2009 Kasm Anneleri

selam kızlar benim biraz canım sıkkın...
gecenlerde 50gr şeker yüklemesi yapıldı dr için sınır 135 ama bende 174 cıkmıştı be bende bu sefer 100 gr yapılmasını istemişti dün yaptırdım ... bugünde dr ile telefonda görüştüm değerleirn çok yüksek olduğunu ve diyetizyene gitmem gerektğini soyledi yarın içinde onun için randevu aldım dişyetizyene gidecem. ama canım çok sıkıldı ne güzel herşey çok güzel giderken boyle sorunla karşılşamk. normalde şerbetli tatalı hiç sevmem ama muhallebi tarzını severim. ama bu gebelikde önümü bırakın tatlıyı tatlının dibinde kalan şerbeti bile yalak istiyorum yani o derece tatlıya düştüm...................

bakalım yarın ne diyecek diyetizyeb......... sonrada kendimi drme gidecem........ne yemem gerektini yada ne yememmem gerektğini bilmiyorum.... tamam talıyı keserim ama meyve işini ne yapacam onuda bilmiyorum ................ay birde cikolata var dimi offffffyaaaaaaaa ramazanda geldi her iftar sonrası mis gibi tatlılar :gitme:

Muredacım biraz önce gördüm facede benim için resimden dolayı güzel şeyler yazmışsın sağol tatlım bu halde iken az moralim düzeldi.

Selam Kızlar a.s. a.s. a.s.

Hepinizi kocaman kocaman öpüyoruz.Misafirlerimi gönderdim.Kartaneme yaptırdığım hediyemi aldım çok sıcak çıkamadım akşam üzeri nasipse kargoya veririm..opuyorumnanaktan
Dünde doktora gittim küçücüğümüzü gördük tombik yanaklı Allaha emanet
Şeker testi diğerleri hepsi iyi çok şükür 1 ay sonra tekrar gideceğiz ..Bakınıp duruyordu kıyamam yaa Allahım sağlıkla vaktinde gelmesini nasip etsin opuyorumnanaktan

fısttıkkk dur hemen panik olmaa eccük diyetle düzene giriyo onlaarr
wanna da olduydu ya o da bi diyet yaptı dr. dur yavaş demek zorunda kaldı hee
bu arada wanna nerde yaaaaaa
Muredacım biraz önce gördüm facede benim için resimden dolayı güzel şeyler yazmışsın sağol tatlım bu halde iken az moralim düzeldi.

bana yazmamışmı nan Çok üzgünüm çoook
bu arada ben de pek beğendimdi seni hatta daha önce belirtmiştimm a.s

Kıyamam sana yaaa sakın yeme birtanem hiç birini düşsün değerleriniz biliyorsun erken doğum riskinin sebeplerinden biri Allahım korusun sizi meyvaya az az devam et lakin diğerleri lmaz: Geçmiş olsun canım az kaldı sabır

geçmiş olsun canım

olsun diyet yaparsın bişey olmaz korkma bende inanılmaz tatlı yiyorum şeker yüklemem daha yapılmadı bu hafta ister sanırım dr bende yüksek çıkıcağını tahmin ediorum zaten sonuna yaklaştık hamileliğin ay meyve yersin nolcak çikolata ve tatlıyı kesersin olur biter

slm elifcimm opuyorumnanaktan
kızz 37 derceye sen sıcakmı diyosun şimdi kociş aradı sakın klimayı kapama dereceler gölgede 49 gösteriyomuşş :bbo::bbo:

sicak tabi lannn sen almanyanin sicagini bilmiosun durur durur bi sicak yapti mi gebertici sicak olur..yapisirsin resmen dötünden terler damlar..bugünde aynen öyle bir gün denizde yok burda azcik nemi ceksin :çok üzgünüm:bütün nem bizim vucutlarimizdan cikio bugünkaydirigubbakcemile3

oyy canımmm bebişi gördünüz demeek çok datluuu
ayy canım acele etme kargo için hatta haftaya ver istersen yaa çünkü haftasonu gelirse alamam işyerinin adresini verdim çünkümm ben de yollamadım henüz haftaya evdemisin???

beratefe cnm geçmiş olsun opuyorumnanaktan
zaten hamile olduğun için çok sıkı bi diyet vermezler ama bu kadar rahta olmazsın sadece eminim kısa sürede düzelir cnmm :Saruboceq::Saruboceq:

ayy gerçek görüşlerimi cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan vallaa çok hoşsunn

slmm nazlııımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyy maşallah yağmurcuğaaa
gözün aydın cnm testlerinde temiz çıkmış çok sükürr :Saruboceq:

Canım sağol. bu arada sen beni neden kabul etmedin bakım facede hııııklava:klava:

Haftaya evde değilim cnm ben yaO yüzden hemen yollamak istedim sana 1 hafta nasipse tatildeyiz c.tesi çıkarız haftaya pazar döneriz .Nasıl yapalım aklım karıştı şimdi ne dersin?
Bebişide gördük teyzesi büyümüş bayağı kıyamam yaa bakınıp duruyordukaydirigubbakcemile3

bana yazmamışmı nan Çok üzgünüm çoook
bu arada ben de pek beğendimdi seni hatta daha önce belirtmiştimm a.s

seni ilk kezmi gördüm naannn :mymeka: adayı ilk kez gördüm lülülülülülü
hem ben seni tarife sanıyımmm :roflol::roflol:

hee sıcaktır nan ama bura kadar olamaz işteee lülülülülülü :roflol::roflol:

fısttıkkk dur hemen panik olmaa eccük diyetle düzene giriyo onlaarr
wanna da olduydu ya o da bi diyet yaptı dr. dur yavaş demek zorunda kaldı hee
bu arada wanna nerde yaaaaaa

teşekkürler kızlar ama elimde değil ağlamakdan helak olsum ( salak ben ) zeten bugünlerd uygusallık hat safada ota boka ağlıyorum .... sanki erken foguracam hissi sardı birde derğer yüksek cıkınca of ya ne bileyim saçmalıyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Çok sağol birtanem rahatladım yeminle önümüzdeki ay gelirsiniz dedi.Çok şükür anneannemizide götürdük hele Doğamı gör delirdi bir sorusu vardıkiiii gülmekten öldürdü bizi..
Şimdi bu tıckerlerde 29+3 görünüyor doktor 28 dolu dolu bitti 29 diyor ama bebek gelişimi 29 haftayla uyumlu neyse vay efendim biryanlışlık var bilgisayarı yanlış ölçüyor ölçmüyorsa kardeşim obezmi doğacak :roflol: :roflol: :roflol:
Ay ama suratı gör asık bişimi olacak anne nolur Allahım korusun anlattık neyse olmaz bebeklerde obezlik doğarken sadece iri olanlar var arada :roflol: İşte kardeşin en fazla şu kadar kiloda doğar vsvs ama hepimiz koptuk :roflol::roflol:

Canım sağol. bu arada sen beni neden kabul etmedin bakım facede hııııklava:klava:
ettim gıı şimdi işyerinden bağlanamıyoh normalde de hile yapıp açtım şimdi faceiii
hıı yolla canım o zaman peki ben bugün yollasam gelirmi yarınaa alabilirmisin yani sen ne zaman yollıyım???

tarife halt etmiş :dilcikar:

ayy olmaz bişeeeeyyy
dikkat etcen yediklerine o kaaa

ayy doğacığıma bak yaaa kardeşini nasıl da sahipleniyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…