krispim normal doğummu sezeryanmı daha iyi ben genel anestezi almak istemiom
nan öle terli terli pis pismi kalacaz fotolarda yağlı terli saçlamı çıkacaz saçımızıda mı yıkayamayacaz mafoldumbenyok nan ne duşu yok öle hemen duş felan hele sezeryanlılarda eve döndükten sonra bacım oda doktor söleyecek sağa ne zaman duş alabilceğini ben eve geldikten iki gün sonra duş alabilirsin dedi bağa
çokmuş 4gün yaaaaaa orda normal doğurtuyolar genelde 4 gün napcankikendi odanda yoksa bile hastanenin banyosunu kullanabilirsin eger uzun kalirsan
burda hastanede 4gün falan yatiyosun dogumdan sonra sart oluyo dus almak..
ben bir takimda havlu yada ince bornozda koyucam cantama
canim tabi zevk senin zevkin ama benim aldiklarim cok güzeldi biri acik pembe biride turkuaz desenli hatta üzerinde kurdele islemesi var schick duruyolar...bi arastir istersen
son zamandaki duruma göre alirsin bedeninide
pijama takımlarınızı öle düşük bel neyn almayın zati kışın doğacak bebeler bi,rde mesela 38 beden pijama giyiyorsanız 40 beden alın her zaman büyük olsun rahatlığınız açısından deyom yanee
kesikte göbek deliğinizin yarım karış aşağıdan oliii
tabiki normal doğum bacım emme bi sorun varsa mecburen sezeryan olcek işte
ben vajinal muayene olamadığım için istem dışı kasılmalarım oluyodu o yüzden direk sezeryan oldum ama memnunum yani
kendi odanda yoksa bile hastanenin banyosunu kullanabilirsin eger uzun kalirsan
burda hastanede 4gün falan yatiyosun dogumdan sonra sart oluyo dus almak..
ben bir takimda havlu yada ince bornozda koyucam cantama
emzirme sütyenlerinin pencereleri büyük olanlari var ben onlardan aldim
hem sunuda hesaba kat ki önden kopcali acilan sütyeni bi aciyosun diger memede otomatikman ortaya cikiyo hic kullanisli degil diyodu üst komsum heves etmis ondan almis sonra kaldirmis atmis..memesini toplamaktan rahatca emziremiyomus
tok açın halinden ne anlar bacım anlamiler seni boşuna yakler mideni iç nan gizli kapaklı
canım doğumdan hemen sonra sütyen neynn takılmiii kuşum o yüzden heç boşuna hastaneye sütyen felan getürme çantayıda abartmaya gerek yok
kendin için
iki pijama takımı
bir çift terlik
5 tane kilot
3 tane atlet kışın olacağı için
3 çift çorap
bi yüz havlusu
göğüs kremi
ped
doğumdan sonra takmak için saç bandı ve ya taç kırmızı olsun
bebek için
bir hastane çıkışı
3 tane uzun kollu iç atlet
3 tane ayaklı pijama takımı eldivenli ve şapkalı takım
iyisinden bir battaniye hastane çıkışında battaniye var zati iki dene yeter
bir paket yeni doğan bebek bezi 3,6 kilo arası
yeni doğan ıslak mendil 2 paket
pişik kremi
küçücük ve ince bir yastık bebeği emzirirken başının altına koymak için kendin yapacaksın
ana kucağı yada bebek çantası işte hangisi varsa
lazım olanlar bunlar şekerim gerisi boş şeyler heç bboşuna dötünüze takmayın sütyeni doğumdan 10 gün sonra felan anca takabilirsiniz çünkü meme sürekli bebekte olacağı için gerek yok daha sonra lambada alın bence çok rahat
ne bilem kıızz su tecrübeli karılar yazsın helee
herhade marifettir emme ben istemem aanaam herşey zamanında eyidirr :lepi:
aa benim saf kızıım sezeryanda zati kesik ççok aşagıda olcak :roflol: sen daha asagı iindiririk diyon nan :roflol: göbek deliğinden mi kescekler sanıyon anam senn :roflol::roflol: düşük bel pijama almazsan bişecik olmazz
ben geldim bebeleri gördüm oğluma beşik kertmesi yaptım
senin istemenle degilki normal bile dogursan dinlenmen icin tutuyolar hastanedeçokmuş 4gün yaaaaaa orda normal doğurtuyolar genelde 4 gün napcanki
ben geldim bebeleri gördüm oğluma beşik kertmesi yaptım
iyi geceler kıslarrr
anca okudum nan yazdıklarınızı
gene ne kaynatmısınız haaa
pijama takımı ben aldım 5 tane ama sadece hastanede giymek için bi pijamayla bi gecelik götürcem
nan öle terli terli pis pismi kalacaz fotolarda yağlı terli saçlamı çıkacaz saçımızıda mı yıkayamayacaz mafoldumben
çokmuş 4gün yaaaaaa orda normal doğurtuyolar genelde 4 gün napcanki
abooooooowwwwwwwwwww
iyiymiş bacım be demek sütyene gerek yok o daha iyi oldu hehe
gııııııı ben ne bilem.bende sanıyom göbek delkiğinin hemen altı.
hoşgeldin gıııııııı nere gitti dediydim bende hemende aradı gözüm haaaaaaa
nan öle terli terli pis pismi kalacaz fotolarda yağlı terli saçlamı çıkacaz saçımızıda mı yıkayamayacaz mafoldumben
çokmuş 4gün yaaaaaa orda normal doğurtuyolar genelde 4 gün napcanki
hoşgeldin cnmmm opuyorumnanaktan hayırlısı olsuunn kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin sende cnmm opuyorumnanaktan
all işte buda benden kızz ben varyaa allaha büyük laf etmeyemde asla duramam ölee
2 gün felan tikliyim anacım ben bitlenmiş gibi olurum kimseye göstermem kendimii :1ninca::1ninca:
ne etcem yaa dr.yıkanma derse heç değilse kafamı yıkarım anamda ıslak mendille siler gariiii mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
özgem sen de bi gelin bir kalboluyon gız
nerdeydin yana yana seni aradıydım ama bulamadım hallettim artık
hoş geldin bakim
he bebekleri gördüm yine msn i acık olanlar benim oğlumun dısarı cıkmıs halini görebilirlerr duyrulurrrzemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?