ol ol olsana kizim
olmadigin kabahat
cok eglenceli bir yerkaydirigubbakcemile2
alaaalalla yaa bende tam aksine 23.haftada aradim renkli ultrason icin randevu istiyorum dedim kac hafatlik diye sordular 23 dedim cok erken daha 27.28.haftalar en ideal zaman dediler hamde iki ayri doktordan aldim hangisi erkene verirse diye ikiside ayni zamani verdi...:bbo:
benimde kafam karisti simdikafamçokkarıştı
ya senin doktor ya benim doktor yanlis yaptikafamçokkarıştı
bacim senin mimliket nire??nan kocamın yüzünden yedim yok be domuz yemedim vallaha :bbo:
kız ben nerden gidem istanbula ama gidersem bakarım
yeni acmana gerek yok ki eger önceden üyeligin varsa onu actirisin zatenyaaaa aslında öncede üyeliğim vardı ama kapatmıştım şimdi yeniden açmak istemiyorum zorla teşvik ediyorsunuz haaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah allahhh bendeeee ikilem de kaldım valla şimdiii
vallaaa iksinden birinde anormallik var ama hangisin de acep CADIARZU
benim haftaya persembe sabah randevum yani 27+4 olmus oluyoruz ozaman..
gidince senin icinde sorucam bakim niye öle yapti doktorun..kim yanlis yapti
canısı topuk dikeni olabilirmiş yaa benim elim ayağım falan çok şükür hiç şişmedi de akşamları eve yürüyom ya 30-40 dk topuklarıma çivi batmış gibi acıyo bi dr. danıştım topuk dikeni olabilir muayene ol diocanım ya bende olmadı hatta bende ne elimde ne ayağımda en ufak bi şişlik bile yok senin neden oluo bilionmu bütün gün ayaklarını sarkıtıpoturuon ya ondan oluo zaman zaman yüksege koyman lazım ayaklarını eve gittiğindede tuzlu su yap koy ayaklarını ii gelir canmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol dattlımm ben kasım anasıyım demiiSelam ebiscem.
Sen üzülme tatlım ne olursa olsun sen kasım anası olarak kabulsun.
falla ben görüom nannnsen göbek deliğini görüonmu nan ayağa kalktınmı ben göremiom nan görüosan bebek gelyy demekmiş :roflol::roflol::roflol:
muhakkak ekle de bakalım cicimmpatik ördüm dikemiom
büyük iğnem yokmuş bugün alıym bare
bide ben o karpuz patiği tek renk ördüm
ne demek kim ekledi nannn delüüüü :mymeka: kim çekti o fotoyu hııı duymamış oliim taam yazamıyom belki emme gözüm üstünüzdeadaa biizm fotoyu kim ekledi nerden bulcam ben onuu
öğğğkk nası yedin nann anaammmm sen sakın çin e gitme guzummmbende gittiğimde kozmetik haricinde bişey alamamıştım ama h&m ucuz ve güseldi nan ama bebek ürünlerine bakmamıştım dedim hani varsa eşim alsın
nan bide orda mangos die restaurant varya hercins et bulunuo ben salak gibi timsah etine kadar her bişeyi yedimdi sonra 2kg kadar şiştim 1 hafta wcye çıkamadım alamanyalarda rezüllük çektim laelaelaelaelae
tamam canım...bu arada bu gece sahura kalkıcazzzz
yani ben tutmayı düşünmüyorum eşimde izin vermiyo ama
eşim için sahura mecbur kalkıcam
doktora sormayı da unuttum, oruç tutmamızın bi sakıncası olur mu acaba???
sizzzz ne yapıcaksınızzz kızlarrrr tutmayı düşünen varmı???
en çok istiyodum ama herkes tutma sakın iyi değil diyooo
kafam karıştı ne yapıcam bilmiyorum...
