2009 Kasm Anneleri

kıslar sağolun ya
aspirinden korktum ben de siteye de baktım hele ki son üç ayda da içilmezmiş
bebişin kalp sorunu olar diye yazıyordu
evi taradım bi güsel sonunda parol buldum içtim
20 dk kdr ancak ağrım geçer
biraz soluklanam dedim saat 11 den akşam 9 kdr gezdik yawww dwlü gibi

zeytincim içme aspirin kanı sulandırıyo iyi değil tatlım dayan accuk yaa
minoset varsa onu iç

ebiscem zaten bebemi yıkamam öle tuzla muzla :D nette okudum o limon olayınıda yaa ona bakarsanız deli hindistanlılar yüksekten bebelerini atıyolar ruslarda soguk buzlu suya sokuyolar aman her ülkenin bi adeti var işte
neyse kızlar ben cıkıyom annemlerle oturam eccük eve gidince girerim gene byby

hade görüşürük cnm genee opuyorumnanaktan
anangile selam söleee kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin çaturtummm opuyorumnanaktan

geçen edaya diyom kii
şimdi kkya girmekten ewi pok götürüyooo yarın bebeler oluncada bölee olursakk bebeler ya acından ölürr yada pokun içinde boğulur giderrr :roflol:

hadi hadi anlat bakemm neler yaptın çatlatma adamıı

dündee kocişin yanına uğradım hemen dedim ben ewe gidiyom biraz rahatsızım dedimm
oda bana diyo kii kime yutturuyonn karılar kulubune girmeden duramıyon bağışıklık yaptı sana diyooo :roflol:

gııı bu adamlar bu gidişle basar kk yı.

hee yaa valla kuduriiimm nan :dance: ben çok oynakımdırrr kaydirigubbakcemile3

yok cnm duymadım heeçç :kedi:

:1shok: nan doğurusun delüüü delikafadulden

he gıııııı bende bayılıyom oynamaya.ayyyyyyy doğurakta azak kudurak.
minoset varsa onu iç

ebiscem zaten bebemi yıkamam öle tuzla muzla :D nette okudum o limon olayınıda yaa ona bakarsanız deli hindistanlılar yüksekten bebelerini atıyolar ruslarda soguk buzlu suya sokuyolar aman her ülkenin bi adeti var işte

güle güle datlum

şimdi anlatmaya başlayam kıslar
foto makinam olsaydı direk fotolarını çeker koyardımda görümcem de şuan ama yarın
almaya çalışcam koyarım aldıklarımı
ama herbişeyimi tamamladım çok şükür
çok pissssssssss pazarlık ettik
bide utanmadan kaliyeti ucuza almaya çalıştık ya ondan

hee yaa valla kuduriiimm nan :dance: ben çok oynakımdırrr kaydirigubbakcemile3

yok cnm duymadım heeçç :kedi:

:1shok: nan doğurusun delüüü delikafadulden
alaaaaah duramıyom nannnn şincik starda şemame oynuyolarr tabe bende ay bu rap versiyonuna bayılıyommmmmm fallaa şemmame şemmame şemmame bukeeee dotmame dotmame dotmamee buke vıyyy vıyyy vıyyyyy

şimdi gelelim aldıklarıma
en önemlisi uyku seti
tam istediğim beyaz lila karışımı ipek böcüklümü desem uğur böcüklümü desem tam anlayamadık
uyku setimi aldım ama kalite bişet normalde 50 ytl bi yerde vardı ama kalitesi iyi değildi sertti
bu uyku setimi 85 ytl aldım ama nevresim takımlı bir uyku seti çooook güsel

kıslar sağolun ya
aspirinden korktum ben de siteye de baktım hele ki son üç ayda da içilmezmiş
bebişin kalp sorunu olar diye yazıyordu
evi taradım bi güsel sonunda parol buldum içtim
20 dk kdr ancak ağrım geçer
biraz soluklanam dedim saat 11 den akşam 9 kdr gezdik yawww dwlü gibi
anaaaaaaam delimisin tabi ağrır o kadar gezmeye ayağında kıçında
ooyyyy ooyyy midem yaniii midem barış manço doğuracam herhal:roflol: bu kaaa mide yanması olurma yaaa

kız benimde kahvaltıdan sonra yanıyo offfff cayır cayır

minoset varsa onu iç

haklısın bebeemmm batıl şeyler amma bazen çok komik oluyyyy karpuss kimin yanee öptüm cnm güle güle git gıı slm söle bizden anangil e

hee gıı bebelerin vay halineee :roflol::roflol: zıçma anam dur iki laf edekk derükk :roflol::roflol:

kızz bütün kocişler biliy haa ne mal olduğumuzuuuu :roflol::roflol:

yok anam bi süre görüşemeyecük çünkü bebeler gazlı olcek bırak kk ya girmeyi pokunu tuvalete yetiştiremeyecen bacım
ama ilk zamanlarda değel çünkü ilk zamanlarda çoğu bebekte sarılık olduğu için habire uyuyorlar insan uyansada sevsem diyo sarılık geçtikten sonra cin gibi oliiler o zaman pokunu yetüştürmeyebülüsün haaa haaa ne kaaaa iç açıcı konuştum demi
habu günlerinizi çoooooooooooooooooooooookkk ararsunuz çoooooooookkkk:roflol::roflol:

aricım ben geçen nette görmiştim galiba ya böyle bişey.göbişin altından bişey takılıyo omu ki senin dediğin.

