ettim gıı şimdi işyerinden bağlanamıyoh normalde de hile yapıp açtım şimdi faceiii
hıı yolla canım o zaman peki ben bugün yollasam gelirmi yarınaa alabilirmisin yani sen ne zaman yollıyım???
tarife halt etmiş :dilcikar:
Canımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Çok sağol birtanem rahatladım yeminle önümüzdeki ay gelirsiniz dedi.Çok şükür anneannemizide götürdük hele Doğamı gör delirdi bir sorusu vardıkiiii gülmekten öldürdü bizi..
Şimdi bu tıckerlerde 29+3 görünüyor doktor 28 dolu dolu bitti 29 diyor ama bebek gelişimi 29 haftayla uyumlu neyse vay efendim biryanlışlık var bilgisayarı yanlış ölçüyor ölçmüyorsa kardeşim obezmi doğacak :roflol: :roflol: :roflol:
Ay ama suratı gör asık bişimi olacak anne nolur Allahım korusun anlattık neyse olmaz bebeklerde obezlik doğarken sadece iri olanlar var arada :roflol: İşte kardeşin en fazla şu kadar kiloda doğar vsvs ama hepimiz koptuk :roflol::roflol:
Aras Kargo olursa alamasam bile yakın canım olmazsa ben annemin adresi alayım sen oraya yolla ben akşam üzeri hemen sana yollarım ne dersin?Normalde 1 günde geliyor kargolar ama inan bilemiyorum:sinifsinif:
ettim gıı şimdi işyerinden bağlanamıyoh normalde de hile yapıp açtım şimdi faceiii
hıı yolla canım o zaman peki ben bugün yollasam gelirmi yarınaa alabilirmisin yani sen ne zaman yollıyım???
tarife halt etmiş :dilcikar:
adaa biizm fotoyu kim ekledi nerden bulcam ben onuu
canim hemen morelini bozma diyet yaparsin wannababy de diyet yapti...selam kızlar benim biraz canım sıkkın...
gecenlerde 50gr şeker yüklemesi yapıldı dr için sınır 135 ama bende 174 cıkmıştı be bende bu sefer 100 gr yapılmasını istemişti dün yaptırdım ... bugünde dr ile telefonda görüştüm değerleirn çok yüksek olduğunu ve diyetizyene gitmem gerektğini soyledi yarın içinde onun için randevu aldım dişyetizyene gidecem. ama canım çok sıkıldı ne güzel herşey çok güzel giderken boyle sorunla karşılşamk. normalde şerbetli tatalı hiç sevmem ama muhallebi tarzını severim. ama bu gebelikde önümü bırakın tatlıyı tatlının dibinde kalan şerbeti bile yalak istiyorum yani o derece tatlıya düştüm...................
bakalım yarın ne diyecek diyetizyeb......... sonrada kendimi drme gidecem........ne yemem gerektini yada ne yememmem gerektğini bilmiyorum.... tamam talıyı keserim ama meyve işini ne yapacam onuda bilmiyorum ................ay birde cikolata var dimi offffffyaaaaaaaa ramazanda geldi her iftar sonrası mis gibi tatlılar :gitme:
Selam Kızlar a.s. a.s. a.s.
Hepinizi kocaman kocaman öpüyoruz.Misafirlerimi gönderdim.Kartaneme yaptırdığım hediyemi aldım çok sıcak çıkamadım akşam üzeri nasipse kargoya veririm..opuyorumnanaktan
Dünde doktora gittim küçücüğümüzü gördük tombik yanaklı Allaha emanet
Şeker testi diğerleri hepsi iyi çok şükür 1 ay sonra tekrar gideceğiz ..Bakınıp duruyordu kıyamam yaa Allahım sağlıkla vaktinde gelmesini nasip etsin opuyorumnanaktan
ne var giz banada nalt bizde fox kayboldu cikmio artikanaam evdekiler fox a basın emme korkmayınn :roflol:
haklisin mugla kadar olamazhee sıcaktır nan ama bura kadar olamaz işteee lülülülülülü :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:Canımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Çok sağol birtanem rahatladım yeminle önümüzdeki ay gelirsiniz dedi.Çok şükür anneannemizide götürdük hele Doğamı gör delirdi bir sorusu vardıkiiii gülmekten öldürdü bizi..
