2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah allahhh bendeeee ikilem de kaldım valla şimdiii
vallaaa iksinden birinde anormallik var ama hangisin de acep
CADIARZU

nan kocamın yüzünden yedim yok be domuz yemedim vallaha :bbo:
kız ben nerden gidem istanbula ama gidersem bakarım
bacim senin mimliket nire??
istinye park ta varmis cünkü yeni magazalari

yaaaa aslında öncede üyeliğim vardı ama kapatmıştım şimdi yeniden açmak istemiyorum zorla teşvik ediyorsunuz haaaa
yeni acmana gerek yok ki eger önceden üyeligin varsa onu actirisin zaten

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah allahhh bendeeee ikilem de kaldım valla şimdiii
vallaaa iksinden birinde anormallik var ama hangisin de acep
CADIARZU

benim haftaya persembe sabah randevum yani 27+4 olmus oluyoruz ozaman..
gidince senin icinde sorucam bakim niye öle yapti doktorun..kim yanlis yapti

benim haftaya persembe sabah randevum yani 27+4 olmus oluyoruz ozaman..
gidince senin icinde sorucam bakim niye öle yapti doktorun..kim yanlis yapti

tamam canım...bu arada bu gece sahura kalkıcazzzz
yani ben tutmayı düşünmüyorum eşimde izin vermiyo ama
eşim için sahura mecbur kalkıcam
doktora sormayı da unuttum, oruç tutmamızın bi sakıncası olur mu acaba???
sizzzz ne yapıcaksınızzz kızlarrrr tutmayı düşünen varmı???
en çok istiyodum ama herkes tutma sakın iyi değil diyooo
kafam karıştı ne yapıcam bilmiyorum...

canısı topuk dikeni olabilirmiş yaa benim elim ayağım falan çok şükür hiç şişmedi de akşamları eve yürüyom ya 30-40 dk topuklarıma çivi batmış gibi acıyo bi dr. danıştım topuk dikeni olabilir muayene ol dio
Selam ebiscem.
Sen üzülme tatlım ne olursa olsun sen kasım anası olarak kabulsun.
sağol dattlımm ben kasım anasıyım demii
sen göbek deliğini görüonmu nan ayağa kalktınmı ben göremiom nan görüosan bebek gelyy demekmiş :roflol::roflol::roflol:
falla ben görüom nannn
patik ördüm dikemiom
büyük iğnem yokmuş bugün alıym bare
bide ben o karpuz patiği tek renk ördüm
muhakkak ekle de bakalım cicimm
adaa biizm fotoyu kim ekledi nerden bulcam ben onuu
ne demek kim ekledi nannn delüüüü :mymeka: kim çekti o fotoyu hııı duymamış oliim taam yazamıyom belki emme gözüm üstünüzde
öğğğkk nası yedin nann anaammmm sen sakın çin e gitme guzummm

yok canım dr.lar önermiyor zaten bende tutmayacağım açlığa dayanamıyorum geçen senede tutmadım

nerede bu kasım 2009 anneleri yaaaa facede bulamadım

Welcome to Facebook | Facebook
al canim burda ama kapali grup mureda bide nehiriver bakio istekleri alio
sen üye ol yoksa göremezsin

kesinlikle tutma dinende mecbur degilsin zaten
hickimse tutmucak
bebegini riske atma

muhakkak ekle de bakalım cicimm
öğğğkk nası yedin nann anaammmm sen sakın çin e gitme guzummm
bi diksem ekleyecem
yaw timsahı gözümün önünde kesmedilerya yedim çiğnedim yuttum
fena değildi böle beyaza yakın bi rengi vardı kanguru zebra felanda yedim sanırsam
bisürü yedim hatırlamom tam yok nan çinde bişey yemem ben :roflol: :roflol: :roflol:

