:roflol::roflol::roflol: ahaa yarın görcek sen sanacak geneee :roflol::roflol::roflol:
allahım bizide böle kolaycana kurtarsın inşallahhh :Saruboceq:
ama eltim dioki nası çığlık atıyo nası bağırıyo hastane hopladı deyu abuu tırstım nann fisfisfis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol: ahaa yarın görcek sen sanacak geneee :roflol::roflol::roflol:
allahım bizide böle kolaycana kurtarsın inşallahhh :Saruboceq:
yaaa allah aşkınaaa böle bişeye cidden inandığınıza inanamıyoruummmm :1shok:
sen varya dayak istiyon nan 2 gündürrr :mymeka:
konuşmuy konuşmuyy :mymeka::mymeka:
ama eltim dioki nası çığlık atıyo nası bağırıyo hastane hopladı deyu abuu tırstım nann fisfisfis
nann kimse konusmuyo nann bi sen gelince konusuyo millet sende olmasan kimse konusmıcak haaaklava:
sıkıldım burda pc basında ben konusuyom kimse devam etmiiiii
:mymeka: nan sendee tribe bağlama gebertmiyim seniii :mymeka:
ulaa millet gece sahura kalkıyonuzmu kocişler içinnn
nie nannn beni de karpuza oturtmuşlar dötüm karpuz kimin olsun deyi walla benim ki diyarbakır karpuzu kimin işe yaramışşş yaneee:kedi:yaaa allah aşkınaaa böle bişeye cidden inandığınıza inanamıyoruummmm :1shok:
nie nannn beni de karpuza oturtmuşlar dötüm karpuz kimin olsun deyi walla benim ki diyarbakır karpuzu kimin işe yaramışşş yaneee:kedi:
bebeğimi tuzluyolarmış kokmasın diyeee abowwwwww :1shok:benide babannem tuzlamıs kızz bana bişi olmamıs ama ben bebeme yaptırtmam
hem gercekten ben kokmuyom terim falan kokmaz benim gerci babama cekmişim herhalde :dance:
az önce okudum netten bebeği tuzlamak ani su kaybına neden oluyomus tehlikeliymiş
kalkıcam tabii kocişimi yedirmek içinn zemuszemusulaa millet gece sahura kalkıyonuzmu kocişler içinnn
döwerun tabiiine dövüyon nennnnn :çok üzgünüm:
anaam tubaa aç mı kaldın annemmm gel sağa yimek verem gıı
tuza mı aplaaa :kedi:
nann kimse konusmuyo nann bi sen gelince konusuyo millet sende olmasan kimse konusmıcak haaaklava:
sıkıldım burda pc basında ben konusuyom kimse devam etmiiiii
:mymeka: nan sendee tribe bağlama gebertmiyim seniii :mymeka:
çok acıktım yaaaaaaaaa
ewdede bişey yok yiyemm
benide babannem tuzlamıs kızz bana bişi olmamıs ama ben bebeme yaptırtmam
hem gercekten ben kokmuyom terim falan kokmaz benim gerci babama cekmişim herhalde :dance:
az önce okudum netten bebeği tuzlamak ani su kaybına neden oluyomus tehlikeliymiş
ulaa millet gece sahura kalkıyonuzmu kocişler içinnn
nie nannn beni de karpuza oturtmuşlar dötüm karpuz kimin olsun deyi walla benim ki diyarbakır karpuzu kimin işe yaramışşş yaneee:kedi:
deneme sakın cicimm falla tutuyyyybunu ilk defa duydum :roflol::roflol::roflol:
tubaaaaaaaaaa az önce kociş geldi pc başına fanatik.com.tr de bişeye bakcaktı senin avatarı gördü koptu bu ne lan diyo kaydirigubbakcemile3