2009 Kasm Anneleri

atlet al nan iki tane ben havlu aldım parfümümü aldım diş fırcası aldım kücük boy sampuan sıvı sabun neyiim aldım taç aldım :)

kıslar hayırlı geceler
akşam iftara davetliydim giremedim
karakızı aradıydım açan olmadı
hangi hastanede olduğunu öğrenen varmı
ben bir ikindide okuduydum ve şimdidde bitirdim geldim
200 kere okumuş oldum.inşallah rabbim kabul ederde
karakız ve durumuza acilşifalar verir.tez zamanda aramıza dönecekler inşallah
ben yarında okumaya çalışcam zaman buldukça
şimdi ne kadar okundu bileniniz var mı kıslar
tez zamanda bitirilem de hep beraber acil şifa bulsun canlarım

özgecem slm kız sen bebişinkileri bitirdin şimdide kendi alışverişinimi tamamladın
kız parfüm ne alıyon
bebişin senin kokunu alsın parfüm değil

selam cnm hosgeldin aldım parfümümü falan gezemem ben öle koltuk altı stckim parfümüm diş fırcam olmadan yasayamam bajım yaa he gecelik haric herseyimi aldım hafta iide onu halledicem allahın izniyle bajım

aaaaa atlet ve saç bandı yazayım alınacak listeme.diş macunu fırçası onlar kolay.şu asıl eksikleri bi tamamlasam

korkma çzgecim karakızın genelde saglık problemleri vardı bel fıtıgı falan vardı son zamanlardada tansiyonu yükselmişti
senin böyle bir problemin yok bildiğim kadarıyla korkma ama hepimizin tedbirlide olması gerek

ben sampuan almayı hiç düiünmemiştim ama bebe kolonyası ve stick alıcam bende onlarsız yapamam hastanede dus alamıcaz okadar terlicez kötü kokmak istemem

benim hastanede odamda dus falan varne olur ne olmas alıom küück bi şampuan tatlım ya

hoşbulduk cnm
anacım ben atlet giymiy gerek varmı almaya
sıkılırım ben atlette 1 tane atletim var evleneli onuda giymem ben
çorap da alcam bide yanda ponponları olan var ya çok hoşuma gidiy

he ben bi sürüde corap aldım atlet aldım ne olur ne olmas terleris falan söle spor atletlerden aldım bende nefret ederim ama aldım işte tedbr olsun

hadi güle güle kızlar.
hoşgeldin zeytiiiiiin.
bu arada ben stick kullanmıyom ya zararlı diye.alüminyum var ya içinde.

Offff daha biraz önce ögrendim Karakızla Duru'mun durumunu,
Dün yazılanları okuyup olanları gelişmeleri anlamaya çalısıyorum, özellikle Nazlı'm senin yazını görünce gözlerim doldu aglamamak için kendimi zor tutuyorum...
Kızım zavallım içeride hoplamaya zıplamaya başladı, heralde hissetti bir terslik olduğunu, bir yandanda ona anlatıyorum, bak üzülme, heyecanlanma, Duru kardeş çok iyi olacakmış diyorum...

Dua listenize katılmayı çok ama çok isterdim ama ben maalesef okumayı bilmiyorum, ve iyilik yapayım derken yanlış okuyup herkesin emeklerini boşa cıkartmaktan korktuğum için, karışamıyorum maalesef. Allah inşallah bütün dualarımızı kabul eder...

Biliyormusunuz hepinizi çok ama çok seviyorum, nasılda herseyimizi paylaştık.

Offffffff Allah'ım lütfen Karakızada Durumuzada yardım etsin, ve inşallah hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi.........

gunaydın
200 tane dua almıştım okurum dıye bitti
hangı arkadas kontrol ediyorsa haberi olsun dıye yazıyorum
duasını yapacaksınızdır sanırım o yuzden bitti diye haber vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…