2009 Kasm Anneleri

sende sanslılardansın nazlımmm :içelim:

afiyet olsun kuzum emme bu menü eksik gibi nohutun kendini serin sulara bıraktığı yemeğin yadında pirinçten yapılan çin usülü mama yok mu:roflol::roflol:

:roflol::roflol: hee gııı eksik bu menüüü :roflol::roflol:

Yav böyle daha özendirici olmaya başladı bu iş cokacimcoook delikafadulden :roflol: Kafam kırılacak ama demedengeçemedim :1ninca:

:roflol::roflol::roflol: bende sayacaaammm :roflol::roflol:

Amanininnnnn delikafadulden Tarifle yazın barim deftere geçireyim değişik birşeyler olursa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 annadık işteee :lepi: yarasın cnmmm opuyorumnanaktan

benimkide ağızlarında kaç diş var kaç dolgu onu bile sayarr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:benimkide arabalara karşı öyle :roflol::roflol:
bazen diyorum benden çok seviyorsun bu arabaları:roflol:
nan ne oliyy burda yemek telaşına düşmüş herkes ben daha yemek yapmadım..gerçi kolay birşeyler hazırda var onları yapcam ama çorba niyatine ne yapayım diye kararsız kaldım..
tarhana yap kuzum :roflol::roflol:

edoş kaç puan verdin bu menüye:roflol::roflol::roflol:
slm mavişciiimmm opuyorumnanaktan çaktırmadan annadıyoz yemeklerriiii :roflol::roflol:

hee zeka oyunu oynuyoruz:roflol::roflol:

bendee anadolunun bağırından kopup gelenn yarmalaan yoğurtun karşı konulmaz birleşimi bi soğuk çorba yaptım :roflol::roflol::roflol:
egenin zeytinyağıyla taçlandırılmış barbunyaa :roflol::roflol::roflol:
patatesin cıtırtısıı,ve kıymanın en lezzeti topak haliii sıcacık kızaracakk :roflol::roflol::roflol:

oldumu nannn :roflol::roflol::roflol:

nannnn kenyaaaa fallaa senin menü süper gıııııııııııııııııııı aazımın suyu aktı yawwcokacimcoook

ankara marmaris arası kaç saat canım yetişir miyiz iftara oraya:roflol::roflol::roflol:

senin menüyee 10 puan cnmmm :roflol::roflol:
ama kenyanın en önemli lezzeti eksik bırakmasından dolayııııııııııııı puanımmm 7 :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şişsin bi tarafım da akşama zopalıyım hepinisi nannn klava:

kenyacım saol tatlım hediyelerın geldı hepsı çok güzellll delikafadulden yiğitime giydirdikçe seni ancazz

senin menüyee 10 puan cnmmm :roflol::roflol:
ama kenyanın en önemli lezzeti eksik bırakmasından dolayııııııııııııı puanımmm 7 :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şimdi bide bunun nohutlarıda iyi pişmemiştir eminim benden de 5:roflol::roflol::roflol:

Mureda hanım Mureda hanım oldumu şimdi misafirleriniz ne diyecek bu duruma Tarhana beklerken ne buldular Neyseki umduklarını değil bulduklarını yiyecekler bu durumda..
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…