• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kız bende nefret ederim kılçıktan nasıl ayıklıyon bacım anlamadım
ya sorma bizde koşu bandı aldık ben bikaçgün sonra hamile olduğumu öğrendim.koşamadım bi.
yavrum ben acemiyim hele bikaç şey sayda bende atam buzluğa.ama öyle çok şey sığdıramam ama doğumdan sonra kocişimin yemek yapması için buzlukta bişeyler olması lazım yoksa ya aç kalırız yada hergün kahvaltı yeriz valla

iki yanınıda bıçakla kesip atıyorum cnm işteee o yüzden çalı fasulye alıyom geniş olanıı yaniii kaydirigubbakcemile2
aynı kader paylaşmısız kızz bende o bisiklete heç çıkamadım hee kaydirigubbakcemile3

he kıı fiyatlar iyiydi aslında 1 tl yede vardı fasülye ama ondan yemek olmaz turşuluktu o küçük küçük bende asla kılçıklı yemem fasülyem çok güzel çıt diye kırıliii süt gibi
barbunyada 2 den aşağı yok anacum pahalı ama napim yok bulamadım hem gittikçe ağalaşiiim artık yapimde kurtuliim dedim
öle canım görünen şeyi söliiim ben ne az sölerim ne fazla neyse onu diiim işte

valla fiyatlar normal kızz bundan iyisi zor yaa laelaelaelaelae
Şeniz ağzına sağlık gıı

yok valla biz daha ikinci bebişi planlamıyoz.ben oğluşuma nasıl bakcam onu düşünüyom.
ya kızlar bazen çok endişeleniyorum bakamazsam diye.ne bilem işte hayat zor olcak gibi geliyo.kız tecrübeli hatunlar bi deyiverin hayat çokmu zor oluyiii bebiş gelince.

kız bende nefret ederim kılçıktan nasıl ayıklıyon bacım anlamadım

ya sorma bizde koşu bandı aldık ben bikaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim.koşamadım bi.

yavrum ben acemiyim hele bikaç şey sayda bende atam buzluğa.ama öyle çok şey sığdıramam ama doğumdan sonra kocişimin yemek yapması için buzlukta bişeyler olması lazım yoksa ya aç kalırız yada hergün kahvaltı yeriz valla

bacım
15 poşet fasülye
10 poşet barbun
15 poşet menemen ( henüz yapmadım yapacam onuda )
10 kilo domates rendeleyip koydum kışın yemeklere koymak için, soslar için
2 kilo tere yağı 4 e böldüm poşete koydum attım buzluğa
12 poşet vişne ve kırmızı eriği karıştırıp attım buzluğa kışın meyve suyu yapcem bebeme süt olsun diye çok güzel oliiiiiiii
asma yaprağı var bazen canım sıkılınca sarıyom atıyom buzluğa hazır olsun deyüüüü
sigara böreği yapıyom atıyom
maydonoz doğradım attım
8 poşet bezelye var
bugün mıhlamalık peynir aldım koydum
aklıma gelenler bunlar canım stok yapiiim işte kışın heç bi yere gidemem ben iki çocukla demi yaniiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iki yanınıda bıçakla kesip atıyorum cnm işteee o yüzden çalı fasulye alıyom geniş olanıı yaniii kaydirigubbakcemile2
aynı kader paylaşmısız kızz bende o bisiklete heç çıkamadım hee kaydirigubbakcemile3

valla fiyatlar normal kızz bundan iyisi zor yaa laelaelaelaelae
Şeniz ağzına sağlık gıı

bende öyle yapıyom bazen ama çok oyalıyo diye uğraşmıyom çoğu zaman.buzluğa atmak için öyle yapam madem.
kız edoş doğumdan sonra sen bisiklete at kendini bende koşu bandına hem zayıflarız hemde hevesimizi alrız gıııııııı

çıtırtım maşallah bacım herşeyi düşünmüşün.
bende domates alcam atcam buzluğa.ya menemeni yapmasam o domateslerle kışın yapsam olmazmıki.
vişnede iyiymiş valla.

