2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol: ahaa yarın görcek sen sanacak geneee :roflol::roflol::roflol:
allahım bizide böle kolaycana kurtarsın inşallahhh :Saruboceq:

ama eltim dioki nası çığlık atıyo nası bağırıyo hastane hopladı deyu abuu tırstım nann fisfisfis

benide babannem tuzlamıs kızz bana bişi olmamıs ama ben bebeme yaptırtmam
hem gercekten ben kokmuyom terim falan kokmaz benim gerci babama cekmişim herhalde :dance:
az önce okudum netten bebeği tuzlamak ani su kaybına neden oluyomus tehlikeliymiş

tubaaaaaaaaaa az önce kociş geldi pc başına fanatik.com.tr de bişeye bakcaktı senin avatarı gördü koptu bu ne lan diyo kaydirigubbakcemile3

hem gercekten ben kokmuyom terim falan kokmaz benim gerci babama cekmişim herhalde :dance:
az önce okudum netten bebeği tuzlamak ani su kaybına neden oluyomus tehlikeliymiş
bebeğimi tuzluyolarmış kokmasın diyeee abowwwwww :1shok:
ulaa millet gece sahura kalkıyonuzmu kocişler içinnn
kalkıcam tabii kocişimi yedirmek içinn zemuszemus
ne dövüyon nennnnn :çok üzgünüm:
döwerun tabiii
sen benim nasıl yazdığımı görsennnn
yattığım yerdenn tipim kaymış bi waziyette yazıyomm
ama sen niye konuşmuyonuz diyee trip atıyonn :mymeka:
anaam tubaa aç mı kaldın annemmm gel sağa yimek verem gıı

hee hacıı
babanın hayrınaaa bu açı doyur beee

ama eltim dioki nası çığlık atıyo nası bağırıyo hastane hopladı deyu abuu tırstım nann fisfisfis

hade yaaa :1shok:

tuza mı aplaaa :kedi:

hee kız tuza vallaaaa :mymeka:

nann kimse konusmuyo nann bi sen gelince konusuyo millet sende olmasan kimse konusmıcak haaa :oklava:
sıkıldım burda pc basında ben konusuyom kimse devam etmiiiii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 abuuuuuuuu bagamı dellendin nan lülülülülülü

:mymeka: nan sendee tribe bağlama gebertmiyim seniii :mymeka:

al bendede o kaaa :mymeka:

çok acıktım yaaaaaaaaa
ewdede bişey yok yiyemm

tubişiimmm kıyamamm yaaa ben sanaaa opuyorumnanaktan
nan içime oturdu nannn :kedi::kedi:

anaaamm foseptik gibide koksaa öle bişeyi aslaaa yapmaaaammm :olmaz::olmaz:

ulaa millet gece sahura kalkıyonuzmu kocişler içinnn

vallaa benim kociş tutamıcam herhalde diiy kız bura 50 derecede adam akşama kadar klimasız arabalan dünya kadar yol gidiy nasıl tutussun yaaa mafoldumben
artık ikimizde borçlanacagukk :Saruboceq:

nie nannn beni de karpuza oturtmuşlar dötüm karpuz kimin olsun deyi walla benim ki diyarbakır karpuzu kimin işe yaramışşş yaneee:kedi:

ayy ebişşşşşşşşş allah belanı vermiye gıı bu saatte bu kaa güldürdün beni o ne lan heç duymadım karpuza mı oturtmuşlarrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

eddaa nan seni karpuza yuzu koyun mu koydular yohsa nannn memişler karpus gibinnnn :roflol::roflol:

nie nannn beni de karpuza oturtmuşlar dötüm karpuz kimin olsun deyi walla benim ki diyarbakır karpuzu kimin işe yaramışşş yaneee:kedi:

delikafadulden oda güzelmiş kızzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
emme tuz olmaz be hacııı :olmaz: bebeler ölüymüş bileee allah korusunn :Saruboceq:

Back
X