aaaa cerincim üşüttünmü kız dikkat et kendine.c vitamini al bacım limonlu çay falan.
kız kenyacım sen doktoramı gittin bacım.nasılmış bebiiiiiiiiiiş.ben geçmişe bakamadan geldim haberim yok hiçbişeyden valla.
sağol kuzumm yaziim de hemen başlıyım Allah yardımcısı olsun güle oynaya çıkar inşallahebişimm nazlı bi liste yaptı ona eklicez tefriciye sayısı sen nazlıya özelden at istersen 1600 civarı daha var sanırım okunacak
ne alaka nann? bu gün camii ye gittim kuran dinledik oğluşumla 7 tane yasin okuduk biz de ....durumu yeni öğrendik inşallah karakız için olsunnn orda kadının teki tutturdu kız bu diye anam bebe 7 buçuk aylık doğacak nerdeyse bee ama hocahanım içeri girer girmez erkek dimi dedi yerimseniben ayy bişi diil oğluşumun psikolojisini bozcaklar gııııııııay ne bülem ben üşüttüm gibi geliy kayınvalidemde bebek dönüy yavaş yavaş olur böle normal didi
selam canımm ben de çok üzüldüm duyunca elimizden bişi gelmio tefriciye okunuyomuş nazlıya öselden atiimde başlıyım okumaya Allah hepimize vaktinde saatinde sağlıklı doğum nasip eder inşallahkızlar mrb..faceden msj gelmiş okuyunca şok oldum resmen dondum kaldımmm
aannemle eşim kızmasın diyeee zorrrr tutttum kendimi kastım resmen ağlamamak için, yaaa çok erkendi dahaaa canım yaaaa daha alışferiş bile yapmamıştı
allah yardımcısı olsun bebeğide fatma da inşallah iyidir sağlıkları nasıl
ne durumdalar bilenler lütfen hbr versinlerrrr çok merak ediyorum, hangi hastanedeler acaba imkan olsada ziyaretine gidebilsek, canım benim kim billir nasıl telaşlıdır şimdi bebeğini merak ediyodur rabbim tez zamanda kavuştursun onları inşallah...kilosu sağlını herbişeyi yerindedir inşallah.
ösgecim bi bak istersen ben beğendimmbu pijama dünyası iyiymiş yaa beğendim bikaç model
ne alaka nann? bu gün camii ye gittim kuran dinledik oğluşumla 7 tane yasin okuduk biz de ....durumu yeni öğrendik inşallah karakız için olsunnn orda kadının teki tutturdu kız bu diye anam bebe 7 buçuk aylık doğacak nerdeyse bee ama hocahanım içeri girer girmez erkek dimi dedi yerimseniben ayy bişi diil oğluşumun psikolojisini bozcaklar gıııııııı
selam canımm ben de çok üzüldüm duyunca elimizden bişi gelmio tefriciye okunuyomuş nazlıya öselden atiimde başlıyım okumaya Allah hepimize vaktinde saatinde sağlıklı doğum nasip eder inşallah
ösgecim bi bak istersen ben beğendimm
Ebru Maternity
efet özgem yaa hazır beklemek lazımm ne olur ne olmaz hayırlısı olsun tabii ama bilemiozkiebişim güselmişşş walla olmadı alırıs internetten gözüm korktu benim valla bir an önce bitane almam lasım:sinifsinif:
ne alaka nann? bu gün camii ye gittim kuran dinledik oğluşumla 7 tane yasin okuduk biz de ....durumu yeni öğrendik inşallah karakız için olsunnn orda kadının teki tutturdu kız bu diye anam bebe 7 buçuk aylık doğacak nerdeyse bee ama hocahanım içeri girer girmez erkek dimi dedi yerimseniben ayy bişi diil oğluşumun psikolojisini bozcaklar gıııııııı
gittigidiyorda ki mi?ebiş bu cok güselllllllllllllllllllllll
hee nan kız dedi karıı ay bi de hoca hanım arda kuranda geçmiy dedi ama aziz çok güsel dedi emme babamız vazgeçmiyyyyyyyyy ardadanArdayı kız mı yaptı karu 2 dakkada kaydirigubbakcemile3 geçende biri bağa dio aa erkek bu yuzun ne guzel kız olaydı çirkinleşirdin deyu laelaelaelaelae hayır didimmmmmmm kızçem geliyyyy :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?