2009 Kasm Anneleri

nan nehiri nerden bulcam şimdi yok galba
nolarsınız ya acil cevap verin bacaklarım sızlıy gezmekten
kendime gelem bir bir sölerim
ama tek kelimeyle harika bir alışverişimiz oldu

kaç tane avatarın var senin avel şu çıplak göbuş girl yanıp sonuy ya ooooooo
niye o kaa güldü anlamadımm :uhm:

kıslar men geldimhihoyyyt
hoşgeldin anlat baken neler yaptın neler aldınnnn hihoyyyt
kıslar ya bugün çok gezdim de anlatırım bana acil ağrı kesici lazım
evde de sadece aspirin var ama bizler aspirin içebiliyormuyduk
ona göre hemen alcam da

ben hergün çocuk aspirini içiyorum ama bilmiyomm

selam kızlar nasılsınız heee başlamış geyik bakıyom
bende kocişimi yedirdim buseyide yadirdim eee kendimde yedim buseyi uyuttum geldim anca yaniii

bütün açları doyurdun hee hacıı kaydirigubbakcemile3
ojgeldiinn anımm :roflol::roflol:
itek dilinden konuşim haaaa :roflol::roflol::roflol:

ay bende tipten tipe giriom ya
geçen kociş dioki doğurduktan sora artık bu siteyle bi işin kalmicak girmicen demi :roflol::roflol::roflol:
oo dedim hacı çok beklersin asıl şenlik o zaman başlicak zaten ben artık buralıyım dedim ahan kocişin ifadesi kafamçokkarıştı

:roflol::roflol: ahh yazık doğuranacamı sandıııı :roflol::roflol::roflol:

bende kocişimi yedirdim buseyide yadirdim eee kendimde yedim buseyi uyuttum geldim anca yaniii

ohhh afiyet olsun datlum.gıııııı bizde doğurduktan sonra bebişleri yediripmi gelcez ayyyyyyyyyyyyy çok şiriiiiiiiiiiin

geçen kociş dioki doğurduktan sora artık bu siteyle bi işin kalmicak girmicen demi :roflol::roflol::roflol:
oo dedim hacı çok beklersin asıl şenlik o zaman başlicak zaten ben artık buralıyım dedim ahan kocişin ifadesi kafamçokkarıştı

ay bu adamlar ne istiyo kk dan anlamadım.benimkide aradım dün dedim net gitmiş müşteri hismetleride sallıyo bişey yap,diyo duramıyonmu iki dakka kadınlar kulübüne girmeden

bütün açları doyurdun hee hacıı kaydirigubbakcemile3
ojgeldiinn anımm :roflol::roflol:
itek dilinden konuşim haaaa :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: ahh yazık doğuranacamı sandıııı :roflol::roflol::roflol:
he nan açlar doydu yavrim
ojjbulduk anım hojbulduk :roflol::roflol:
ohhh afiyet olsun datlum.gıııııı bizde doğurduktan sonra bebişleri yediripmi gelcez ayyyyyyyyyyyyy çok şiriiiiiiiiiiin

ay bu adamlar ne istiyo kk dan anlamadım.benimkide aradım dün dedim net gitmiş müşteri hismetleride sallıyo bişey yap,diyo duramıyonmu iki dakka kadınlar kulübüne girmeden

eee herhalde el kadar bebeye sen böle bekle ben bi kk ya lak lak yapıp gelecem diyemezsin demi
:roflol::roflol::roflol:

cnm içme aspirin ayaklarını tuzlu ılık suya koy biraz bekle sorada kocişin eccük ovalasın rahatlarsına.s.

ahaaa eccük sonraa 5000 olacuk nannnn :lepi::teytey::hooray:

kızz ne diceem sizee anam biz gebeş kaldık şu kolbastı çıktı benim kanım çok fenaaaa kaynıy doğursamda bi tepinsemm şöle gönlümceeeeee dayanamıyıımm aayyyyyy :dance::dance::dance:

kızz ne diceem sizee anam biz gebeş kaldık şu kolbastı çıktı benim kanım çok fenaaaa kaynıy doğursamda bi tepinsemm şöle gönlümceeeeee dayanamıyıımm aayyyyyy :dance::dance::dance:

he gııııııı benimde geçen canım nasıl istedi oynamak,kolbastı hamile kalınca çıktı.diyom doğurunca spor gibi olcak bu kolbastı baya bi eirtir bizi :lepi:

he nan benimde kanım kaynıyyy emme ben memlekete düğüne gidince tutamadım kendimi madımak, tokat sarması, simsim ne varsa oynadım nannn aramızda kalsın hemii:kedi:

hoşgeldin çaturtummm opuyorumnanaktan
geçen edaya diyom kii
şimdi kkya girmekten ewi pok götürüyooo yarın bebeler oluncada bölee olursakk bebeler ya acından ölürr yada pokun içinde boğulur giderrr :roflol:
hadi hadi anlat bakemm neler yaptın çatlatma adamıı

dündee kocişin yanına uğradım hemen dedim ben ewe gidiyom biraz rahatsızım dedimm
oda bana diyo kii kime yutturuyonn karılar kulubune girmeden duramıyon bağışıklık yaptı sana diyooo :roflol:

he gııııııı benimde geçen canım nasıl istedi oynamak,kolbastı hamile kalınca çıktı.diyom doğurunca spor gibi olcak bu kolbastı baya bi eirtir bizi :lepi:

hee yaa valla kuduriiimm nan :dance: ben çok oynakımdırrr kaydirigubbakcemile3

kızlar destekleyici hamilelik korsesi nedir kullanıyormusunuz

yok cnm duymadım heeçç :kedi:

he nan benimde kanım kaynıyyy emme ben memlekete düğüne gidince tutamadım kendimi madımak, tokat sarması, simsim ne varsa oynadım nannn aramızda kalsın hemii:kedi:

:1shok: nan doğurusun delüüü delikafadulden

zeytincim içme aspirin kanı sulandırıyo iyi değil tatlım dayan accuk yaa
minoset varsa onu iç

ebiscem zaten bebemi yıkamam öle tuzla muzla :D nette okudum o limon olayınıda yaa ona bakarsanız deli hindistanlılar yüksekten bebelerini atıyolar ruslarda soguk buzlu suya sokuyolar aman her ülkenin bi adeti var işte
neyse kızlar ben cıkıyom annemlerle oturam eccük eve gidince girerim gene byby

hoşgeldin çaturtummm opuyorumnanaktan

geçen edaya diyom kii
şimdi kkya girmekten ewi pok götürüyooo yarın bebeler oluncada bölee olursakk bebeler ya acından ölürr yada pokun içinde boğulur giderrr :roflol:

hadi hadi anlat bakemm neler yaptın çatlatma adamıı

dündee kocişin yanına uğradım hemen dedim ben ewe gidiyom biraz rahatsızım dedimm
oda bana diyo kii kime yutturuyonn karılar kulubune girmeden duramıyon bağışıklık yaptı sana diyooo :roflol:

hee gıı bebelerin vay halineee :roflol::roflol: zıçma anam dur iki laf edekk derükk :roflol::roflol:

kızz bütün kocişler biliy haa ne mal olduğumuzuuuu :roflol::roflol:

Back
X