Şimdi bu tıckerlerde 29+3 görünüyor doktor 28 dolu dolu bitti 29 diyor ama bebek gelişimi 29 haftayla uyumlu neyse vay efendim biryanlışlık var bilgisayarı yanlış ölçüyor ölçmüyorsa kardeşim obezmi doğacak :roflol: :roflol: :roflol:
Ay ama suratı gör asık bişimi olacak anne nolur Allahım korusun anlattık neyse olmaz bebeklerde obezlik doğarken sadece iri olanlar var arada :roflol: İşte kardeşin en fazla şu kadar kiloda doğar vsvs ama hepimiz koptuk :roflol::roflol:
görmedim kuzum ablama msn de laf yetistiriodumelif beni görmüomusun
almanyada hastane çıkışı varmı diyorum türkiyedeki gibi
10lu set felan sen aldınmı
adaa biizm fotoyu kim ekledi nerden bulcam ben onuu
Benim fotoların içinde var alabilirsin...
ne var giz banada nalt bizde fox kayboldu cikmio artik
haklisin mugla kadar olamaz
sizin daha cok dötünüz pisiyo iste ohh canima degsinzemuszemus
kızlar wanna nerdeeeeee londraya mı gittiiiii
eşim görevli gitcekte orda vardır belki die alsın dicektimgörmedim kuzum ablama msn de laf yetistiriodum
yokk kizim bunlar öle seylerden anlamiyolar burda öyle hastane cikisi falan yokta
ben türkiyeden aldim iki takim..
bugünde anneme ismalardim mevlüt takimi almamistim biseyler daha almis annem onlari yollucak
niye sordun ki
canim hemen morelini bozma diyet yaparsin wannababy de diyet yapti...
sekeri tamamen kesmez sendne doktor sadece biraz sinirlama getirir onada katlanmak zorundasin insüline düssen daha mi iyi
slm nazlii masallah yagmuruna
nzar degmesin hep böyle olsun
ne var giz banada nalt bizde fox kayboldu cikmio artik
haklisin mugla kadar olamaz
sizin daha cok dötünüz pisiyo iste ohh canima degsinzemuszemus
:roflol::roflol::roflol:
canım hiç canını sıkma yaaa wannada diyette tek bebişlerimiz sağlıklı olsun gerisi boş dimi amaselam kızlar benim biraz canım sıkkın...
gecenlerde 50gr şeker yüklemesi yapıldı dr için sınır 135 ama bende 174 cıkmıştı be bende bu sefer 100 gr yapılmasını istemişti dün yaptırdım ... bugünde dr ile telefonda görüştüm değerleirn çok yüksek olduğunu ve diyetizyene gitmem gerektğini soyledi yarın içinde onun için randevu aldım dişyetizyene gidecem. ama canım çok sıkıldı ne güzel herşey çok güzel giderken boyle sorunla karşılşamk. normalde şerbetli tatalı hiç sevmem ama muhallebi tarzını severim. ama bu gebelikde önümü bırakın tatlıyı tatlının dibinde kalan şerbeti bile yalak istiyorum yani o derece tatlıya düştüm...................
bakalım yarın ne diyecek diyetizyeb......... sonrada kendimi drme gidecem........ne yemem gerektini yada ne yememmem gerektğini bilmiyorum.... tamam talıyı keserim ama meyve işini ne yapacam onuda bilmiyorum ................ay birde cikolata var dimi offffffyaaaaaaaa ramazanda geldi her iftar sonrası mis gibi tatlılar :gitme:
hoşgeldin nazlımmm maş.sonuçlar temiz çıkmış gözün aydınkaydirigubbakcemile5Selam Kızlar a.s. a.s. a.s.
Hepinizi kocaman kocaman öpüyoruz.Misafirlerimi gönderdim.Kartaneme yaptırdığım hediyemi aldım çok sıcak çıkamadım akşam üzeri nasipse kargoya veririm..opuyorumnanaktan
Dünde doktora gittim küçücüğümüzü gördük tombik yanaklı Allaha emanet
Şeker testi diğerleri hepsi iyi çok şükür 1 ay sonra tekrar gideceğiz ..Bakınıp duruyordu kıyamam yaa Allahım sağlıkla vaktinde gelmesini nasip etsin opuyorumnanaktan
Benim fotoların içinde var alabilirsin...
canım hiç canını sıkma yaaa wannada diyette tek bebişlerimiz sağlıklı olsun gerisi boş dimi ama
hoşgeldin nazlımmm maş.sonuçlar temiz çıkmış gözün aydınkaydirigubbakcemile5
yaaa ben faceye girmiyorum oralara koymayın foto kkyada koyunda bende bakıyım hadi be hacılaryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?