:1shok::1shok: anaaam 3.müüü :1shok::1shok:
kızz perte çıkarcak seni bu kocişinn :roflol::roflol:

ne var bende yapabülürüm üçüncüyü neyn bu kaaa şaıriin kııııııııııııı ama belki yaparum kesin belli değel du bakalım şu bebek bi gelsin hele akllımı yaramazmı o zaman belli olur:roflol::roflol::roflol:

kızlar şunlara bakın ne güzel şeyler var ama yapılışları yok... :(

hırkalar falan halledilir belki ama şapkalarla pançoları bakarak örnek çıkarabilicek var mı aranızda ???

http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk...guleri-hirkalar-battaniyeler-neler-neler.html

http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk...6-cocuklar-icin-renkli-cok-hos-bereler-2.html

canım bunları bende görmüştüm daha önce ama açıklamasını bulamadım.çok güzel şeyler var

çıtırtım maşallah bacım herşeyi düşünmüşün.
bende domates alcam atcam buzluğa.ya menemeni yapmasam o domateslerle kışın yapsam olmazmıki.
vişnede iyiymiş valla.

canım ben menemene biberde koyuyom o yüzden ben menemeleri ayrı yapacam domatesler sadece yemeklere soslara ve sotelere koymak için bide ben domates çorbasınıda çok severün onun için rendeledim koydum

menemenleri kavurupta yapppim canım zor oliii ama güzel oliii hazır

yok valla biz daha ikinci bebişi planlamıyoz.ben oğluşuma nasıl bakcam onu düşünüyom.
ya kızlar bazen çok endişeleniyorum bakamazsam diye.ne bilem işte hayat zor olcak gibi geliyo.kız tecrübeli hatunlar bi deyiverin hayat çokmu zor oluyiii bebiş gelince.

rahat ol bee diloşşumm bakarız merak etmee :lepi: herkes anasının karnındamı öğreniy analığı beeeee lülülülülülü

bende öyle yapıyom bazen ama çok oyalıyo diye uğraşmıyom çoğu zaman.buzluğa atmak için öyle yapam madem.
kız edoş doğumdan sonra sen bisiklete at kendini bende koşu bandına hem zayıflarız hemde hevesimizi alrız gıııııııı

yap vallaa kılçığın gramına bile tahammülüm yookk yaaaa laelaelaelaelae
hee kızz hevesimizi alalım ölee tozunu alıyım ben ancaaa aletin :roflol::roflol:

ne var bende yapabülürüm üçüncüyü neyn bu kaaa şaıriin kııııııııııııı ama belki yaparum kesin belli değel du bakalım şu bebek bi gelsin hele akllımı yaramazmı o zaman belli olur:roflol::roflol::roflol:

:1shok: kızz küçük anne iteklen çokmu takilin sennn noldii sağaa :roflol::roflol::roflol:

rahat ol bee diloşşumm bakarız merak etmee :lepi: herkes anasının karnındamı öğreniy analığı beeeee lülülülülülü

hee kızz hevesimizi alalım ölee tozunu alıyım ben ancaaa aletin :roflol::roflol:

:1shok: kızz küçük anne iteklen çokmu takilin sennn noldii sağaa :roflol::roflol::roflol:

benmiyim küçük anne kııı anam ben ablanızım nan ablanız aplanız kurbaaaaaaaaan olsun size ama ben itek kadar olamam canım hem sadece belki dedim o kaaaaaaaaaaa yani:1no2:

ay inşallah yaaaa.
he ya bende tozunu alıyom anca.kocişte tembellik yapıyo kullanmıyo.ama doğumdan sonra çok işimize yarayacak eminim

benmiyim küçük anne kııı anam ben ablanızım nan ablanız aplanız kurbaaaaaaaaan olsun size ama ben itek kadar olamam canım hem sadece belki dedim o kaaaaaaaaaaa yani:1no2:

yok itek o küçük anne olannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende o kadar cesurr deelimm sadece düşüniiimm 2.yiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay inşallah yaaaa.
he ya bende tozunu alıyom anca.kocişte tembellik yapıyo kullanmıyo.ama doğumdan sonra çok işimize yarayacak eminim

inşallah ona çıkcak vakit oludaa işe yarar nan :sinifsinif::sinifsinif:

uğraşma nan sen dötünü şişirmeye devam et bacım anca onu yapabiliiin demi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nan de get psikolojimi bozdum çatlak gacı.
yok itek o küçük anne olannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende o kadar cesurr deelimm sadece düşüniiimm 2.yiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız gündüzleri kocişler evdeyken bebişi doyur altını temizle uyut yarım saat yeter valla.

KRıSPı nan tam ev hnımısın haaaa becerikli seni maşallah :nazar:
bende yarın gidiymde pazara buzluğa atacaklarımı alıym vallaha unutmuştum iiki aklıma getirdin

edoş oğlun yanlızmıo kalsın nan günah değelmi çocuğa yaparsın işte bi dene daha ne var nan ölmessin yaaaa hem sen annelğin tadını aldıktan sonra konuşuruk seninle taaaammmı bacıma.sa.sa.s

Back
X