2009 Kasm Anneleri

kızım artık başladıı arızalarımızzzz kafamçokkarıştı

nan ne işin war senin mothercaredaaa delüüüüüüüüüü kızım senin benim gibilerii eminönüü paaklarr c&ada güzel tulumlar falan wardı aslındaa neyseeeee özgemiz cicişlerini güle güle giysinn :emir_bebek:

yaaa arifte yok ne güzel rahatımmmm yaaaaaaaa

kızzz c&a da bi kadife tulum 25 lira lo manyak kafamçokkarıştı

gıı bugun bende bakırköye gittim ya carusele girdim orda mothercare varya oraya bi girem dedim şu wanna gacisi dalga geçtiydi bennen orayı bilmiyon mu deyü amannnn nerden girdim gııı olmaz böle bişi ya ne kadar kazık bi yermiş abooooww her bi yanlarım uçukladı ay deyse bari ulan valla eminönünden aldığımız ürünler daha kaliteli 10 basar ordakilere beee
sora kanza girdim pek bişi yoktu olanlarda pahalıydı zate sora toyikiye girdim ay çok şiwin şeyler varıdı ama heç bişe almadım çunku otla mokla parayı bitircem sora yavrum yerde yatmak zorunda kalcak nan kaydirigubbakcemile3
önce bi beşik olayını bi halledem sora ıvır zıvıra geçeceem kısmetsaaaa
daha kıyafet almayı da duşunmuyom yani çokk beğendiğim biişi olursa alurun da kıyafet için dolaşmicammm
c&a ya gittim yeni sezon gelmiş çok pahalıydı :bbo: yazlıklarda indirim vardı fındığıma hiç yazlık bişi almamıştım ben bi şort bide t shirt aldım bide tayt o kaaa
egeme beğendiğim takımdan yoktu gıcık oldumm :kızgın: ama çokk datlu kışlık eşofman takımı aldımm kırmızı kırmızıı işallah beğenir edoşumm opuyorumnanaktan
anam işte böle sora tabanlarım şişti dolanmaktan oturdum bi yerde yidim içtim soluklandım sorada evime döndümmmmmmm kaydirigubbakcemile4

anaaam sen alında beğenmemmii kızzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam nan eda ben gidecem şimdi nerdesin sen bu saate kadaaaaaaaaaa

nere kızzz ben yeni geldim anaann

edacım hosgeldin

slm cnmmm kaç kilo almışın kızzz lülülülülülü

sor bacım sor

hoşgeldin bacım

sen nerdesin nan 2 gündürr :mymeka:

nerdesin nann:mymeka:

anam komsuudadın sonra kociş yemeğe götürdüüü kaydirigubbakcemile3

edoşşş hoşgeldin gıııııı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anaaam sen alında beğenmemmii kızzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nere kızzz ben yeni geldim anaann

slm cnmmm kaç kilo almışın kızzz lülülülülülü

sen nerdesin nan 2 gündürr :mymeka:

anam komsuudadın sonra kociş yemeğe götürdüüü kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız sorma net kafayı yemişti elimde telefon müşteri hizmetlerine derdimi anlatıyodum daha bugün hallettiler geldiiiiiiiiim

eltimin yengesi doğum yapmış dun geceeee
normal doğum 3 saat sancı çekmiş yarım saatte doğum hanede kalmış veee nurtopu gibi 3.500 kg erkek bebik dunyaya getirmişşş
darısı başımızaaaaa
canlizzzzzzzz nan ben deelim haa kaydirigubbakcemile3

kız sorma net kafayı yemişti elimde telefon müşteri hizmetlerine derdimi anlatıyodum daha bugün hallettiler geldiiiiiiiiim

heee merak ettim cnm seni yavvv opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

63 canım 5 kilo almısım opuyorumnanaktan eccük dikkat etcem nann cok pohhh bogazlı oldum bu aralar zaten son ayda 5 kilo havada karada alcaz dikkat edem azlülülülülülü

hee maşallah kızzz :nazar:

eltimin yengesi doğum yapmış dun geceeee
normal doğum 3 saat sancı çekmiş yarım saatte doğum hanede kalmış veee nurtopu gibi 3.500 kg erkek bebik dunyaya getirmişşş
darısı başımızaaaaa
canlizzzzzzzz nan ben deelim haa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: ahaa yarın görcek sen sanacak geneee :roflol::roflol::roflol:
allahım bizide böle kolaycana kurtarsın inşallahhh :Saruboceq:

Back
X