yok walla artık kaçış planları yapıyorumyasakkelime:roflol:
walla bende de yok:kedi:kafamçokkarıştı
yok kıs walla hiç onu düşündüğüm yok
yok walla artık kaçış planları yapıyorumyasakkelime:roflol:
yok kuzum bu koca göbekle aksiyon falan olmuyor sen beni doğumdan sonra gör:jeyyar::jeyyar:inanmam nan boşuna uğraşma kaçış planları yapimiiişşş
sen ypsan yapsan aksiyon planları yaparsın kuduruk karu:roflol::roflol:
bilmem ben heeeeeeeç öyle bi haliniz yok.ayyyyyy kaçış planı hakaydirigubbakcemile3
yok kuzum bu koca göbekle aksiyon falan olmuyor sen beni doğumdan sonra gör:jeyyar::jeyyar:
he walla kaçış planı adam eve gelince akşama kadar yaptıklarımı anlatıyorum adamın sesi çıkmıyor bu yorgundur diye:roflol::roflol:
hımm iyi taktik bende deneyem bakalım işe yarayacakmı:1ninca:
yok kuzum bu koca göbekle aksiyon falan olmuyor sen beni doğumdan sonra gör:jeyyar::jeyyar:
he walla kaçış planı adam eve gelince akşama kadar yaptıklarımı anlatıyorum adamın sesi çıkmıyor bu yorgundur diye:roflol::roflol:
doğumdan sonrea yaparsan aksiyonu o zaman 9 aya kalmaz bi daha şişecen anacım sen
bence fazla aksiyon planları yapma:roflol::roflol:
aa süpeer ben yaparun valla
bebeğimi tuzlatcem zati kokmasın deyüü kocişimi tuzlamışlar heç kokmaazz :asigim:
ben sebamed aldım herbişesiniii
nan orda deseydin yaa :mymeka: ben aldım o kaa pişik kremi bebe yağı bizde zeytin yağı gani falla bularım bebişimin her bi yanını zati saça çok iyi geliyooo
ben de biliyom saça sürülüyo zaten gürleşsin deyüü
slm kızlar ya merak ettim nasıl tuzlanıyor benı de babaannem tuzlamış bende kokmuyorum ama hamıle olduktan sonra çok fazla terlıyorum bu da normaldır herhalde bıde dogumdan hemen sonra bebek yıkamıyorlar yınede sız yıkayacakmısınız. ben annemle oglumu eve yollayıp yıkatmayı düşünüyorum. bugun bebegıme de valız aldım inş içine hastane eşyalarını bırakırsam resmını çekıp gösterecem sizlere
kızlar naber.geçmişi okumadan geldim.emme tuz işini okudum ben tuzlamam valla ama popuşuna zeytinyağı mantıklı geldi.hatta ben bi yerde okumuştum doğumdan önce şeye sürüyolarmış doğum çok kolay oluyomuş ama nasıl yapıyolar bilmiyom.
kız itek bişey sorcam ankara nasıl bi yer kuzum.ya biz burdan sonra ankarayamı gitsek yoksa istanbulamı gitsek kararsız kaldım.şimdiden plan yapıyomda.
istanbulun tek artısı bizim orda ev var kira mira derdi yok.amma kararsızım yaa
gezdinmi nan özge hatun doğurmadasn geldin ya helal sanakaydirigubbakcemile3
allahın delisi tuzlama dehidratosyon ( ani sıvı kaybı) na sebep oluoyor ani ölümler bu sebepten gercekleşio sakın tuzlama falan yapmayınlmaz: lmaz:
sakın tuzlama yokkk peynirmi bu ya cocukkk:umursamaz:
sen nerdesin ya ben seni cok merakettim kaydirigubbakcemile
kaçan ama kurtulamayanlardanım:kedi:
yok nan cıkmadık yemek yedik pinekliok evdehihoyyythihoyyyt
bebişini düşün de 10 mt.uzağında yatar wallakaçan ama kurtulamayanlardanım:kedi:
anam ben dün akaşm kaçamadım adam zaten bir aydır bekliii kaçmak ne mümkün
sonra accuk sancım oldu oda çok korktu dedi daha yok sabaha kadar düşündüm ya bişe olsaydı diyo bana göre hava hoş dedim isabetli karar almışın dedim
dün bide biş müşterisinin 8 aylık hamile karısı vardı bebekleri ölmiş karnında ona çok üzüldü ve tırstı adam
sorma bacım ya dün net bi gitti aradım müşteri hizmetlerini daha bugün yapılabildi.hiç bi haltta yokmuş giremedim kk ya.bende merak ettim içim gitt ne ediyonuz diye ama gelemedim:sinifsinif:
kız bencede tuzlamak çooooooooook mantıksız.ama pişik olunca ne sürcez.z.yağımı
:roflol::roflol:kız yatağıın altına saklan delü karı :roflol::roflol:
gerçi orayada sığamazsınki o göbişle:roflol::roflol:
evde piknik heeee ne romantiksin nan:roflol::roflol:
:roflol::roflol:kız yatağıın altına saklan delü karı :roflol::roflol:
gerçi orayada sığamazsınki o göbişle:roflol::roflol:
bebişini düşün de 10 mt.uzağında yatar walla
he walla bizimkide bebişin hatrına kıyamıyor yoksa ne bahane uydursam inanmaz:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?