Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tatlım istersen özelden yazayım...
kimsenin kimseyi tındıgı yok herhal neyse kalın saglıcakla.......................
nasıl vermedi telefonunu kız.:1shok:. hayret bişe acil bi durum oluyo ama doktoruna ulaşamıyosun... ee bacım özel hastaneye gitmenin ne anlamı kalıyo anlamadım... bu doktor sana kartını falan vermedimi
kızlar merak etmeyin yanlış alarmmışş kan başka yerden geliyomuşş
hoşbulduk canııımhoşgeldin canım
kızlar yaa neden kanıyo orası hemoroid falan da yok ben de acımıyo da hiç
selam cnm nasıl geçti yükleme ?slm millet ben geldim
ohhh be ödümüzü koparttın kızzzkızlar merak etmeyin yanlış alarmmışş kan başka yerden geliyomuşş
kaydetsene nan tlf :mymeka:benim de salaklığım aslında almıştım önceden kaydetmedim :kedi: eşim bulmuş neyseki
slm çıtırtım nasılsın gıı yeni görüşüyoz bak kaç gündür:1hug:hoşgelmişsen:lepi:yaaa aranızda derin dondurucu su olan varmı hangileri kullanışlıdır bunların çekmecelimi yojsam üsten kapaklılarmı acep bilemedim alacamda ondan soruyom
rahat oldu ebişim soğuk suyun içine limon sıkıp glukozu koydum nefes almadan içtimselam cnm nasıl geçti yükleme ?
ohhh be ödümüzü koparttın kızzz
kaydetsene nan tlf :mymeka:
biz de kadınceeze kızıp durduk tlf vermio falan die
hoşbuldum canım sağolda kaç gündür neredesin nanslm çıtırtım nasılsın gıı yeni görüşüyoz bak kaç gündür:1hug:hoşgelmişsen:lepi:
ben yeni aldım 2 ay falan olacak arçelikten üstten kapaklı
çekmeceli almayı düşünüyordum önermediler
ama bu aldığım harika varya içine koyduklarımı saysam şaşırırsın
rahat oldu ebişim soğuk suyun içine limon sıkıp glukozu koydum nefes almadan içtim
hiç zorlanmadım
birde kasılmalarım oluyor diyince idrar tahlili vermişti dr.um onuda verdim yarın sonuçları alacak kocişim
benim kısım olmadığı için ben bakmayım:gitme: