bacım ben gecelik almayacam.pijama alcam valla normalde giyemiom gecelik o zaman hiç giyemem.
kızlar isim listesi hazırlıyom şimcik aklımda şunlar var
barış
furkan
kerem
liste çok kısa biliyom emme elbet bulacam bişeler daha
zemuszemuszemuszemuszemuszemusanam ben kendimi pazarlıkçı sanırdımm
siz benden beter çıktınızz
bide adama kağıda yazdırıp imzalattırdınız heee:roflol:
bende önermiyom geceliği pijama takımı daha kullanışlı bence 2 takım yeter
ayyy sicaktan oturamiyorum pc karsisinda kendimi ordan oraya atiyorum kafamçokkarıştı
kizlar ayaklariniz sisiyomu sizinde benim birkac gündür ayaklarim mayali pogaca gibi nekadar dinlendirsemde inmiyolar artik dua eder oldum hava sogusun yagmur yagsin diye
soguk su iyi geliyo ama onuda devamloi yapinca gaz yapiyo
siz napiyosunuz ayak sisliklerine
ben almadim canim gerek duymadim hayatimda zaten gecelik giyemem ama eger sezeryan olursa sart oluyomus gecelik giymek pijamalarin lastik yeri sezeryan dikisne denk gelio diyolar...
ben onun yerine iki tane lohusa pijamasi aldim ama gerek olursa gecelikte alabilirim
hadi ben kaçıyımm
daha zahura kalkıcam bide sabah erkenden hastaye gidicemm
hadii iyi geceler dadlu rüyalarr
nbr kıslar ben geldim a.s.
nbr kıslar ben geldim a.s.
marifet tabi kizim biz ka yasinda doguruyoz onlar bebeyken bebeleri oluyo...marifet demek ki bunlar bunu hep yapiyohee marifet sankiimmmlmaz: lmaz:
hosgeldiiiinnnnbr kıslar ben geldim a.s.
cok gevezeler evet yaziyolar gülüyolaranaaaaaam ne gevezeymişiniz saatlerdir geçmişi okumaya çalışıyom.hem geçmişe hem buraya yetişmek ne zormuş nan
s olucak mi lan sana doguma kadarda kilo alican..bide siskinligi hesaba kat..hem kis olucagi icin seninde belini falan koruman gerekicek gecelik iyi olmaz kis günüvalla bende bugün geceliklere bakındım anam çok iticigeldi bana
bende giyemem rahat edemem uzun uzun ne öle
bide 30 ytlden başlıy
ben normal pijama takımı aldım 2 adet 10 tlden
ama gecelik kafama takıldı sezaryan olursak benim heç geceliğim yok
almasak olmas mı yane gecelik yada hamile geceliği değilde normal gecelik alsak
ben sığarım onların içine pijamalarımı bilem s beden aldım ama 2 ay sonra gireebilrimiyim bilmiyomda doğumdan sonra giyerim dediydim
kız benimde hiç yok geceliğim.bende pijama alcam sadece.ya gecelik tavsiye etmelerinin sebebi lastiği dikişe denk geliyomuş.e bizde biraz altta tutarız lastiği bişey olmaz beeeeee.valla bende bugün geceliklere bakındım anam çok iticigeldi bana
bende giyemem rahat edemem uzun uzun ne öle
bide 30 ytlden başlıy
ben normal pijama takımı aldım 2 adet 10 tlden
ama gecelik kafama takıldı sezaryan olursak benim heç geceliğim yok
ben barış ismini çok beğeniyom
hatta hamile olmadan barış koyarım dediydim sonra efe takıntısı başladıydı
furkan kulağıma heç hoş gelmiyo
kerem de süper
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
almasak olmas mı yane gecelik yada hamile geceliği değilde normal gecelik alsak
ben sığarım onların içine pijamalarımı bilem s beden aldım ama 2 ay sonra gireebilrimiyim bilmiyomda doğumdan sonra giyerim dediydim
iyi geceler tatlum
ya emzirme sütyenleri telsiz oluy sanırsam ben giyemem öle
alttan destekli olmalı
normal sütyen kurtarmıyomu
kız mureda bi tane yetmezde diyomki emzirme sütyeni almayayım ben önden açılan normal sütyen alam.hem emzirme sütyeni iyi olmuyomuş küçücük bi pencere koymuşlar,bebişin annenin tenine dokunması daha iyiymiş.ama emzirme sütyeninde öyle bi şey olmuyomuş
tok açın halinden ne anlar bacım anlamiler seni boşuna yakler mideni iç nan gizli kapaklıvermiyim dedi yaaa :sinifsinif::sinifsinif:
kocişe dedim alak herkeş iciiyyy olmaz didi odaaa :sinifsinif::sinifsinif:
bacım sağol ya iki pijama alam kendime.bide emzirme sütyeni almasam önden açılan normal sütyen alsam nasıl olur.gıııııııı tecrübeli hatun hadi bi el at kendime ne koyam hastane çantama hadi hacıııııŞeniz
hoşgeldin canım.
kız mureda bi tane yetmezde diyomki emzirme sütyeni almayayım ben önden açılan normal sütyen alam.hem emzirme sütyeni iyi olmuyomuş küçücük bi pencere koymuşlar,bebişin annenin tenine dokunması daha iyiymiş.ama emzirme sütyeninde öyle bi şey olmuyomuş
marifet tabi kizim biz ka yasinda doguruyoz onlar bebeyken bebeleri oluyo...marifet demek ki bunlar bunu hep yapiyo
kız benimde hiç yok geceliğim.bende pijama alcam sadece.ya gecelik tavsiye etmelerinin sebebi lastiği dikişe denk geliyomuş.e bizde biraz altta tutarız lastiği bişey olmaz beeeeee.
bende diyomki şu önden açılan sütyenler var ya ondan alak.hem kullanışlı olur hemde şık.kız onlar çok güzel.dur bi yerde görmüştüm bulamda atam linki
elifcim ya bana koca karı gecelikleri gibi geliyo heç beğenmedim
lağusa için de önden gizli yerinden memişini çıkartılan gecelikler vardı
onlarda karı koca işi geliy bana
şöle güsel reklerde bulamadım bide kısa süre kullanacam deyü almak istemiyim yawww
olmazsa son ayımdaki durumuma göre bakarım
ama sezeryan olursak yandım bir tane normal gecelik alam m beden olar herhalde
iyidir cnmm kızz cersu bittim valla battaniyene heeee :lepi:
ne bilem kıızz su tecrübeli karılar yazsın helee
herhade marifettir emme ben istemem aanaam herşey zamanında eyidirr :lepi:
aa benim saf kızıım sezeryanda zati kesik ççok aşagıda olcak :roflol: sen daha asagı iindiririk diyon nan :roflol: göbek deliğinden mi kescekler sanıyon anam senn :roflol::roflol: düşük bel pijama almazsan bişecik olmazz
ben daha kendime tek bir çöp bişey almadım yaaaaaaaaaa
nan krispi hastanede odamızda duş alabilecekmiyiz yıkanabilirmiyiz
kendi odanda yoksa bile hastanenin banyosunu kullanabilirsin eger uzun kalirsanben daha kendime tek bir çöp bişey almadım yaaaaaaaaaa
nan krispi hastanede odamızda duş alabilecekmiyiz yıkanabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?