• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

6314051erdil508.jpg

kızlar şimdi yemeken geldim yemeğe giderken fabrika dr muz beni çağırdı
gel bi bakim senin durumun pek iyi değil yüzün gözün çok şiş dedi bende ayaklarımda öyle dr bey dedim ayaklarıma baktı sonra tansiyonumu ölçtü 14-8 çıktı ayakların yüzün ve ellerin bu kadar şişmesi çokta normal değil fatmacım dedi seni eve göndericem git dinlen iki gunde istirahat yazıyorum dedi bende bugun gitmeyeyim şimdi eve gitmek çok zor olur benim için dedim iyi yarın ve öbür gün istirahat vercem ama yarın mutlaka dr na görün dedi
genellikle bu durum preeklamsi belirtisi olabilir yüksek tansiyona bağlı bir hastalık dedi korkmaya başladım ben şimdi bu durumdan kızlar ya
yarın dr a gideceğim bakalım ne diyecek

geçmiş olsun karakızım drunla görüşmeden kendini üzme istirahat iyi gelecektir sonuçta bütün gün masa başındayız

evet canım tansiyonun bayaa yükselmiş
dikkat et kendine

evet ya ay inşallah kötü bişi çıkmaz korkmaya başladım şimdi

karakız gecmiş olsun ihmaletme doktoruna gözük canım

dr u aradım şimdi servise çıkmış birazdan yerinde olacakmış belki bugunden giderim korkmaya başladım çünkü :sinifsinif:

geçmiş olsun karakızım drunla görüşmeden kendini üzme istirahat iyi gelecektir sonuçta bütün gün masa başındayız

bakalım benim dr ne diyecek canım ay dr yanındaki kızada sinir oluyorum arıyorum ne vardı ben yardımcı olayım diyo salak sanki kendi dr sen yardımcı olamassın dr la konuşmam gerek benim dedim kapattım.

gel bi bakim senin durumun pek iyi değil yüzün gözün çok şiş dedi bende ayaklarımda öyle dr bey dedim ayaklarıma baktı sonra tansiyonumu ölçtü 14-8 çıktı ayakların yüzün ve ellerin bu kadar şişmesi çokta normal değil fatmacım dedi seni eve göndericem git dinlen iki gunde istirahat yazıyorum dedi bende bugun gitmeyeyim şimdi eve gitmek çok zor olur benim için dedim iyi yarın ve öbür gün istirahat vercem ama yarın mutlaka dr na görün dedi
genellikle bu durum preeklamsi belirtisi olabilir yüksek tansiyona bağlı bir hastalık dedi korkmaya başladım ben şimdi bu durumdan kızlar ya
geçmiş olsuuuunnn canım git gözük doktoraaa bişe yoktur inş..
:roflol: :roflol: :roflol:

özguuuuuşş noldu nan saaaa?
valla bana da oluyo arada birden bi halsizlik geliyo ama öle sürekli diillll yemek yedikten 1 saat sonra falan
anaam iice ağırlaştın herhalde sen ondan oluyodur belkimm

bakalım benim dr ne diyecek canım ay dr yanındaki kızada sinir oluyorum arıyorum ne vardı ben yardımcı olayım diyo salak sanki kendi dr sen yardımcı olamassın dr la konuşmam gerek benim dedim kapattım.

:roflol: geleyim sen beni bi muayne ediver deseydin şimdi o dr yanında ya kendini çok bilgili hissediyodur

geçmiş olsuuuunnn canım git gözük doktoraaa bişe yoktur inş..

:roflol: :roflol: :roflol:

özguuuuuşş noldu nan saaaa?
valla bana da oluyo arada birden bi halsizlik geliyo ama öle sürekli diillll yemek yedikten 1 saat sonra falan
anaam iice ağırlaştın herhalde sen ondan oluyodur belkimm

ne bilem gıı biri benimde dötüme üflese acaba halim gelirmi :roflol::roflol::roflol::roflol:

yemek yedim gene şiştim yaaaa ooof milletin yediğinin yarısını anca yiyom varya ama nefes alamıyom resmeen

oyyyyyyyy cerenimooommm Şeniz
bende iyiyki buraya geldimm ve sizin kadar tatlı insanları tanıdımmm çok şükürrr :Saruboceq::Saruboceq:
bende seni çok seviiimmm :asigim:

amin cnmmm :Saruboceq:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

halınıza bayıldım cnmm güle güle kullann opuyorumnanaktan
sağol canım. perdelerinide bu desenli olandan aldık. pazartesiye gidip alacaz.
sgmus bebişin kaç gr oldu bende yarın gidecem hiç beslenemedim bebişim kaç gr oldu
senin beslenmenle ilgisi yok canım ya o alır alacağını
merhaba bacım
slmlar kızlarrrr mutlu huzurlu birgün sizin olsunnnn :)
selamlar, hürmetler
çok halsizim iki gündür elim ayağım kalkmıo yaaa nebilem ne oldu bende anlamadım

bende de var. elimi kaldıracak gücüm yok valla

canım yaaa bize de garip gelmişti şimdiden bu kadar şişmen.....bu arada fabrika doktorunuzu tebrik ediyorum çok ilgili demekki ...
yine de bi sorun yoktur inşallah canım hemen randevunu al ve git doktoruna... dönünce de bize yaz olur mu?

hadi beee nan ben de nöbet usulu bi gidii bi gelii 3 gün yatii sandım ne bilem bee :dilcikar:
kargon geldi mi gıı :jeyyar:

yok nan öle değil daga gittimi belli olmıy nezaman gelceği dğda olmadıklarında da normal mesaiye gidiolar askerlik yan gelip yatma yeri değil :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok nan gelmedi kargo margo:sinifsinif:

yok nan öle değil daga gittimi belli olmıy nezaman gelceği dğda olmadıklarında da normal mesaiye gidiolar askerlik yan gelip yatma yeri değil :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok nan gelmedi kargo margo:sinifsinif:

yanlış istihbarat almışım o zaman nan :roflol:
bu arada eda da komşusuna gitti tıkınmayaa
takipteyim :1ninca:

Back
X