bu arada kızlar doğumdan sonra korse giycekmisiniz.valla normal doğum olursa karnını bağla diyolarda ben korse alam anlamam bağlamaktan falan.sarkmıyomuş ozaman

sonra nevresim takımı aldık aynı yerden oda 30 ytl oldu bu da kalite ama normalde 15 ytlye de bulmuştuk bunu beğendik diye 15 likten vazgeçtik.
ordan chicho outlete gittik ama orda heç bişey yoktu
o yüzden yine havuzlu handa chicho ürünlerini satan bir yere girdik ordan da her bir şeyimizi aldık

ooyyyy ooyyy midem yaniii midem barış manço doğuracam herhal:roflol: bu kaaa mide yanması olurma yaaa

delikafadulden hakkat doğruysaaa al bendende o kaaa 2 barış mancomuz olucukkkk
:roflol::roflol::roflol:

gııı bu adamlar bu gidişle basar kk yı.
he gıııııı bende bayılıyom oynamaya.ayyyyyyy doğurakta azak kudurak.
güle güle datlum

abuuu doğurakta çosakk karşılıklıııı :roflol::roflol:

şimdi anlatmaya başlayam kıslar
foto makinam olsaydı direk fotolarını çeker koyardımda görümcem de şuan ama yarın
almaya çalışcam koyarım aldıklarımı
ama herbişeyimi tamamladım çok şükür
çok pissssssssss pazarlık ettik
bide utanmadan kaliyeti ucuza almaya çalıştık ya ondan

hayy maşşalaahhhhh :nazar: acil bul foto makinanıda koy resimleriii :lepi:

alaaaaah duramıyom nannnn şincik starda şemame oynuyolarr tabe bende ay bu rap versiyonuna bayılıyommmmmm fallaa şemmame şemmame şemmame bukeeee dotmame dotmame dotmamee buke vıyyy vıyyy vıyyyyy

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::dance::dance:

aricım ben geçen nette görmiştim galiba ya böyle bişey.göbişin altından bişey takılıyo omu ki senin dediğin.

bu arada kızlar doğumdan sonra korse giycekmisiniz.valla normal doğum olursa karnını bağla diyolarda ben korse alam anlamam bağlamaktan falan.sarkmıyomuş ozaman

yok nan ne bağlaması ben öle bişe yapmadım yapamazdım zatiii sezeryan olduğum için saramazdım öle ama heç bişe olmadı sarkma felan a.sa.s

yok anam bi süre görüşemeyecük çünkü bebeler gazlı olcek bırak kk ya girmeyi pokunu tuvalete yetiştiremeyecen bacım
ama ilk zamanlarda değel çünkü ilk zamanlarda çoğu bebekte sarılık olduğu için habire uyuyorlar insan uyansada sevsem diyo sarılık geçtikten sonra cin gibi oliiler o zaman pokunu yetüştürmeyebülüsün haaa haaa ne kaaaa iç açıcı konuştum demi
habu günlerinizi çoooooooooooooooooooooookkk ararsunuz çoooooooookkkk:roflol::roflol:

nan insan yeni doğuracak karılara öle şeyler anlatırmı çatlak.şöyle güzel güzel şeylerden bahsette gözümüz korkmasın.

şimdi gelelim aldıklarıma
en önemlisi uyku seti
tam istediğim beyaz lila karışımı ipek böcüklümü desem uğur böcüklümü desem tam anlayamadık
uyku setimi aldım ama kalite bişet normalde 50 ytl bi yerde vardı ama kalitesi iyi değildi sertti
bu uyku setimi 85 ytl aldım ama nevresim takımlı bir uyku seti çooook güsel

opuyorumnanaktan güle güle kullaanınnn opuyorumnanaktan

:mymeka::mymeka: korkutma nan biziiiii :mymeka::mymeka:

bende korse giyem diyom yavvv :kedi::kedi:

akşam akşam içimizi açtın heeeeeeee delikafadulden

chichodan
tarak seti
cam biberon:11 ytl
su biberonu: 4 ytl
burun temzileyicisi:7 ama 2 adet ucu olandan
3 lü yenidoğan ıslak mendili promosyon: 10 ytl
göğüs pedleri 60 adet :15 ytl
banyo sünger: 2.5 ytl başka marka doğal süngermiş ama
banyo filesi suyu direk alta gönderen : 7 ytl
çamaşır yıkama filesi:2.5 ytl
tırnak makası: 2.5 ytl bebedorun
biberon fırçası:2 ytl
fiyatlarıda yazamda bilginiz olsun dedim
ya kıslar göğüs pedi aldık ama gerçekten gerekli olcakmıydı acaba
kociş ne gerk var didiydi de

sonra nevresim takımı aldık aynı yerden oda 30 ytl oldu bu da kalite ama normalde 15 ytlye de bulmuştuk bunu beğendik diye 15 likten vazgeçtik.
ordan chicho outlete gittik ama orda heç bişey yoktu
o yüzden yine havuzlu handa chicho ürünlerini satan bir yere girdik ordan da her bir şeyimizi aldık

hayırlı olsun canım
delikafadulden hakkat doğruysaaa al bendende o kaaa 2 barış mancomuz olucukkkk
:roflol::roflol::roflol:

abuuu doğurakta çosakk karşılıklıııı :roflol::roflol:

hayy maşşalaahhhhh :nazar: acil bul foto makinanıda koy resimleriii :lepi:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::dance::dance:
he gıııı karşılıklı oynarık artıkın
yok nan ne bağlaması ben öle bişe yapmadım yapamazdım zatiii sezeryan olduğum için saramazdım öle ama heç bişe olmadı sarkma felan a.sa.s

hah işte şöyle güzel şeylerden bahset.gıııııııı normal olursa bağlayın diyolar.bende korse alam dedimdi

Back
X