Ben şanslıyım dimi şimdi sadece önemli maçlara bakar onun dışında aynı şeyleri izleriz turkbayragi Amaaa oğluşum dersen Gs tvnin başından kalkmaz :roflol:
Bende Bende canım ailemide çok seviyorum..Hayırdır inşallah hayırdır inşallah delikafadulden
afiyet olsun kuzum emme bu menü eksik gibi nohutun kendini serin sulara bıraktığı yemeğin yadında pirinçten yapılan çin usülü mama yok mu:roflol::roflol:
Yav böyle daha özendirici olmaya başladı bu iş cokacimcoook delikafadulden :roflol: Kafam kırılacak ama demedengeçemedim :1ninca:
nan ne oliyy burda yemek telaşına düşmüş herkes ben daha yemek yapmadım..gerçi kolay birşeyler hazırda var onları yapcam ama çorba niyatine ne yapayım diye kararsız kaldım..
nan ne oliyy burda yemek telaşına düşmüş herkes ben daha yemek yapmadım..gerçi kolay birşeyler hazırda var onları yapcam ama çorba niyatine ne yapayım diye kararsız kaldım..
afiyet olsun kuzum emme bu menü eksik gibi nohutun kendini serin sulara bıraktığı yemeğin yadında pirinçten yapılan çin usülü mama yok mu:roflol::roflol:
sende sanslılardansın nazlımmm :içelim:
:roflol::roflol: hee gııı eksik bu menüüü :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: bende sayacaaammm :roflol::roflol:
bu karunun içine yemekteyiz sunucusu kaçmış :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:benimkide arabalara karşı öyle :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 annadık işteee :lepi: yarasın cnmmm opuyorumnanaktan
benimkide ağızlarında kaç diş var kaç dolgu onu bile sayarr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tarhana yap kuzum :roflol::roflol:nan ne oliyy burda yemek telaşına düşmüş herkes ben daha yemek yapmadım..gerçi kolay birşeyler hazırda var onları yapcam ama çorba niyatine ne yapayım diye kararsız kaldım..
edoş kaç puan verdin bu menüye:roflol::roflol::roflol:sende sanslılardansın nazlımmm :içelim:
:roflol::roflol: hee gııı eksik bu menüüü :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: bende sayacaaammm :roflol::roflol:
slm mavişciiimmm opuyorumnanaktan çaktırmadan annadıyoz yemeklerriiii :roflol::roflol:
oda ilerleyen saatlerde soframıza tesrif edeceklerr :roflol::roflol:
bendee anadolunun bağırından kopup gelenn yarmalaan yoğurtun karşı konulmaz birleşimi bi soğuk çorba yaptım :roflol::roflol::roflol:
egenin zeytinyağıyla taçlandırılmış barbunyaa :roflol::roflol::roflol:
patatesin cıtırtısıı,ve kıymanın en lezzeti topak haliii sıcacık kızaracakk :roflol::roflol::roflol:
oldumu nannn :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:benimkide arabalara karşı öyle :roflol::roflol:
bazen diyorum benden çok seviyorsun bu arabaları:roflol:
tarhana yap kuzum :roflol::roflol:
edoş kaç puan verdin bu menüye:roflol::roflol::roflol:
hee zeka oyunu oynuyoruz:roflol::roflol:
Yav böyle daha özendirici olmaya başladı bu iş cokacimcoook delikafadulden :roflol: Kafam kırılacak ama demedengeçemedim :1ninca:
bendee anadolunun bağırından kopup gelenn yarmalaan yoğurtun karşı konulmaz birleşimi bi soğuk çorba yaptım :roflol::roflol::roflol:
patatesin cıtırtısıı,ve kıymanın en lezzeti topak haliii sıcacık kızaracakk :roflol::roflol::roflol:
nannnn kenyaaaa fallaa senin menü süper gıııııııııııııııııııı aazımın suyu aktı yawwcokacimcoook
ankara marmaris arası kaç saat canım yetişir miyiz iftara oraya:roflol::roflol::roflol:
senin menüyee 10 puan cnmmm :roflol::roflol:
ama kenyanın en önemli lezzeti eksik bırakmasından dolayııııııııııııı puanımmm 7 :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?