2009 Kasm Anneleri

tarhana hee bakayım evde tarhana varmı varsada oda geçen seneden kalmıştır bakayım çoktandır yapmadım..yarında misafirim var yemege mi hala ögrenemedim akşama bir arayayım.dünde kışlık domates koydum dolaba konserve yaptım çok yoruldum yaa..hala toparlanamadım..

anam senin çubuğa gitmen 1 saat,uçak dalamana 1 saat dalaman marmaris 1 saatt acele ett

delikafaduldendelikafadulden
tutmayın beniiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
Mureda hanım Mureda hanım oldumu şimdi misafirleriniz ne diyecek bu duruma Tarhana beklerken ne buldular Neyseki umduklarını değil bulduklarını yiyecekler bu durumda..
:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

özenme yavrucum özenme
Allahtan oruc tutmuyoz valla sölemezdim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yok cnm özensem varya kalkar hemen yaparım ben hiç üşenmem delikafadulden Oruçta geçen sene yemeklere değilde tatlılara aman yarabbim ne özenmiştim bende illa olacak 1 gece geçirmedim tatlısız ama tadımlık ama bi tabak yerimseniben Şimdi onu yapalım diyorlar istemem bunu istemem işte bu aya kadar geldik sağlıkla çok şükür :lepi:

ayy acken insanın canı sırf tatlı cekiyo yaa oda kan sekerimiz düşüyo yaa o yüzden bende tatlı manyagı oluyorum ramazanda
bide üzülüyorum yaa oruc tutmuyom diye cünkü yemeklerden o lezzeti alamıcam tutanlar gibi :çok üzgünüm:

kızlar ben kaçayım birazdan koçiş gelcek bende yemek yapmaya başlayım çabuk olcak şeyler zaten görüşürüz yarın kendinize iyi bakın..afiyet olsun iyi iftarlar.

domatesleri çiğ mi koydun canım

kenyacım saol tatlım hediyelerın geldı hepsı çok güzellll delikafadulden yiğitime giydirdikçe seni ancazz

resim koy kızzzzz :mymeka: güle güle giysin yiğit bebekkk :Saruboceq:

şimdi bide bunun nohutlarıda iyi pişmemiştir eminim benden de 5:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Mureda hanım Mureda hanım oldumu şimdi misafirleriniz ne diyecek bu duruma Tarhana beklerken ne buldular Neyseki umduklarını değil bulduklarını yiyecekler bu durumda..
:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: misafirr umduğunu değil bulduğunuu :roflol::roflol:

cnm dikkat et kendinee opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçayım birazdan koçiş gelcek bende yemek yapmaya başlayım çabuk olcak şeyler zaten görüşürüz yarın kendinize iyi bakın..afiyet olsun iyi iftarlar.
hadi byyyyy canım kolay gelsin iyi iftarlar
canlarım iyi akşamlar.nasılsınız???
hoşgeldin canııım
önce tadına bakın yaa olmaski tadına bile bakmadan puan mı verilir nannn klava::roflol::roflol:

heee demek bu bi yemek daveti:roflol::roflol::roflol::roflol:

Sorma cnm yaa etkilendik hepimizin dilinde alışmamışız ki tutmamaya o yüzden iftar saatlerine bile bakıp duruyorum ben az kaldı ha gayret Allah herkezin yardımcısı olsun diye diye bu vakit oldu yeminle..Ama varya teyzesi oğluşum tutacakmış benim yerimede 1 gün opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Nasıl duygulandım anlatamam kıyamam yaa:kedi:

Görüşürüz mavişim Sende kendine iyi bak..Hayırlı iftarlar

canlarım iyi akşamlar.nasılsınız???

Hoşgeldin Fundacım iyiyiz çok şükür Sen nasılsın:1hug:

slm cnmmm opuyorumnanaktan

heee eccük elim boldurr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama sende artık okkalı bi tatlı koy önümee o kaaa puan verdiimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim vazgecilmezim güllaç bu ayda tek gecerim onu yaptıgım gün alam sizi yimeee ni dersin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…