2009 Kasm Anneleri

anladım cnm keske annene aldırsa istanbuldaysa valla hersey yarı yarıya olur hem sende büyük ihtiyacları halledersinkaydirigubbakcemile5

ana evi sırfff kapımı yapmışlar kızz benım evde okadar sadece 4 oda kapım varrrrkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

[
Tamam tatlım birgün gidelim ulus balgat fark etmez bakalım. Sizden sonra başladım nasıl olsa almaya gerisi gelir.

ya kızlar balgat balgat diyip duruyonuz. E -bebekten mi bahsediyonuz yooosa benim bilmediğimuygun fiyatları olan bir yer mi var Balgat ta

Son düzenleme:
kıslar şimdi file yerine başka birşey çıkmış. küvetim içine koyuyormuşun , bebeğin kafası içine gömülüyormuş galiba süngerimsi birşey böylece tek başına kolaylıkla yıkayabiliyormuşun bebeği , iki elinide serbest bırakabiliyormuşun anladığım kadarıyla ben henüz görmedim ne menem bişey gördüğümde detayıynan anlatırım size. file almayanlar varsa hele bir dursunlarda şunu bir öğrenek ondan aluruk iyi birşeyse

[

ya kızlar balgat balgat diyip duruyonuz. E -bebekten mi bahsediyonuz yooosa benim bilmediğimuygun fiyatları olan bir yer mi var Balgat ta
canısı bi mağaza var tüm beebk ürünlerini satıyo balgatta ve ulusta yeri var ondan bahsedioz google dan özelcan bebe yaz girip bi incele istersen
cnm minder o onu gördük biz ama almadım file daha cazip geldi

slm kızlar nasılsınız bakalım...
bende bebişim ilk doğduğunda giyecek kıyafetleri yıkıyorum hastanede...
yıkayıp ütüleyıp 3 cuma yasın okucam...
sizler nasıl bebişler iyi mi

kızlar yaaa çok korkuyoom sanki bi kanama olmuş gibi mafoldumben ama emin diiliiimm iki saat baktım bişey yok ama bekliyom şimdi arda bir gidip kontrol etceem çok korktum yaaa
bebiş çok hareketliydi şu an hareket yok beklemedeyim dua edin bişe olmasıın

gecmiş olsun canım doktorunu arasana

kız bekleme kalk doktora git annem sakın bekleme benim doktorum böle durumda hemen gel dedi neyi beklion canımcım

:1shok: canım kartanemm arasana dr.a sorsana bi yaa hadi merak ettirme benidee opuyorumnanaktan

Allah korusun kıs nie bişi olsun aaaaa hemen doktorunu ara sor bekleme bence taammı cnm hadi ara bise de haber ver

canım benım hemen doktorunu ara tatlım hiç bekleme olur mu hadi bakalım haber beklıyoruz senden canım

kızlar bebiş hareket ediyo şu an ya gidip gidip bakıyom bişey yokk
acaba ishal falan oldumda onu mu gördüm diye bekledim

Canım yanlış hatırlamıyosam sen fatih hastanesine gidiyordun tabi karıştırmadıysam. oranın kadın doğum aciline gitsene ben ilk aylarda gitmiştim çok iyi ilgileniyolar hemen ultrosonda bakarlar için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…