümün üstüne oturamazdım herhal
neyse bugün kapıları silecem tam 8 kapı var hem silerim hem yazarım
Tamam tatlım birgün gidelim ulus balgat fark etmez bakalım. Sizden sonra başladım nasıl olsa almaya gerisi gelir.
canısı bi mağaza var tüm beebk ürünlerini satıyo balgatta ve ulusta yeri var ondan bahsedioz google dan özelcan bebe yaz girip bi incele istersen[
ya kızlar balgat balgat diyip duruyonuz. E -bebekten mi bahsediyonuz yooosa benim bilmediğimuygun fiyatları olan bir yer mi var Balgat ta
cnm minder o onu gördük biz ama almadım file daha cazip geldikıslar şimdi file yerine başka birşey çıkmış. küvetim içine koyuyormuşun , bebeğin kafası içine gömülüyormuş galiba süngerimsi birşey böylece tek başına kolaylıkla yıkayabiliyormuşun bebeği , iki elinide serbest bırakabiliyormuşun anladığım kadarıyla ben henüz görmedim ne menem bişey gördüğümde detayıynan anlatırım size. file almayanlar varsa hele bir dursunlarda şunu bir öğrenek ondan aluruk iyi birşeyse
kızlar yaaa çok korkuyoom sanki bi kanama olmuş gibi mafoldumben ama emin diiliiimm iki saat baktım bişey yok ama bekliyom şimdi arda bir gidip kontrol etceem çok korktum yaaa
bebiş çok hareketliydi şu an hareket yok beklemedeyim dua edin bişe olmasıın
kızlar yaaa çok korkuyoom sanki bi kanama olmuş gibi mafoldumben ama emin diiliiimm iki saat baktım bişey yok ama bekliyom şimdi arda bir gidip kontrol etceem çok korktum yaaa
Allah korusun kıs nie bişi olsun aaaaa hemen doktorunu ara sor bekleme bence taammı cnm hadi ara bise de haber verkızlar yaaa çok korkuyoom sanki bi kanama olmuş gibi mafoldumben ama emin diiliiimm iki saat baktım bişey yok ama bekliyom şimdi arda bir gidip kontrol etceem çok korktum yaaa
selam cnm 3 cuma boyunca okumak mı gerekiomuş şunu bi anlatsana cnm beslm kızlar nasılsınız bakalım...
bende bebişim ilk doğduğunda giyecek kıyafetleri yıkıyorum hastanede...
yıkayıp ütüleyıp 3 cuma yasın okucam...
sizler nasıl bebişler iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?