opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam hayatımın çakma doktoruuuuuuuuuuuu Şeniz
yaaaaa hemde nasılll :bbo:
nan mewlüt bitti millet gitti biz ortalığıı topladık sonra ben vııııııınnnnnnnnnnnkaçtuummm
dedim doktora gidicemmm doktoraa gittim ordandaaa bi yere dawetliydimm oraya kaçtımmmmha şincik geldimm yıkandım paklandımmm kkya kendimi zor attımm zemuszemus
zemuszemuszemuszemusgittim teyzesiiiiiii herşey yolunda çok şükürrr 870gr olmuşşş minikk kuşumm
bide ilk defa önden yüzünü gösterdiiiii
doktor diyoo kii gözleree bakk fıldır fıldırrr :bbo: kaydirigubbakcemile3
2 kilo daha almışımm toplamda 6 kilo almışş oldumm doktor gayet iyi dedi
oruç tutabilir miyim dedimm hayır dedii
yarın sabah şeker yüklemesi yaptırcamm bide kan tahlili idrar tahlili falan verdi onları yaptırcammm
işte böleeeeeeeeeeee
hosbulduk dadlıslarrrrr
nann nehir bişi sordum bacım kremin küçügü mü bu fiyatta
seninkii allahın izniylen 1kiloyu geçmiştir kızzzz
ayy gidin gidin görünn bebişlerinizii
heyecanlı oluyooo zemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yerim nan ben o iisimsiz kızııııııııııııııı
zemuszemuszemuszemus
kenya kücükü 16 ya aldım
gittim teyzesiiiiiii herşey yolunda çok şükürrr 870gr olmuşşş minikk kuşumm
bide ilk defa önden yüzünü gösterdiiiii
doktor diyoo kii gözleree bakk fıldır fıldırrr :bbo: kaydirigubbakcemile3
2 kilo daha almışımm toplamda 6 kilo almışş oldumm doktor gayet iyi dedi
oruç tutabilir miyim dedimm hayır dedii
yarın sabah şeker yüklemesi yaptırcamm bide kan tahlili idrar tahlili falan verdi onları yaptırcammm
işte böleeeeeeeeeeee
gözleri fıldır fıldır mıymışşş aaa kime çekti aceppp lülülülülülü
maşallah yavruşunaaaa ve sanaaa
işallah yarında güzel sonuçlar alırsın canımm yerimseniben
hadii ben yoruldumm siz niye susuyonuzzz
gezentilerden biride sendin haa yerimsenibengıı bugun bende bakırköye gittim ya carusele girdim orda mothercare varya oraya bi girem dedim şu wanna gacisi dalga geçtiydi bennen orayı bilmiyon mu deyü amannnn nerden girdim gııı olmaz böle bişi ya ne kadar kazık bi yermiş abooooww her bi yanlarım uçukladı ay deyse bari ulan valla eminönünden aldığımız ürünler daha kaliteli 10 basar ordakilere beee
sora kanza girdim pek bişi yoktu olanlarda pahalıydı zate sora toyikiye girdim ay çok şiwin şeyler varıdı ama heç bişe almadım çunku otla mokla parayı bitircem sora yavrum yerde yatmak zorunda kalcak nan kaydirigubbakcemile3
önce bi beşik olayını bi halledem sora ıvır zıvıra geçeceem kısmetsaaaa
daha kıyafet almayı da duşunmuyom yani çokk beğendiğim biişi olursa alurun da kıyafet için dolaşmicammm
c&a ya gittim yeni sezon gelmiş çok pahalıydı :bbo: yazlıklarda indirim vardı fındığıma hiç yazlık bişi almamıştım ben bi şort bide t shirt aldım bide tayt o kaaa
egeme beğendiğim takımdan yoktu gıcık oldummama çokk datlu kışlık eşofman takımı aldımm kırmızı kırmızıı işallah beğenir edoşumm opuyorumnanaktan
