2009 Kasm Anneleri

ben dolaba sade 5poşet hoşaflık koydum başkada bişem yok. aslında fasulye domates biber patlıcanda koycam ama ne zaman. he bide lahanadan sarma koydum :)))
ya bizim burda domates 1ytl hiç aşağı düşmedi gitti

dolaba koymadan önce nasıl bir işlem yapınoz. ben pek anlamamda. bir yardımcı olunda bende yapam kızlar.
ben sadece kayısı kuruttum o kadar bir de kaynanam şişe domates yapıyo.

canım senin doktor sezeryan taraftarımı acaba yoksa normal doğum mu... eğer sezeryan yaptırmayı seviyorsa başka bi doktora daha git derim ama eğer gerçekten normal olmasına engel bir durum varsa kaçış yok sezeryan olacağız... sağlıkla doğsun bebişler varsın sezeryan olsun dimi...

kız barbunya 2,5 liraydı almadım ben yaaa... daha ucuzlar demiii...
bi de domatesi şimdi mi yapalım yoksa bekleyelimmi accık daha ne dersiniz tecrübeli bacılar akıl verin bakalım.. bu hafta 500 dü domatın kilosu...
bu sene bezelye almadım yaaa... neyse onu bulmak zor olmmaz marketlerde var bu yıl öle alcaz...
ben de bamya ,fasulye,domates,barbunya,börek yapmayı düşünüyom ama sadece düşünüyom şimdilikkaydirigubbakcemile3

tamam canım engin bilgilerini paylaştığın için sağol..kaydirigubbakcemile5
bu arada doğum günün mü bugün canım... tüm ailenle huzurlu ,sağlıklı veee bol kazançlı bir yaş diliyorum senin içina.s.

ben yemeğe gidip geliyom

teşekkür ederim canım

burdada barbunya 2.5 almadım bakalım belki ucuzlar

oyyyyy oooyyyy kız naptın sen 9 kilomu aldın anam sen bu zamana kadar 9 kilo aldıysan doğurana kadar kusura bakmada 70 i bırak 80 devürüsün:roflol::roflol::roflol:

yaaaa ne diyon leynnnnn
ne biçim bozdun moralimiiisenağlama
zaten bunallımdayım 70 eee yaklaştım diyee
sen de böyle dedin yaaa şimdiden sonra hiç bişey yemicem rejime giriyon işte bana neee :umursamaz:
yaa herkes bana çok az almışsın felan diyooo
doktor da iyi gidiyoo felan dedi,bende moral buluyodum ne güzell
takiii sen ağzını açana kadar kaydirigubbakcemile3
seni de görcez hanımefendi dur bakalım daha erken...

dolaba koymadan önce nasıl bir işlem yapınoz. ben pek anlamamda. bir yardımcı olunda bende yapam kızlar.

canım ben hoşaflıkları direk poşetliyom. öyle haşlama ney yapmam. patlcan fasulyeyide biraz haşlarım. ama bizim burda fasulye ve patlıcan mısır unuyla unlanıp kızartılıyor ondan haşlıyom
he birde yemeklik için yaptığım fasulye var normal yemeklik için kırıp az bişe domateslen kavurup öyle koyarım ama içine yağ koymadan kavurup poşetliyom.
domateslerde zati şişelenir dışarısı için birde barbunya var onu da tanelerini ayıklar öyle poşetlerim
benim bildiklerim bunlar cnm

he ben de yazıyom teselli bulun millet... ahanda:

göbek: 99,5 (eskiden 60'tı)
göğüs 90 (70ti)
popo: 100 (90dı)
kilom 59 (eskiden 49du)

he baya fark etmişim dimi ama ki,mse benim 10 kilo aldığıma inanmıyo kızlar benim göbek fırladı çok başka da bir farklılık yok gibi de kara kara düşünüyorum bu göbek böyle top gibi olmaya devam ederse ben 9. ayda ne yapıcam die

şekerim ben aldığım domatesleri kabuklarını soymadan ikye bölüp rendeledim poşetlere azar azar koyup buzluğa attım kışın yemeklere koymak için hormonlu domates yemekten çok daha iyidir

göğüs 90 (70ti)
kilom 59 (eskiden 49du)

he baya fark etmişim dimi ama ki,mse benim 10 kilo aldığıma inanmıyo kızlar benim göbek fırladı çok başka da bir farklılık yok gibi de kara kara düşünüyorum bu göbek böyle top gibi olmaya devam ederse ben 9. ayda ne yapıcam die

:nazar: sen bağa bakta teselli bull :roflol:

şekerim ben aldığım domatesleri kabuklarını soymadan ikye bölüp rendeledim poşetlere azar azar koyup buzluğa attım kışın yemeklere koymak için hormonlu domates yemekten çok daha iyidir

peki tadında bi değişme olmuyor mu buzluktan çıkarttığında ona göre bende yapcam

niye kız mureda:)
ama ben memnunum ki kilomdan... doğumdan sonra da pek vermeyi düşünmüyorum bööle fıstık gibi oldum zati çok zayıftım alamıyodum bi türlü oğluşum sağolsun aldırıverdi kilo:)

slm cnmmmm opuyorumnanaktan

niye kız mureda:)
ama ben memnunum ki kilomdan... doğumdan sonra da pek vermeyi düşünmüyorum bööle fıstık gibi oldum zati çok zayıftım alamıyodum bi türlü oğluşum sağolsun aldırıverdi kilo:)

ben zati dombilidim kız oğlum pek beni etkilemedi sağolsunn :roflol:

nan popolarımız aynıymış nan yoksam seninkiylemi yarışii benim popo
memişlerinde o kaaa büyük değelmiş nan benden 7 santim büyük

demi kıızzz baksana tubişe yaavvv :1shok:

30.haftamız hayırlı ugurlu olsun edacımm:lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey:

slm kenya
mureda bişi yok kız sende
ben bazen tombiş görünüyorum diyorum da eşim hemen müdahele ediyor : "sen şişman değilsin hamilesin ikisi farklıı" diye...
bide bana arada hey maaşallah verme kız kilo filan diyo:)

nan duyanda arada uçurum gibi fark var zannetcek senin boyun benden 3 santim uzun dötündeki 3 santimlik farkı ona yapuştur şekerim:roflol::roflol::roflol:
göbekde ben aç karnına öçlmedim bacım:mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:
tam tersi olmıcaamıdı o gııı uzun olanın dötünün daha büyük olabilme kapasitesi var :roflol:
oluıyok işte sabah öğle akşam yemeğimi yiyom bol bol kornet yiyom aha böle oluyom
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kornetler yaramış dötüne :roflol: :roflol:
ohhhhhhhhhhhhhh kimse görmedi laa benim ölçüleriiii :dance::dance:
ben gördüüüümmm sositososito

göğüs 90 (70ti)
kilom 59 (eskiden 49du)

nasıl farklılık yok nan 10 cm dötü 20 cm de göğüsleri büyütmüşün daha ne olsun gıı :roflol: :roflol: hee gıı senin göbek de ii fırlamış naann
nan popolarımız aynıymış nan yoksam seninkiylemi yarışii benim popo
memişlerinde o kaaa büyük değelmiş nan benden 7 santim büyük
krispi sana haksızlık etmişim nan :jeyyar:
doğum günün de kutlu olsun bacuumm

Back
X