bişi olmaz hacııı taş gıbın motor bız bunu 3 senedır bınıok bı halt olmadı alanyaya kemere bılem gıttık opuyorumnanaktan:roflol::roflol: hee sen yetmiydin 1 çiçko bide ben bineemmm 2 çiçko :roflol::roflol: artık lastikler orda kalsın elimizdeee :roflol::roflol::roflol:
he nan gelll hem yolarımda senı :lepi:Teşekkür ederin tatlım senin beğenmen beni sevindirdi nede olsa mesleğin dimi. Allah izin verir de 2 yıl sonra Antalyaya yerleşirsek senin müşterin olurum artıkın.
ayy ne bilemmmm
pek keyfim yok :çok üzgünüm:
sağol bajımmm resimde çekinek nan krispi çatlasunn
bişi olmaz hacııı taş gıbın motor bız bunu 3 senedır bınıok bı halt olmadı alanyaya kemere bılem gıttık opuyorumnanaktan
he nan gelll hem yolarımda senı :lepi:
get az tıkın gel benkı keyfın gelır fındıkçıııııı :roflol:
zaten pek bi kanım kaynadıydı sağa nannn emme bişi dicemm nan ben eliyetsiz araç kullanırken enselendimdi heee habarın olsun ben naaptım dime sooraayerimsenibenTamam tatlım en kısa sürede yapalım... Sonrada koyalım resmimizi.
zaten pek bi kanım kaynadıydı sağa nannn emme bişi dicemm nan ben eliyetsiz araç kullanırken enselendimdi heee habarın olsun ben naaptım dime sooraayerimseniben
zaten pek bi kanım kaynadıydı sağa nannn emme bişi dicemm nan ben eliyetsiz araç kullanırken enselendimdi heee habarın olsun ben naaptım dime sooraayerimseniben
naberr nan karularrr
nan ben geldim çok uyumuşum ya gerçi sabah erken kalkmıştım
Nann ehliyetin yokmu gerçekten ? Neyse yapacak birşey yok ehliyet yoksa öğrenmeyle başlar sonra ehliyet alırız sana ?
anaam yakma kızn başınıda nan ebişkooo kaydirigubbakcemile3
park etmek mevzusunda şöförcüküz zatii araba güccükmü adaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok edacım araç küçüğü bırak biraz fazla büyük ama olsun be şurda iki ankaralı dayanışması yapıyoruz. Geçen buluşmada sağolsunlar bana çok yardımcı olmuşlardı.
Yok edacım araç küçüğü bırak biraz fazla büyük ama olsun be şurda iki ankaralı dayanışması yapıyoruz. Geçen buluşmada sağolsunlar bana çok yardımcı olmuşlardı.
:1shok: ozaman heç kaçarı yokk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız maşallah sen nasıl sürünn büyük araba benim en büyük derdim park etmekk -tatlicadiarzu-
nan çocuklar doğana kadar ilerletin araba kullanmayı çok lazım olcek
ben böle salak gbi kullanıodum usta şöfer bi korku gelmişti içime belki hamilelikten
ama şimdi attım korkuyu takılıom kafama göre
parkı çalış kuzum zor parke etmek ama pratiknen kzanırısn
bende süper park etmiom
:1shok: ozaman heç kaçarı yokk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız maşallah sen nasıl sürünn büyük araba benim en büyük derdim park etmekk -tatlicadiarzu-
anam ben gidiom edoştan baska kimse selamımı bile almadı özel ilgi bekliom nan sevmionuzmu beniii :roflol::roflol::roflol:küserinm giderim :umursamaz:
yaa direksiyonum eyide tek sorun parkk kaydirigubbakcemile3
yaa kocama kalırsa güzel park ediyon diyo ama ben böle tam simetrik olsun istiyom eccük yamuk durdurmu uyuz olumm kaydirigubbakcemile3
nan benimkinide edoştan başkası almadı ne küsüon beeeee -tatlicadiarzu-
kaprüslüüüüüüü
aboooooo nan ben sen kadar küsmüom kendimi hasta edip edip söleniom naniknanikküserim nan saaaneeeeeeeeeeeeee sen hasta olunca saa bişe diosmu nan:roflol::roflol:hep senmi kapris yapacana zda ben yapam :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?