anam işte böle sora tabanlarım şişti dolanmaktan oturdum bi yerde yidim içtim soluklandım sorada evime döndümmmmmmm
kızlar bugun yolda sag kasıgıma bir agrı saplandıki durdum yolun ortasında noluyo nann diye tuhaf bişidi 1 dakika kadar sürdü sonra ayrıyan kasıgımı bastırdım biraz rahatladım acaba bebek döndümü nolduki
gıı bugun bende bakırköye gittim ya carusele girdim orda mothercare varya oraya bi girem dedim şu wanna gacisi dalga geçtiydi bennen orayı bilmiyon mu deyü amannnn nerden girdim gııı olmaz böle bişi ya ne kadar kazık bi yermiş abooooww her bi yanlarım uçukladı ay deyse bari ulan valla eminönünden aldığımız ürünler daha kaliteli 10 basar ordakilere beee
sora kanza girdim pek bişi yoktu olanlarda pahalıydı zate sora toyikiye girdim ay çok şiwin şeyler varıdı ama heç bişe almadım çunku otla mokla parayı bitircem sora yavrum yerde yatmak zorunda kalcak nan kaydirigubbakcemile3
daha kıyafet almayı da duşunmuyom yani çokk beğendiğim biişi olursa alurun da kıyafet için dolaşmicammm
c&a ya gittim yeni sezon gelmiş çok pahalıydı :bbo: yazlıklarda indirim vardı fındığıma hiç yazlık bişi almamıştım ben bi şort bide t shirt aldım bide tayt o kaaa
egeme beğendiğim takımdan yoktu gıcık oldummama çokk datlu kışlık eşofman takımı aldımm kırmızı kırmızıı işallah beğenir edoşumm opuyorumnanaktan
anam işte böle sora tabanlarım şişti dolanmaktan oturdum bi yerde yidim içtim soluklandım sorada evime döndümmmmmmm
kızım artık başladıı arızalarımızzzz kafamçokkarıştıkızlar bugun yolda sag kasıgıma bir agrı saplandıki durdum yolun ortasında noluyo nann diye tuhaf bişidi 1 dakika kadar sürdü sonra ayrıyan kasıgımı bastırdım biraz rahatladım acaba bebek döndümü nolduki
nan ne işin war senin mothercaredaaa delüüüüüüüüüü kızım senin benim gibilerii eminönüü paaklarr c&ada güzel tulumlar falan wardı aslındaa neyseeeee özgemiz cicişlerini güle güle giysinngıı bugun bende bakırköye gittim ya carusele girdim orda mothercare varya oraya bi girem dedim şu wanna gacisi dalga geçtiydi bennen orayı bilmiyon mu deyü amannnn nerden girdim gııı olmaz böle bişi ya ne kadar kazık bi yermiş abooooww her bi yanlarım uçukladı ay deyse bari ulan valla eminönünden aldığımız ürünler daha kaliteli 10 basar ordakilere beee
yaaa arifte yok ne güzel rahatımmmm yaaaaaaaaevet yaaa niye susuyonuz yaa sıkıldım valla
nan sen maşallah pek bi hareketlisin.ya ben az gezsem bel ve sırt ağrısından duramıyom.nan senin ev nerdeeeeeee carusel nerde valla bravooooooo
kız bendede olmuştu aniden sağ kasığımda batma olmuştu ağrı.sonra doktora gittim erken doğum riski yok bide idrar tahlili yapalım dedi.tahlildede enfeksiyon çıkmayınca rahim büyüdüğü için baskı yapıyodr dedi.valla bendede şimdi arada kasık ağrısı oluyo.bacım sen doktora sor mutlaka.
ayy o sırt ağrısı beni öldürüyo sorma ama napem ya gezmeden de olmuy kiiii :kedi:
kızım artık başladıı arızalarımızzzz kafamçokkarıştı
yaaa arifte yok ne güzel rahatımmmm yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?