2009 Kasm Anneleri

ok. kabul ettim. benim ablamların hepsi 20 kilo aldı. 6 ay sonrada eski kilolarına geri döndüler. onun için takmıyom kiloları. bi de ben hep zayıftım hani yiyipte kilo almayanlardanım onun için şimdi çok memnunum.:CüvCüv:

ohh ne güzel.bizim ailede hep göbek kalır.bendede kalacak eminim.aman ya ne yapalım değer bebişlere.benim görümcemde 25 kilo almış şimdi görsen acayiiiiiiiip zayıf

günaydıınnn
akşam gene kaynattınız deemii
ben kızıma elbise örüyom o yüzden gelmiyom aaşamlarııı :emir_bebek:

günaydın mart artık türkiyedesin dimi işe başladın mıı

cerin ve tubik edoşun yolladıklarını eklesenize naan

günaydın adacıımm

naan kadife sağlıklı olmii diileer kadife de olmıcaksa kışlık nasıl alcaz be biz bu sabi sübyanlaraa

yaa ağlıcam yaaa
pişt izmirdeki baculaa
edoş nan çiğlide banjonun fabrika satış mağazası varmış, bi de birsürü başka firmanın ünlü markalara üretilermiş gıı anam izmirde olsaydım da gitsedik yaa artık bebişimle gelince giderimm

Neden sağlıklı olmuyormuş kim dedi nerden çıktı şimdi o?

anaam ne bilem bi yerde okudum şimdi biri uydurmuş da olabilir malum internet bilgi çöplüğü :roflol:
önemli olan alcamız şeyin teri emmesi dandirik bi kadife veye penye olması farketmez herhalde

evdeler yatıyorlar tabi biz sabahın köründe uyanıyoruz kartanesi ne zaman çıkıyosun izne

ooff sormaa daha çok vaar
ekimin başında çıkcam galibaa yani doğuma 3 hafta kala 5 haftayı soora kullanmak istiyoomm ama üç gündür çok kötüyüm heeç motive olamıyom yaa

günaydın kızlar herkese
ya kızlar benim ayaklarım bildiğiniz fil ayağı gibi oldu yüzüm gözümde şişmeye başladı sizce bu nedemek kafamçokkarıştı

Back
X