yok canımm merak etme yaaa 3-4 günde düşen var zaten bazı yerler göbek tokasını takmadan önce yıkıyor eee idare edeceksin artık yıkamadan
nette tuzlamaya baktım genel olarak drler tavsıye etmıyor.
kızlar naber.geçmişi okumadan geldim.emme tuz işini okudum ben tuzlamam valla ama popuşuna zeytinyağı mantıklı geldi.hatta ben bi yerde okumuştum doğumdan önce şeye sürüyolarmış doğum çok kolay oluyomuş ama nasıl yapıyolar bilmiyom.
kız itek bişey sorcam ankara nasıl bi yer kuzum.ya biz burdan sonra ankarayamı gitsek yoksa istanbulamı gitsek kararsız kaldım.şimdiden plan yapıyomda.
istanbulun tek artısı bizim orda ev var kira mira derdi yok.amma kararsızım yaa
kız yıkanmasa bile hergün sileriz her bi yerini dimi ama
ay ne tuzlanması ya bırakın pis koksun.bana saçma geldi bacım.
hoşgeldin canım valla bildiğin ankara işte
istanbulda eviniz varsa ne güzel hem daha öncede bildiğin bir yer ama ist.da nemi çekilmiyor yaaa
ben doğma büyüme ankaralı olduğum için alıştım buralra güzel geliyor ama sen ne düşünürsün bilemem
ulen korneti kocişinden çok seviyosun
kornete gelince dün akşam yedim bugün yemem demiyorsun:roflol::roflol::roflol:
tabi canım nemli bezle silinir zemuszemus
hoşbulduk canım.ya istanbulda ev var ama ankaraya gelirsek satmayı düşünüyoruz.bide istanbulda çok yalnızız,benim biçok akrabam var ama gelen giden yok çok üzüyo buda beni.ankarada eşimin akrabaları var.kaynanam görümcem teyzeleri dayısı falan.ama bilemedim ya.ankarayıda hiç gezmedim bilmiyom oyüzden.kaynanam falan köyde oturuyo
ben salı günü gittim canım 1000 gr.olmuş oğluşumiyi ya.gerçi kış olacağı için çok zorlanmayız herhalde.
ay bu arada acayip heyecanlıyım.yarın doktora gitcez bebişimi görcem.valla bir ay oldu hemen hemen görmeyeli.ne kadar oldu acabaaaaaaa.varmı son günlerde giden
nan çatlak korneti 1 aydır yediğim yok ondan yoksam ben hamilelikten önce kornet neynn yemezdim nan ne olduysa hamilelikte oldu:uhm:
walla canım canın nereyi çekerse nerede kendini rahat hissedeceksen orayı seça.s
ben salı günü gittim canım 1000 gr.olmuş oğluşum
yeme beni hacııı:jeyyar::jeyyar:
yerim seniŞeniz
üfff yaaaa kocişim daha gelmedi canım sıkıldı
yerim seniŞeniz
ye beni yeeeŞeniz:roflol::roflol:
anam başınızamı vurdukaydirigubbakcemile3
walla bende de yok:kedi:kafamçokkarıştıgit nan seni kocan yesin manyağ:mymeka: ben senin ataşını alamam bi kere taaammmı o kaaa enerji bende yok :roflol::roflol::roflol:
anam başınızamı vurdukaydirigubbakcemile3
yok canım benim değelde aksiyoncu karunun vurmuş belli kocası gelsede bari kurtulsak
:roflol::roflol::roflol:şimdi kesin aksiyon planları yapidiir sapuk:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?