Sorma cnm yaa etkilendik hepimizin dilinde alışmamışız ki tutmamaya o yüzden iftar saatlerine bile bakıp duruyorum ben az kaldı ha gayret Allah herkezin yardımcısı olsun diye diye bu vakit oldu yeminle..Ama varya teyzesi oğluşum tutacakmış benim yerimede 1 gün opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Nasıl duygulandım anlatamam kıyamam yaa:kedi:
benim vazgecilmezim güllaç bu ayda tek gecerim onu yaptıgım gün alam sizi yimeee ni dersin opuyorumnanaktan
Sorma cnm yaa etkilendik hepimizin dilinde alışmamışız ki tutmamaya o yüzden iftar saatlerine bile bakıp duruyorum ben az kaldı ha gayret Allah herkezin yardımcısı olsun diye diye bu vakit oldu yeminle..Ama varya teyzesi oğluşum tutacakmış benim yerimede 1 gün opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Nasıl duygulandım anlatamam kıyamam yaa:kedi:
kız inanmazsın hayatımda yemedim ben güllaç yavvtadını bilmiimmm
ayy ben o doğayı yerim canım beniim yaa neleri düşünüyo küçük erkekkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız inanmazsın hayatımda yemedim ben güllaç yavvtadını bilmiimmm
o kaaaa güzelkii anlatamam
ama bazıları begenmiyo
sevenlerde benim gibi delisi oluyo
ama annemde bi baska yapıyo haa
bu arada ilk defa yediğinde biraz sulu olmasına dikkat et öle daha tatlı oluyo benceee
Canım yaa bak geliyor küçük erkekin seninde..Göreceksin Nazlı demişti dersin öyle düşkün oluyorki erkek çocukları anneyeİnşallah senin oğluşunda öyle olacak birtanem senin gibi tatlı bir anneye tatlı bir oğluş
hosgeldin fundacımm
hadi byyyyy canım kolay gelsin iyi iftarlar
hoşgeldin canııım
heee demek bu bi yemek daveti:roflol::roflol::roflol::roflol:
Görüşürüz mavişim Sende kendine iyi bak..Hayırlı iftarlar
Hoşgeldin Fundacım iyiyiz çok şükür Sen nasılsın:1hug:
Canım yaa bak geliyor küçük erkekin seninde..Göreceksin Nazlı demişti dersin öyle düşkün oluyorki erkek çocukları anneyeİnşallah senin oğluşunda öyle olacak birtanem senin gibi tatlı bir anneye tatlı bir oğluş
yaaa bende 1 kez yedim ve ilk ve son yiyişim oldu pek sarmadı beni
sütlü tatlılar favorimdir ama güllaç hoşuma gitmedi belki kenya gibi usta ellerden yersem beğenirim:roflol:
nazlıcım bu ikinci bebeğin mi senin Allah bagıslasın
nann fotolarda inceciksin
kızlar bugün sizden dualarınızı istiycem bi arkadasım için :kedi:
bi arkadasımın 2 yıldır bebişi olmuyordu istanbulda tüp bebek yaptırdı yarında beta HCG ile sonucu öğrenicez..allahım inşallah bizim yaşadığımız mutluluğu onada nasip eder :Saruboceq::Saruboceq:
hoşbulduuuum .bende iyi olmya çalışıyorum.ayağım geçiyo yavaş yavaş.yürüyebiliyorum en azından.
tek derdim bazen acaip bi ağrım oluyo.sizdede varmı böle bişi.kasıktan girip yukarı doğru yayılıyo kıvranıyorum bazen ağrıdan.korkmaya bşladım.sancımı giriyoki yaaa.yoksa iltihabımmı eçmedi o ağrı yapıyo anlamadım.cuma gününe randevu aldım gidince sorucam doktora.belkide nst ye bağlarlar beni.
inş.hayırlısıyla tutunur bebişi annesine:Saruboceq:kızlar bugün sizden dualarınızı istiycem bi arkadasım için :kedi:
bi arkadasımın 2 yıldır bebişi olmuyordu istanbulda tüp bebek yaptırdı yarında beta HCG ile sonucu öğrenicez..allahım inşallah bizim yaşadığımız mutluluğu onada nasip eder :Saruboceq::Saruboceq:
ayağının düzelmesine sevindim canım yaaa o dedğin ağrı bende de oluyor ani hareket edince falanhoşbulduuuum .bende iyi olmya çalışıyorum.ayağım geçiyo yavaş yavaş.yürüyebiliyorum en azından.
tek derdim bazen acaip bi ağrım oluyo.sizdede varmı böle bişi.kasıktan girip yukarı doğru yayılıyo kıvranıyorum bazen ağrıdan.korkmaya bşladım.sancımı giriyoki yaaa.yoksa iltihabımmı eçmedi o ağrı yapıyo anlamadım.cuma gününe randevu aldım gidince sorucam doktora.belkide nst ye bağlarlar beni.
uyanık gacıııı :roflol::roflol::roflol:
yaaa bende 1 kez yedim ve ilk ve son yiyişim oldu pek sarmadı beni
sütlü tatlılar favorimdir ama güllaç hoşuma gitmedi belki kenya gibi usta ellerden yersem beğenirim:roflol:
ediyorum simdi hemencik inş. hayırlısı olsun hakkında
yaa bi deneyem bakeemm opuyorumnanaktan
ayy inşaallah nazlımmmm :Saruboceq::Saruboceq:
inş.hayırlısıyla tutunur bebişi annesine:Saruboceq:
işi bilecen işe gitmeyecen:jeyyar::jeyyar:
dalga gecme nann bende değil anamda marifet walla onun elinden yiyen bi daha güllac hastası oluyoooo
hoşbulduuuum .bende iyi olmya çalışıyorum.ayağım geçiyo yavaş yavaş.yürüyebiliyorum en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?