Araba sürme işi arada sırada yapılarak ilerletilmez, ama sürekli kullanırsan parkta sürmekte kolay gelir. Ama benim durum biraz farklı ben sanırım 13-14 yaşından beri kullanıyorum annem öğretmişti. Şimdide erkeklerden çok araba manyağıyım.
Küçük araba oyuncak gibi geliyor. Büyük araba ile yollar heryer senin gibi daha rahat ama yeni öğrenene zor tabi.
Bu ara kocamla zaten araba konusunda kapışıyoruz. O sürme hamilelik ilerledi diyor ama ben ne mümkün onu dinlemiyorum. Sonra da dinlemeyince gelsin kapışmalar. Alışınca arabada bir saplantıya...
ben sık sık çıkıyom cnmm :lepi: haklısın kocişin arabası büyük onda sürüş daha rahat ama part etmek zor kapalı kasa arkası..
benim ehliyet yeni daha 2 yıllık anca öğrenim park etmeyiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bide böle bayan olunca herkeş bakıyoyaa daha stres olumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anam ben gidiom edoştan baska kimse selamımı bile almadı özel ilgi bekliom nan sevmionuzmu beniii :roflol::roflol::roflol:küserinm giderim :umursamaz:
Şeniz
nan benimkinide edoştan başkası almadı ne küsüon beeeee -tatlicadiarzu-
kaprüslüüüüüüü
bilin nan kıymetimii Şeniz