hadi byyyyyy canımbende kaçıyorum opuyorumnanaktan
ulen her önüne geleni öpüyon sende akşam adan eve gelince onu öpmeye mecalin kalmaz gıııııı:roflol::roflol::roflol:he nan karuyu kaçırdık buralardan iyimi heç görmüyom daha
bacım wc leri yıkadım evide pas pas ettim çoktaaaannnnnn
şimdide kornetimi öpüyom:roflol::roflol::roflol:
hayırlı ramazanlar canımmmmbende kaçayım pazara gideyim dualarınız eksik etmeyin hayırlı ramazanlar hepinize
iyi hadi yapın son gezmelerinizi doğuracaksın sokaklarda beeeeeeeeeeeeee:roflol:
bişe olmas zaten hemşire arkadasım kadın doğum hastanesinde doğurursam yardım eder:roflol::roflol:
bişe olmas zaten hemşire arkadasım kadın doğum hastanesinde doğurursam yardım eder:roflol::roflol:
iyi bari yırttın doğumuda soklarda yap bedavadanalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hadi byyyyyy canım
ulen her önüne geleni öpüyon sende akşam adan eve gelince onu öpmeye mecalin kalmaz gıııııı:roflol::roflol::roflol:
hayırlı ramazanlar canımmmm
hee sende kornet yiyerek doğurursun artık:roflol:
delüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol::roflol:
aa süpeer ben yaparun vallakizlar size ne dicektim untmadan
sabah bi arkadas aradi 3,5 aylik kizi var kizini yikarken yikama suyuna hep 2 yemek kasigi tuz 1 yemek kasigida hakiki zeytin yagi karistiriyomus..o dogumdan önce hazirlik kurslarina gitmisti dogumdan sonrada eve ebe almis ebe söylemis böyle yapin diye....bana cok entersn geldi ama bebeginde ne bir pisik ne cildinde yada kafasinda kepeklenme olmamus...banada tavsiye etti...ebesi demis bebek sampuani bile olsa icinde kozmetik var ilk aylar böyle yikayin diye..
zeytin yag yaglandirmiyomu saclarini dedim hayir dedi..
pide poposunu temizledikten sonra pudra yerine bir pamuga azcik zeytin yagi damlatiyomus öyle kapatiyomus altini bunda ebe demis,hem cok rahat kaka yapiyomus kizi hemde pisik yapmiyomus...
ben denicem bu yöntemi sizde deneyin bence
sonucta bir zarari yok
ben sebamed aldım herbişesiniiiben normal banyosunu yaptırıyordum ama yıkamadan 10dak.önce zeytinyağla karbonatı karıştırıp sürüyordum konağa çok iyi geliyor birde aşıya gittiğimizde hemşire sebamedin şampuanını kullanın hiç konak olmaz demişti
banyodan sonra vücudunu yağlarken poposunada sürüyordum pişik falan olmuyordu
nan orda deseydin yaa :mymeka: ben aldım o kaa pişik kremi bebe yağı bizde zeytin yağı gani falla bularım bebişimin her bi yanını zati saça çok iyi geliyoooayy sağol kuzum paylaştıkların için bence de çok mantıklı benim bi arkadaşım anlatmıştı hiç pişik kremi ve bebe yağı sürmemiş zeytinyağ sürmüş bebeğine
ben de biliyom saça sürülüyo zaten gürleşsin deyüüben z.yağıda yapar diye biliyorum yaa yanlış mı biliyorum acep:uhm:
yengemde bebiş kabız olunca poposuna kulak pamuğuyla değdiriyor hemen rahatlıyor yavrucakkaydirigubbakcemile3
kocişimide dün akşam öptüm yeter ona o kaaaaa
he iyi olur valla nasılsa kornet yiyince bebek oynuyo kendi kendine çıkacak zatiiii:roflol::roflol:
hayırlı ramazanlar cnm allah yardımcın olsunbende kaçayım pazara gideyim dualarınız eksik etmeyin hayırlı ramazanlar hepinize
falla beni de tuzlamışlar emme kokuyomm gııııııııaa süpeer ben yaparun valla
bebeğimi tuzlatcem zati kokmasın deyüü kocişimi tuzlamışlar heç kokmaazz :asigim:
ben sebamed aldım herbişesiniii
nan orda deseydin yaa :mymeka: ben aldım o kaa pişik kremi bebe yağı bizde zeytin yağı gani falla bularım bebişimin her bi yanını zati saça çok iyi geliyooo
ben de biliyom saça sürülüyo zaten gürleşsin deyüü
ben çıkıyom hade bye
slm kızlar ya merak ettim nasıl tuzlanıyor benı de babaannem tuzlamış bende kokmuyorum ama hamıle olduktan sonra çok fazla terlıyorum bu da normaldır herhalde bıde dogumdan hemen sonra bebek yıkamıyorlar yınede sız yıkayacakmısınız. ben annemle oglumu eve yollayıp yıkatmayı düşünüyorum. bugun bebegıme de valız aldım inş içine hastane eşyalarını bırakırsam resmını çekıp gösterecem sizlere
hoşgeldin canım valla ben tuzlamayı falan düşünmüyorum birde bebeğin göbeği düşene kadar yıkanmıyor buda hemen hemen 1 haftayı buluyor
ya bebekler mahfolur. 1 hafta yıkanmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?