Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özgecim ya ne işin var kız bu iftar vakti
ben de kocişi bekliyim iftara yetişemedi canım benim yaaa
zil çalınca kaçarım artık
ne ettiniz kıslar
ay benim yarında misafirlerim var
şimdiden tasası başladı ne etcem deyü
hee yaa benimde aklıma birşey gelmiyorda ondan sordum:roflol:
abim olsa birsürü hediye bulmuştum ama gs store gidip ona herhangi birşey almak yetiyor
ama benim adam takımda tutmuyor:roflol:
arabalara merakı var yeni bi araba alıyım desem benim bütçeyiii aşar haaaşutarafagitti
banane o bana alsın:1closedeyes:
kızlar ya bu arada bişi sorcam size
dondurucuya patlıcanı nasıl atıyosunuz ben bırdefa karnıyarık olarak kızartıp atmıştım olmamıştı
acaba bu seferde közleyip atsam olurmu deneyen varmı bu şekilde aranızda kızlar
ya ebisim senin dr.hem kilo aldın diyor hemde elevit veriyor bu nasıl bir çelişki yaaa
benim dr.kilo aldırmasın diye vermemiş eleviti
kızlar şimdi yemeken geldim yemeğe giderken fabrika dr muz beni çağırdı
gel bi bakim senin durumun pek iyi değil yüzün gözün çok şiş dedi bende ayaklarımda öyle dr bey dedim ayaklarıma baktı sonra tansiyonumu ölçtü 14-8 çıktı ayakların yüzün ve ellerin bu kadar şişmesi çokta normal değil fatmacım dedi seni eve göndericem git dinlen iki gunde istirahat yazıyorum dedi bende bugun gitmeyeyim şimdi eve gitmek çok zor olur benim için dedim iyi yarın ve öbür gün istirahat vercem ama yarın mutlaka dr na görün dedi
genellikle bu durum preeklamsi belirtisi olabilir yüksek tansiyona bağlı bir hastalık dedi korkmaya başladım ben şimdi bu durumdan kızlar ya
yarın dr a gideceğim bakalım ne diyecek
slm kızlar
anacım az önce kardeşle görüştüm
4 gün falan kalmış doğumuna
ama korkuyo doktor arıyo sezaryan yapmıyorlarmış
oda sezaryan yapacam deyü rahattı ben de korktum onun için şincik ya
ben de tam tersine normal istiyodum nerdeee burda da herkes sezaryan yapıy yandık
bu arada çatlakları olan varmı kardeşimin ki harita gibi olmuş
uniguem ne ettin gız gittinmi alışverişe
slm kızlar
anacım az önce kardeşle görüştüm
4 gün falan kalmış doğumuna
ama korkuyo doktor arıyo sezaryan yapmıyorlarmış
oda sezaryan yapacam deyü rahattı ben de korktum onun için şincik ya
ben de tam tersine normal istiyodum nerdeee burda da herkes sezaryan yapıy yandık
bu arada çatlakları olan varmı kardeşimin ki harita gibi olmuş
uniguem ne ettin gız gittinmi alışverişe
ayy cok heyecanlıyım minişim bize poposunu falan donmezse yarın gorucez yüzünü dua edinde görelim yüzünü :Saruboceq:
nan napıonuzzzzz
bende ilk zamandan beri içiyom unicim hatta emzirdiğim sürecede içecekmişimm :bbo:yav ben eleviti ilk günden beri içiyorum, sonuna akdar da içiceksin dedi... kilo aldırıyo diyorum kabul etmiyo((
zeytinim evt gittim canım ... teyzemin vakti yoktu fazla sadece havuzlu hana bakabildik.... ama ben senin gibi hesaplı olmayı beceremedim çok para harcadım :umursamaz::sinifsinif:
patiğin birini ördüm sonunda
nayır tabüükü ben 20ye aldıımm :lepi:nann şeker sepeti mi 65 yuhh beee:1shok:
hee bende düşünüyorum o bebek sepetini kocişle belki bu hafta sonu bakarım suluhana
anaa gı ben de açıp kullanam baari yaa boğazım çok kuruyoo ankaranın havası bana çok kuru geliiparam çoktu bana batttı bende ne yapam ne yapam dedim gittim buhar mak aldım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızım benim gittiğim yerde doktor önerdi cocuk doktoru kendine evine almıs nan banada acaip ii geldi kullanıom bende tıkanıklık olurdu kac gündür yok epey ii geldi bize memnunuz valla ozaman sende hava temizleyici alma camı ac oh mis gibi hava girsin içeri :roflol::roflol::roflol::roflol:
evet canaım pazar optimumdayızz :lepi:kartanesi sen bu hafta sonu optimuma gidecek msn
valla kkışın ben de koyuyodum bana mısın demiyo valla ben gine her gece öksürerek uyyanıyom bebişş napsın diye düşünerek aldımelifcim almanyada kimse buhar makinası kullanmıyoki
çok doğru diyosun yane bendemi öle yapsam
adamların kalorifer altlarında su kovası gbi bişeleri var
bebek olsun olmasın buharlanıo adamlar
hala misafir deyii yaa :mymeka:özgecim ya ne işin var kız bu iftar vakti
ben de kocişi bekliyim iftara yetişemedi canım benim yaaa
zil çalınca kaçarım artık
ne ettiniz kıslar
ay benim yarında misafirlerim var
şimdiden tasası başladı ne etcem deyü