sağa yatmayın diyorlar canım ya .sola yatmaya alıştır kendini o zaman bebek daha iyi besleniyo diyorlar. bunu diyen benim ablam kendisi ebe:lepi:ben soluma yatamıyorum yaa benimki o zaman cok tekmeliyo ben genelde sagımdayım
baktıktan sonra pişman oldum emmeee çok geçtiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee gıı bide varyaa bi dayıyo ayağınıı nasıl yanma oluyo ordaa annatamm :kedi:
kutluyorum ve katılıyorum cnmmm :lepi:
aynen öle valla 2 yumak ipim var hepsini örüym bare kaydirigubbakcemile2
sağa yatmayın diyorlar canım ya .sola yatmaya alıştır kendini o zaman bebek daha iyi besleniyo diyorlar. bunu diyen benim ablam kendisi ebe:lepi:
benimkide sırt üstü yatma dedi ya saga ya sola yat dedi
sola yattımı hiç uyuyamıyorum yaa zorluyom kendimi oda uyuyana kadar sora bi bakmısım nerde yattıgım belli deil kaydirigubbakcemile3
bende bazen uyanıyom bi bakıyom sağ tarafa yatmışım vicdan azabıyla sola dönüyom. bazen sırtıma yastık koyuyorum kalınca sırtımı ona dayıyorum o zaman raat oluyo
saol canım baktım yapıym onudaELBİSTANLI: İKİ KAREDEN BİR TAVŞAN PATİK VE YAPILIŞI
bak canım burdada var
artık Allaha emanet bebişler yaa
kızlar ben cıkıyom evime gidiyorum
kib. öptümmmm
ya bildiğiniz başka kolay bi patik modeli varmı
böle düz bişey olsun ama
canım patiklere kulakları sonradan örüpmü ekliycez yahu CADIARZU
elif gıııı gettim milföy aldım yapacaamm dadluyuuu kaydirigubbakcemile3
pıtırcıklar naber????ya benım sıpalar,yada teki bılmıom sağ tarafıma göbişimin bı yaslanıoo göbek oluo top mısalı ama sadece sağ taraf obur taraf düz.ellıom falan insin die duselıo korkutuo benı essekler:)))ayy cok komık yaaa bak yıne oldu sipsivri gerilio gerilio ayyy yerım onları ben.sizedew oluo beee ???laelaelaelaelae
anaa yıllardır göbüş topicine girmemişim ben nan ne göbekler gelmiiş
maşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?