2009 Kasm Anneleri

ben soluma yatamıyorum yaa benimki o zaman cok tekmeliyo ben genelde sagımdayım
sağa yatmayın diyorlar canım ya .sola yatmaya alıştır kendini o zaman bebek daha iyi besleniyo diyorlar. bunu diyen benim ablam kendisi ebe:lepi:

teşekkür ederim bu konularda çok başarılıyımdıra.s

sağa yatmayın diyorlar canım ya .sola yatmaya alıştır kendini o zaman bebek daha iyi besleniyo diyorlar. bunu diyen benim ablam kendisi ebe:lepi:

benimkide sırt üstü yatma dedi ya saga ya sola yat dedi
sola yattımı hiç uyuyamıyorum yaa zorluyom kendimi oda uyuyana kadar sora bi bakmısım nerde yattıgım belli deil kaydirigubbakcemile3

benimkide sırt üstü yatma dedi ya saga ya sola yat dedi
sola yattımı hiç uyuyamıyorum yaa zorluyom kendimi oda uyuyana kadar sora bi bakmısım nerde yattıgım belli deil kaydirigubbakcemile3

bende bazen uyanıyom bi bakıyom sağ tarafa yatmışım vicdan azabıyla sola dönüyom. bazen sırtıma yastık koyuyorum kalınca sırtımı ona dayıyorum o zaman raat oluyo

ya bildiğiniz başka kolay bi patik modeli varmı
böle düz bişey olsun ama

canım patiklere kulakları sonradan örüpmü ekliycez yahu CADIARZU

bu ne örgü sevdasi cersu
kulak kisimlarini sonradan eklicen tabi kizim beraber örmeyi mi planlion
ben ördüm ayni modeli bugün ama kulak yerine kurdele isledim tig ile daha dikmedim ama hosuma gitmezse kulak modelini yapicam

yaaa üff bi gün de geç gelem be şu topice haftasonu didik geç kalktık hala millet gelmemişş

anaa yıllardır göbüş topicine girmemişim ben nan ne göbekler gelmiiş
maşallaahhh

Son düzenleme:
günaydınn a.s.
kartanem bi sen varsın gıııı daha kimse uyanamamış ben gibi kaydirigubbakcemile3
bende bi mama yiyim gelim cnmm cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…