kızım artık başladıı arızalarımızzzz kafamçokkarıştı
nan ne işin war senin mothercaredaaa delüüüüüüüüüü kızım senin benim gibilerii eminönüü paaklarr c&ada güzel tulumlar falan wardı aslındaa neyseeeee özgemiz cicişlerini güle güle giysinn
yaaa arifte yok ne güzel rahatımmmm yaaaaaaaa
sorayım yarın bakiim ne dicek opuyorumnanaktan
slmm kasımm analarııı opuyorumnanaktan
slmm kasımm analarııı opuyorumnanaktan
ben ordan bi alt üst takım aldım kadifee bayaa güzel bişeydii 20liraydıı pahalı mıydı ki nan :uhm:kızzz c&a da bi kadife tulum 25 lira lo manyak kafamçokkarıştı
gıı bugun bende bakırköye gittim ya carusele girdim orda mothercare varya oraya bi girem dedim şu wanna gacisi dalga geçtiydi bennen orayı bilmiyon mu deyü amannnn nerden girdim gııı olmaz böle bişi ya ne kadar kazık bi yermiş abooooww her bi yanlarım uçukladı ay deyse bari ulan valla eminönünden aldığımız ürünler daha kaliteli 10 basar ordakilere beee
sora kanza girdim pek bişi yoktu olanlarda pahalıydı zate sora toyikiye girdim ay çok şiwin şeyler varıdı ama heç bişe almadım çunku otla mokla parayı bitircem sora yavrum yerde yatmak zorunda kalcak nan kaydirigubbakcemile3
önce bi beşik olayını bi halledem sora ıvır zıvıra geçeceem kısmetsaaaa
daha kıyafet almayı da duşunmuyom yani çokk beğendiğim biişi olursa alurun da kıyafet için dolaşmicammm
c&a ya gittim yeni sezon gelmiş çok pahalıydı :bbo: yazlıklarda indirim vardı fındığıma hiç yazlık bişi almamıştım ben bi şort bide t shirt aldım bide tayt o kaaa
egeme beğendiğim takımdan yoktu gıcık oldummama çokk datlu kışlık eşofman takımı aldımm kırmızı kırmızıı işallah beğenir edoşumm opuyorumnanaktan
anam işte böle sora tabanlarım şişti dolanmaktan oturdum bi yerde yidim içtim soluklandım sorada evime döndümmmmmmm
selam nan eda ben gidecem şimdi nerdesin sen bu saate kadaaaaaaaaaa
edacım hosgeldin
sor bacım sor
hoşgeldin bacım
nerdesin nann:mymeka:
edoşşş hoşgeldin gıııııı
ben ordan bi alt üst takım aldım kadifee bayaa güzel bişeydii 20liraydıı pahalı mıydı ki nan :uhm:
anaaam sen alında beğenmemmii kızzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nere kızzz ben yeni geldim anaann
slm cnmmm kaç kilo almışın kızzz lülülülülülü
sen nerdesin nan 2 gündürr :mymeka:
anam komsuudadın sonra kociş yemeğe götürdüüü kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm cnmmm kaç kilo almışın kızzz lülülülülülü
kı ben havuzludan bi kadife tulum patikli olandan uzun kollu ustünede yine kadife ceketi almıştım ya turuncu takım 15 eeee
allahın delisi tuzlama dehidratosyon ( ani sıvı kaybı) na sebep oluoyor ani ölümler bu sebepten gercekleşio sakın tuzlama falan yapmayınlmaz: lmaz:
sakın tuzlama yokkk peynirmi bu ya cocukkk:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vazgeçtim zaten bayağı zararlıymış.
kız sorma net kafayı yemişti elimde telefon müşteri hizmetlerine derdimi anlatıyodum daha bugün hallettiler geldiiiiiiiiim
63 canım 5 kilo almısım opuyorumnanaktan eccük dikkat etcem nann cok pohhh bogazlı oldum bu aralar zaten son ayda 5 kilo havada karada alcaz dikkat edem azlülülülülülü
eltimin yengesi doğum yapmış dun geceeee
normal doğum 3 saat sancı çekmiş yarım saatte doğum hanede kalmış veee nurtopu gibi 3.500 kg erkek bebik dunyaya getirmişşş
darısı başımızaaaaa
canlizzzzzzzz nan ben deelim haa kaydirigubbakcemile3
ben cıkıyom nan kimse konusmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?