kız niye üzüyon kendini bak bende yeni geldim dr dan. 146 çıktı şeker. ki ben tatlı yemem hiç birtek meyve yiyom. normaldede sevmem tatlıyı neyse 10 gün sonra 100 lük yükleme yapılcak bakacağız artık ama benim içim çok rahat yüksek çıkarsada ne yapalım biraz daha dikkat edecez. üzülme bebeğin sağlık olsunda başka şey düşünme sen. hem dr lar az pimpirikli olurlar. ben dr a dedim çok pimpiriklisiniz diye adam şaşırdı. dedi ki insanlar başka dr dan bir canı kurtarmasınıbekliyorlar bizden ise 2 can istiyorlar hem anneyi hem bebeği ondan böyle her detayı düşünüyoz dedi. haklısınız dedimalkisalkisalkis

bügün dr. sakın tutayım deme dedi. hiç tavsiye etmiyoz biz lmaz: hastalar sözümüzü dinlemeyip tutuyorlar sonra da tansiyonum düştü kasıklarım ağrıyo bebek hareket etmiyo diye geliyorlar dedi adam

herkes aynı fikirde o zaman genel olarak tutulmayacak sanırsammm
saolun kızlarrr siz tutmuyosanızzz bende tutmayacam o zaman :)))

kizlar size ne dicektim untmadan
sabah bi arkadas aradi 3,5 aylik kizi var kizini yikarken yikama suyuna hep 2 yemek kasigi tuz 1 yemek kasigida hakiki zeytin yagi karistiriyomus..o dogumdan önce hazirlik kurslarina gitmisti dogumdan sonrada eve ebe almis ebe söylemis böyle yapin diye....bana cok entersn geldi ama bebeginde ne bir pisik ne cildinde yada kafasinda kepeklenme olmamus...banada tavsiye etti...ebesi demis bebek sampuani bile olsa icinde kozmetik var ilk aylar böyle yikayin diye..
zeytin yag yaglandirmiyomu saclarini dedim hayir dedi..
pide poposunu temizledikten sonra pudra yerine bir pamuga azcik zeytin yagi damlatiyomus öyle kapatiyomus altini bunda ebe demis,hem cok rahat kaka yapiyomus kizi hemde pisik yapmiyomus...
ben denicem bu yöntemi sizde deneyin bence
sonucta bir zarari yok

ay yok ya ben öle tuz zeytinyağı felan yapamam
zaten pudra kullanmayı düşünmüyorum
belki poposuna zeytinyağı sürerim
ben burda çok kurs aradım ama bulamadım ya
eşimle baktık baktık yok bu uyuz memlekette hamilelik kursu

kizim senin memleket nire?uzayda falan mi yasiyon anlamadim ki??kaydirigubbakcemile3
o kizda zaten kimsayasaldan kacinmak icin yapiyomus bunu...tertemiz yapio diyo...ben kafasinda kepek olan bebeklere zeytin yagi yapildigini duymustum ama tuz ilginc geldi acikcasi..cok degil hem kac litre suda 2 yemek kasigi tuz etkilemiyomus suyu yutsa bile...
eger poposunda pisik olursa mecbru kullanilio ya pudra yada pisik kremi...baska care yok ki ya dogal seyler yapicaz yada kimyasallara mahkum olucz

canım antalyadayım
almanyada özel tuzlar var burda aramak lazım 1 tllik iyotlu tuz olmaz sanırım

canım antalyadayım
almanyada özel tuzlar var burda aramak lazım 1 tllik iyotlu tuz olmaz sanırım
özel tuz derken deniz tuzlari var yemekler icin cogunluk insanlar onu kullaniyolar...
ama o bana sadece yemek tuzu dedi artik iyotlusundan mi, deniz tuzu mu kullaniyo yemeklerinde orasini bilemeecem..sorar ögrenirim

ben normal banyosunu yaptırıyordum ama yıkamadan 10dak.önce zeytinyağla karbonatı karıştırıp sürüyordum konağa çok iyi geliyor birde aşıya gittiğimizde hemşire sebamedin şampuanını kullanın hiç konak olmaz demişti
banyodan sonra vücudunu yağlarken poposunada sürüyordum pişik falan olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…