walla ben kalkmıyım arif beni yer sahur niyetineee kaydirigubbakcemile3
ben nerdeysee amuda kalkıp yazacamm
şekilden şekile giriyommmm yataktaaa kaydirigubbakcemile3
hee onun bilikk zati senin tek sansın kalkmaaakk :roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla ben kalkmıyım arif beni yer sahur niyetineee kaydirigubbakcemile3
ben nerdeysee amuda kalkıp yazacamm
şekilden şekile giriyommmm yataktaaa kaydirigubbakcemile3
niye o kaa güldü anlamadımm :uhm:kaç tane avatarın var senin avel şu çıplak göbuş girl yanıp sonuy ya ooooooo
hoşgeldin anlat baken neler yaptın neler aldınnnn hihoyyytkıslar men geldimhihoyyyt
kıslar ya bugün çok gezdim de anlatırım bana acil ağrı kesici lazım
evde de sadece aspirin var ama bizler aspirin içebiliyormuyduk
ona göre hemen alcam da
selam kızlar nasılsınız heee başlamış geyik bakıyom
bende kocişimi yedirdim buseyide yadirdim eee kendimde yedim buseyi uyuttum geldim anca yaniii
ay bende tipten tipe giriom ya
geçen kociş dioki doğurduktan sora artık bu siteyle bi işin kalmicak girmicen demi :roflol::roflol::roflol:
oo dedim hacı çok beklersin asıl şenlik o zaman başlicak zaten ben artık buralıyım dedim ahan kocişin ifadesi kafamçokkarıştı
selam kızlar nasılsınız heee başlamış geyik bakıyom
bende kocişimi yedirdim buseyide yadirdim eee kendimde yedim buseyi uyuttum geldim anca yaniii
ay bende tipten tipe giriom ya
geçen kociş dioki doğurduktan sora artık bu siteyle bi işin kalmicak girmicen demi :roflol::roflol::roflol:
oo dedim hacı çok beklersin asıl şenlik o zaman başlicak zaten ben artık buralıyım dedim ahan kocişin ifadesi kafamçokkarıştı
he nan açlar doydu yavrimbütün açları doyurdun hee hacıı kaydirigubbakcemile3
ojgeldiinn anımm :roflol::roflol:
itek dilinden konuşim haaaa :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: ahh yazık doğuranacamı sandıııı :roflol::roflol::roflol:
ohhh afiyet olsun datlum.gıııııı bizde doğurduktan sonra bebişleri yediripmi gelcez ayyyyyyyyyyyyy çok şiriiiiiiiiiiin
ay bu adamlar ne istiyo kk dan anlamadım.benimkide aradım dün dedim net gitmiş müşteri hismetleride sallıyo bişey yap,diyo duramıyonmu iki dakka kadınlar kulübüne girmeden
cnm içme aspirin ayaklarını tuzlu ılık suya koy biraz bekle sorada kocişin eccük ovalasın rahatlarsına.s.nan nehiri nerden bulcam şimdi yok galba
nolarsınız ya acil cevap verin bacaklarım sızlıy gezmekten
kendime gelem bir bir sölerim
ama tek kelimeyle harika bir alışverişimiz oldu
he nan açlar doydu yavrim
ojjbulduk anım hojbulduk :roflol::roflol:
eee herhalde el kadar bebeye sen böle bekle ben bi kk ya lak lak yapıp gelecem diyemezsin demi
:roflol::roflol::roflol:
çatlaaaaaaaaaaaak
ahaaa eccük sonraa 5000 olacuk nannnn :lepi::teytey::hooray:
kızz ne diceem sizee anam biz gebeş kaldık şu kolbastı çıktı benim kanım çok fenaaaa kaynıy doğursamda bi tepinsemm şöle gönlümceeeeee dayanamıyıımm aayyyyyy :dance::dance::dance:
he nan benimde kanım kaynıyyy emme ben memlekete düğüne gidince tutamadım kendimi madımak, tokat sarması, simsim ne varsa oynadım nannn aramızda kalsın hemii:kedi:ahaaa eccük sonraa 5000 olacuk nannnn :lepi::teytey::hooray:
kızz ne diceem sizee anam biz gebeş kaldık şu kolbastı çıktı benim kanım çok fenaaaa kaynıy doğursamda bi tepinsemm şöle gönlümceeeeee dayanamıyıımm aayyyyyy :dance::dance::dance:
hoşgeldin çaturtummm opuyorumnanaktanselam kızlar nasılsınız heee başlamış geyik bakıyom
geçen edaya diyom kiiay bende tipten tipe giriom ya
hadi hadi anlat bakemm neler yaptın çatlatma adamıınan nehiri nerden bulcam şimdi yok galba
nolarsınız ya acil cevap verin bacaklarım sızlıy gezmekten
kendime gelem bir bir sölerim
ama tek kelimeyle harika bir alışverişimiz oldu
ay bu adamlar ne istiyo kk dan anlamadım.benimkide aradım dün dedim net gitmiş müşteri hismetleride sallıyo bişey yap,diyo duramıyonmu iki dakka kadınlar kulübüne girmeden
he gııııııı benimde geçen canım nasıl istedi oynamak,kolbastı hamile kalınca çıktı.diyom doğurunca spor gibi olcak bu kolbastı baya bi eirtir bizi :lepi:
kızlar destekleyici hamilelik korsesi nedir kullanıyormusunuz
he nan benimde kanım kaynıyyy emme ben memlekete düğüne gidince tutamadım kendimi madımak, tokat sarması, simsim ne varsa oynadım nannn aramızda kalsın hemii:kedi:
mersü canımŞenizŞeniz
hoşgeldin çaturtummm opuyorumnanaktan
geçen edaya diyom kii
şimdi kkya girmekten ewi pok götürüyooo yarın bebeler oluncada bölee olursakk bebeler ya acından ölürr yada pokun içinde boğulur giderrr :roflol:
hadi hadi anlat bakemm neler yaptın çatlatma adamıı
dündee kocişin yanına uğradım hemen dedim ben ewe gidiyom biraz rahatsızım dedimm
oda bana diyo kii kime yutturuyonn karılar kulubune girmeden duramıyon bağışıklık yaptı sana diyooo :roflol: