Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız göğüs ucu kremi başka mı oluyor ayol ben lierac sürüyorum ya o olmuyor mu göğüs ucuna yoksa olmuyosa gitmişken alayım çarşamba günü doktora.ayyy yazık yaaa
ben simdiden kreme basladım gögüs ucu kremine
şekercik yazık bu adamlara ya biz hamileliği yaşarken adamlarda bütün naz kaprisleri çekiyo dimi.
kenyacım hangi kremi kullanıyon.benim doktorum yara olmasının sebebi yanlış emzirme dedi.doğru emzirme şeklinde yara olmuyomuş.
lansinoh diye bi krem canım
kız göğüs ucu kremi başka mı oluyor ayol ben lierac sürüyorum ya o olmuyor mu göğüs ucuna yoksa olmuyosa gitmişken alayım çarşamba günü doktora.
canm sanırım nazlı ilgileniyodu ben de okudum ama ne kadar kaldı bilmiyorum baya var ama okuyabilirsen sen de al. istersen nazlıya özelden msj at listeyi o yapıyordu inş sağlığına kavuşur da döner duru ablamız buraya:)haber verdiğin için sağol tatlım. tefriciye mi dağıttınız yoksa öyle ne kadar okursanız mı bende okuyayım inş. Allah tez zamanda onları sağlıklarına kavuştursun :Saruboceq: :Saruboceq:
he herkes iyi:) keyifler de iyi.. neymiş sendrom filan:)))APPLEARZU, BEBETO2009, beratefe, cerin, dilmuh, ebisce+, Kartanesi, kenyaa, mart09, N.S.E, oznurss, sekercik, sgumus, zeren06
Hepinize günaydın. bakıyorumda herkez burda demekki herkez iyi, pazartesi sendromu yaşayan yok buna çok sevindim.
kenyacım hangi kremi kullanıyon.benim doktorum yara olmasının sebebi yanlış emzirme dedi.doğru emzirme şeklinde yara olmuyomuş.
canım bana 100 tane daha yazarmısın?[table="head"]|....KK Nick....|Aldığı Tefriciye Sayısı|Okunan Tefriciye Sayısı..........................................................
|Kartanesi |500|
|Kenyaa|100|
|Cerin|150|
|İtek|200|
|AlazZehra|300|
|Cersu|100|
|Nehiriver|300|
|Karazeytin|200|
|pln79 |200|
|Annem Bir Melek |100|
|NazLı|500|
|Krispi |100|
|Mureda|194|
|EliFatihEFU |100|
[/table]
kızlar bunlara ek olarak okumuş olan veya okuyacak olan varsa söylesin ekleyelim sanrıım nazlı yoğun bu aralar
sağol kenyacım herkesler ondan kullnıyo galiba dimi.iyi ya bende alam doktor gerek yok dedi ama olsun bellimi olur belki yanlış emziririm yara olur
evet önemli olan beli sıkmasın azcık büyük olsun rahat yani. ben hiç hamiş külodu kullanmadım nası bişey bilmiyorum bile büyük beden normal külotlarla idare ettim bundan sonra nolur bilmiyorum ama...
APPLEARZU, BEBETO2009, beratefe, cerin, dilmuh, ebisce+, Kartanesi, kenyaa, mart09, N.S.E, oznurss, sekercik, sgumus, zeren06
Hepinize günaydın. bakıyorumda herkez burda demekki herkez iyi, pazartesi sendromu yaşayan yok buna çok sevindim.
[table="head"]|....KK Nick....|Aldığı Tefriciye Sayısı|Okunan Tefriciye Sayısı..........................................................
|Kartanesi |500|
|Kenyaa|100|
|Cerin|150|
|İtek|200|
|AlazZehra|300|
|Cersu|100|
|Nehiriver|300|
|Karazeytin|200|
|pln79 |200|
|Annem Bir Melek |100|
|NazLı|500|
|Krispi |100|
|Mureda|194|
|EliFatihEFU |100|
[/table]
kızlar bunlara ek olarak okumuş olan veya okuyacak olan varsa söylesin ekleyelim sanrıım nazlı yoğun bu aralar
tamam canım alcam ben de hemen ben göğsümden çok korkuyorum eziyet olur emzirmek vallabu daha cok emzirirken kullanılıyo canım ama önceden baslamakta yarar var diyolar doktora yazdırdım bende ama ssk karsılamıyo ücretini 22 tl
canım hamiş külodu çok rahat oluyo bence.. tee göbek üstüne kadar çekebiliyom... rahatsız edecek bi dikişi falan da yok... kumaşıda pamuklu ve yumuşak... ben onlardan alcam 1-2 tane daha... çok pahalı olanları da var ama ben jel markasınınkini 7 liraya aldım...
günaydın canım... pazartesi sendromunu hergün yaşıyoz ama artık söylemekten utanıyoz valllaaaa:kedi:.. hoş ben günaydın dediğimde kötüyüm bugün diye söylediydim kaydirigubbakcemile3
canm sanırım nazlı ilgileniyodu ben de okudum ama ne kadar kaldı bilmiyorum baya var ama okuyabilirsen sen de al. istersen nazlıya özelden msj at listeyi o yapıyordu inş sağlığına kavuşur da döner duru ablamız buraya:)
he herkes iyi:) keyifler de iyi.. neymiş sendrom filan:)))
ben de emzirme şekli çok önemli die biliyorum sağlık ocağındaki ebe bana emzirme eğitimi vercekmiş çağırdı bi tarih verdi de ben de gidip öğrenicem:) siz de sağlık ocağına gidin eğer gitmeyen varsa yazılın mutlaka kızlar bebeklerin takibini yapçaklar
yaa benim gogus uclarım biraz hassas korkuyorum önlem almak lazım