nerede bu kasım 2009 anneleri yaaaa facede bulamadım
bi diksem ekleyecemmuhakkak ekle de bakalım cicimm
öğğğkk nası yedin nann anaammmm sen sakın çin e gitme guzummm
kız niye üzüyon kendini bak bende yeni geldim dr dan. 146 çıktı şeker. ki ben tatlı yemem hiç birtek meyve yiyom. normaldede sevmem tatlıyı neyse 10 gün sonra 100 lük yükleme yapılcak bakacağız artık ama benim içim çok rahat yüksek çıkarsada ne yapalım biraz daha dikkat edecez. üzülme bebeğin sağlık olsunda başka şey düşünme sen. hem dr lar az pimpirikli olurlar. ben dr a dedim çok pimpiriklisiniz diye adam şaşırdı. dedi ki insanlar başka dr dan bir canı kurtarmasınıbekliyorlar bizden ise 2 can istiyorlar hem anneyi hem bebeği ondan böyle her detayı düşünüyoz dedi. haklısınız dedimalkisalkisalkisteşekkürler kızlar ama elimde değil ağlamakdan helak olsum ( salak ben ) zeten bugünlerd uygusallık hat safada ota boka ağlıyorum .... sanki erken foguracam hissi sardı birde derğer yüksek cıkınca of ya ne bileyim saçmalıyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ay yok ya ben öle tuz zeytinyağı felan yapamamkizlar size ne dicektim untmadan
sabah bi arkadas aradi 3,5 aylik kizi var kizini yikarken yikama suyuna hep 2 yemek kasigi tuz 1 yemek kasigida hakiki zeytin yagi karistiriyomus..o dogumdan önce hazirlik kurslarina gitmisti dogumdan sonrada eve ebe almis ebe söylemis böyle yapin diye....bana cok entersn geldi ama bebeginde ne bir pisik ne cildinde yada kafasinda kepeklenme olmamus...banada tavsiye etti...ebesi demis bebek sampuani bile olsa icinde kozmetik var ilk aylar böyle yikayin diye..
zeytin yag yaglandirmiyomu saclarini dedim hayir dedi..
pide poposunu temizledikten sonra pudra yerine bir pamuga azcik zeytin yagi damlatiyomus öyle kapatiyomus altini bunda ebe demis,hem cok rahat kaka yapiyomus kizi hemde pisik yapmiyomus...
ben denicem bu yöntemi sizde deneyin bence
sonucta bir zarari yok
kizim senin memleket nire?uzayda falan mi yasiyon anlamadim ki??kaydirigubbakcemile3ay yok ya ben öle tuz zeytinyağı felan yapamam
zaten pudra kullanmayı düşünmüyorum
belki poposuna zeytinyağı sürerim
ben burda çok kurs aradım ama bulamadım ya
eşimle baktık baktık yok bu uyuz memlekette hamilelik kursu
kizim senin memleket nire?uzayda falan mi yasiyon anlamadim ki??kaydirigubbakcemile3
o kizda zaten kimsayasaldan kacinmak icin yapiyomus bunu...tertemiz yapio diyo...ben kafasinda kepek olan bebeklere zeytin yagi yapildigini duymustum ama tuz ilginc geldi acikcasi..cok degil hem kac litre suda 2 yemek kasigi tuz etkilemiyomus suyu yutsa bile...
eger poposunda pisik olursa mecbru kullanilio ya pudra yada pisik kremi...baska care yok ki ya dogal seyler yapicaz yada kimyasallara mahkum olucz
özel tuz derken deniz tuzlari var yemekler icin cogunluk insanlar onu kullaniyolar...canım antalyadayım
almanyada özel tuzlar var burda aramak lazım 1 tllik iyotlu tuz olmaz sanırım
kizlar size ne dicektim untmadan
sabah bi arkadas aradi 3,5 aylik kizi var kizini yikarken yikama suyuna hep 2 yemek kasigi tuz 1 yemek kasigida hakiki zeytin yagi karistiriyomus..o dogumdan önce hazirlik kurslarina gitmisti dogumdan sonrada eve ebe almis ebe söylemis böyle yapin diye....bana cok entersn geldi ama bebeginde ne bir pisik ne cildinde yada kafasinda kepeklenme olmamus...banada tavsiye etti...ebesi demis bebek sampuani bile olsa icinde kozmetik var ilk aylar böyle yikayin diye..
zeytin yag yaglandirmiyomu saclarini dedim hayir dedi..
pide poposunu temizledikten sonra pudra yerine bir pamuga azcik zeytin yagi damlatiyomus öyle kapatiyomus altini bunda ebe demis,hem cok rahat kaka yapiyomus kizi hemde pisik yapmiyomus...
ben denicem bu yöntemi sizde deneyin bence
sonucta bir zarari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?