• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kız zeytün bizde iftar olanı cok oldu iftarmı kaldı bajım evi toplayacam öle aksam serin olıy gündüz zor olıy diee

slm kızlar
anacım az önce kardeşle görüştüm
4 gün falan kalmış doğumuna
ama korkuyo doktor arıyo sezaryan yapmıyorlarmış
oda sezaryan yapacam deyü rahattı ben de korktum onun için şincik ya
ben de tam tersine normal istiyodum nerdeee burda da herkes sezaryan yapıy yandık
bu arada çatlakları olan varmı kardeşimin ki harita gibi olmuş

uniguem ne ettin gız gittinmi alışverişe

hee yaa benimde aklıma birşey gelmiyorda ondan sordum:roflol:
abim olsa birsürü hediye bulmuştum ama gs store gidip ona herhangi birşey almak yetiyor
ama benim adam takımda tutmuyor:roflol:
arabalara merakı var yeni bi araba alıyım desem benim bütçeyiii aşar haaaşutarafagitti
banane o bana alsın:1closedeyes:

bence git bi uzaktan kumandalı oyuncak araba al:)
ben aldıydım da kocişe acayip sevindiydi.

ayy cok heyecanlıyım minişim bize poposunu falan donmezse yarın gorucez yüzünü dua edinde görelim yüzünü :Saruboceq:

kızlar ya bu arada bişi sorcam size
dondurucuya patlıcanı nasıl atıyosunuz ben bırdefa karnıyarık olarak kızartıp atmıştım olmamıştı
acaba bu seferde közleyip atsam olurmu deneyen varmı bu şekilde aranızda kızlar

canım ben bu yaz bi teyzeden öğrendim ... patlıcanları közleyip soyduktan sonra sıcağıyla kavanozlara koyup kapatıyomuş... istersen üstüne biber ve domates de közleyip koyabilirsin dedi... salatası çok güzel oluyomuş...
sırf biber de yapılıyomuş böyle...
biz de domatesleri bu şekilde yaptık...soyup doğradık sonra bi taşım kaynatıp sıcağıyla kavanozlara koyup kapattık... annem her sene yapıyodu bu sene ben de yaptım...hem buzlukta yer kaplamıyo bi dene istersen...

ya ebisim senin dr.hem kilo aldın diyor hemde elevit veriyor bu nasıl bir çelişki yaaa
benim dr.kilo aldırmasın diye vermemiş eleviti

yav ben eleviti ilk günden beri içiyorum, sonuna akdar da içiceksin dedi... kilo aldırıyo diyorum kabul etmiyo :(((

kızlar şimdi yemeken geldim yemeğe giderken fabrika dr muz beni çağırdı
gel bi bakim senin durumun pek iyi değil yüzün gözün çok şiş dedi bende ayaklarımda öyle dr bey dedim ayaklarıma baktı sonra tansiyonumu ölçtü 14-8 çıktı ayakların yüzün ve ellerin bu kadar şişmesi çokta normal değil fatmacım dedi seni eve göndericem git dinlen iki gunde istirahat yazıyorum dedi bende bugun gitmeyeyim şimdi eve gitmek çok zor olur benim için dedim iyi yarın ve öbür gün istirahat vercem ama yarın mutlaka dr na görün dedi
genellikle bu durum preeklamsi belirtisi olabilir yüksek tansiyona bağlı bir hastalık dedi korkmaya başladım ben şimdi bu durumdan kızlar ya
yarın dr a gideceğim bakalım ne diyecek

ayyy canımm benim dikkat et kendine...geçmiş olsun bitanem....:1hug:

slm kızlar
ben de tam tersine normal istiyodum nerdeee burda da herkes sezaryan yapıy yandık

zeytinim evt gittim canım ... teyzemin vakti yoktu fazla sadece havuzlu hana bakabildik.... ama ben senin gibi hesaplı olmayı beceremedim çok para harcadım :umursamaz::sinifsinif:

slm kızlar

allah sağ salim kurtarsın zeytincim yaa :Saruboceq:

ayy cok heyecanlıyım minişim bize poposunu falan donmezse yarın gorucez yüzünü dua edinde görelim yüzünü :Saruboceq:

:Saruboceq: görüsün cnmm merak etme yaa hihoyyyt

nan napıonuzzzzz

yav ben eleviti ilk günden beri içiyorum, sonuna akdar da içiceksin dedi... kilo aldırıyo diyorum kabul etmiyo :(((

zeytinim evt gittim canım ... teyzemin vakti yoktu fazla sadece havuzlu hana bakabildik.... ama ben senin gibi hesaplı olmayı beceremedim çok para harcadım :umursamaz::sinifsinif:
bende ilk zamandan beri içiyom unicim hatta emzirdiğim sürecede içecekmişimm :bbo:
ama kilo felan yapmadı baannaa yaa :kedi::kedi:

koy fotolarını sendeee :lepi:cicişlerininnnn

patiğin birini ördüm sonunda

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben elevit içmiom artık
kan hapımla vitaminimi değiştirdi
banada doğumdan sonrada kan hapna deam etceksin dedi
hap içmekten nefret ediorum

nann şeker sepeti mi 65 yuhh beee:1shok:
hee bende düşünüyorum o bebek sepetini kocişle belki bu hafta sonu bakarım suluhana
nayır tabüükü ben 20ye aldıımm :lepi:

param çoktu bana batttı bende ne yapam ne yapam dedim gittim buhar mak aldım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızım benim gittiğim yerde doktor önerdi cocuk doktoru kendine evine almıs nan banada acaip ii geldi kullanıom bende tıkanıklık olurdu kac gündür yok epey ii geldi bize memnunuz valla ozaman sende hava temizleyici alma camı ac oh mis gibi hava girsin içeri :roflol::roflol::roflol::roflol:
anaa gı ben de açıp kullanam baari yaa boğazım çok kuruyoo ankaranın havası bana çok kuru gelii
kartanesi sen bu hafta sonu optimuma gidecek msn
evet canaım pazar optimumdayızz :lepi:
elifcim almanyada kimse buhar makinası kullanmıyoki
çok doğru diyosun yane bendemi öle yapsam
adamların kalorifer altlarında su kovası gbi bişeleri var
bebek olsun olmasın buharlanıo adamlar
valla kkışın ben de koyuyodum bana mısın demiyo valla ben gine her gece öksürerek uyyanıyom bebişş napsın diye düşünerek aldım
özgecim ya ne işin var kız bu iftar vakti
ben de kocişi bekliyim iftara yetişemedi canım benim yaaa
zil çalınca kaçarım artık
ne ettiniz kıslar
ay benim yarında misafirlerim var
şimdiden tasası başladı ne etcem deyü
hala misafir deyii yaa :mymeka:

günaydın kasim annişleri a.s. a.s. a.s.
bebişlerinizde sizde iyisinizdir insallah
sizlere birsey soracam

ben bebişi odama alıcam yani ayrı bi odası olmıcak henüz park yatak mı alsam karar veremedim. kullanışlımıdır. aranızda alan yada alacak olan var mı

Back
X