• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

karakız canım............... sağlıkla büyütüceğiz inşallah bebekleirmiz senin zili bizimkilere ablalaık yapacakkkk .........

canım bir anönce aramınız dönmen dileyiğle

ayyy yazık yaaa
ben simdiden kreme basladım gögüs ucu kremine
kız göğüs ucu kremi başka mı oluyor ayol ben lierac sürüyorum ya o olmuyor mu göğüs ucuna yoksa olmuyosa gitmişken alayım çarşamba günü doktora.

şekercik yazık bu adamlara ya biz hamileliği yaşarken adamlarda bütün naz kaprisleri çekiyo dimi.

sorma ya ben pek bi nazlı oldum sürekli sen artık beni sevmiyosun deyip duruyorum zavallaı ne yapacağını şaşırdı sevgisini göstermek için... akşamları sürekli bana sarılıp oturuyor bir eli de hep karnımda. :) bazen yemeği o yapıyor hele ben kendimi iyi hissetmiyorsam asla benden bişey beklemiyor yazık ya temizliğe bile yard ediyor:( ben hala mızmızlanıyorum:)

[table="head"]|....KK Nick....|Aldığı Tefriciye Sayısı|Okunan Tefriciye Sayısı..........................................................

|Kartanesi |500|
|Kenyaa|100|
|Cerin|150|
|İtek|200|
|AlazZehra|300|
|Cersu|100|
|Nehiriver|300|
|Karazeytin|200|
|pln79 |200|
|Annem Bir Melek |100|
|NazLı|500|
|Krispi |100|
|Mureda|194|
|EliFatihEFU |100|
[/table]

kızlar bunlara ek olarak okumuş olan veya okuyacak olan varsa söylesin ekleyelim sanrıım nazlı yoğun bu aralar

kız göğüs ucu kremi başka mı oluyor ayol ben lierac sürüyorum ya o olmuyor mu göğüs ucuna yoksa olmuyosa gitmişken alayım çarşamba günü doktora.

bu daha cok emzirirken kullanılıyo canım ama önceden baslamakta yarar var diyolar doktora yazdırdım bende ama ssk karsılamıyo ücretini 22 tl

sağol kenyacım herkesler ondan kullnıyo galiba dimi.iyi ya bende alam doktor gerek yok dedi ama olsun bellimi olur belki yanlış emziririm yara olur

haber verdiğin için sağol tatlım. tefriciye mi dağıttınız yoksa öyle ne kadar okursanız mı bende okuyayım inş. Allah tez zamanda onları sağlıklarına kavuştursun :Saruboceq: :Saruboceq:
canm sanırım nazlı ilgileniyodu ben de okudum ama ne kadar kaldı bilmiyorum baya var ama okuyabilirsen sen de al. istersen nazlıya özelden msj at listeyi o yapıyordu inş sağlığına kavuşur da döner duru ablamız buraya:)

APPLEARZU, BEBETO2009, beratefe, cerin, dilmuh, ebisce+, Kartanesi, kenyaa, mart09, N.S.E, oznurss, sekercik, sgumus, zeren06
Hepinize günaydın. bakıyorumda herkez burda demekki herkez iyi, pazartesi sendromu yaşayan yok buna çok sevindim.
he herkes iyi:) keyifler de iyi.. neymiş sendrom filan:)))
kenyacım hangi kremi kullanıyon.benim doktorum yara olmasının sebebi yanlış emzirme dedi.doğru emzirme şeklinde yara olmuyomuş.

ben de emzirme şekli çok önemli die biliyorum sağlık ocağındaki ebe bana emzirme eğitimi vercekmiş çağırdı bi tarih verdi de ben de gidip öğrenicem:) siz de sağlık ocağına gidin eğer gitmeyen varsa yazılın mutlaka kızlar bebeklerin takibini yapçaklar

[table="head"]|....KK Nick....|Aldığı Tefriciye Sayısı|Okunan Tefriciye Sayısı..........................................................

|Kartanesi |500|
|Kenyaa|100|
|Cerin|150|
|İtek|200|
|AlazZehra|300|
|Cersu|100|
|Nehiriver|300|
|Karazeytin|200|
|pln79 |200|
|Annem Bir Melek |100|
|NazLı|500|
|Krispi |100|
|Mureda|194|
|EliFatihEFU |100|
[/table]

kızlar bunlara ek olarak okumuş olan veya okuyacak olan varsa söylesin ekleyelim sanrıım nazlı yoğun bu aralar
canım bana 100 tane daha yazarmısın?

evet önemli olan beli sıkmasın azcık büyük olsun rahat yani. ben hiç hamiş külodu kullanmadım nası bişey bilmiyorum bile büyük beden normal külotlarla idare ettim bundan sonra nolur bilmiyorum ama...

canım hamiş külodu çok rahat oluyo bence.. tee göbek üstüne kadar çekebiliyom... rahatsız edecek bi dikişi falan da yok... kumaşıda pamuklu ve yumuşak... ben onlardan alcam 1-2 tane daha... çok pahalı olanları da var ama ben jel markasınınkini 7 liraya aldım...

APPLEARZU, BEBETO2009, beratefe, cerin, dilmuh, ebisce+, Kartanesi, kenyaa, mart09, N.S.E, oznurss, sekercik, sgumus, zeren06
Hepinize günaydın. bakıyorumda herkez burda demekki herkez iyi, pazartesi sendromu yaşayan yok buna çok sevindim.

günaydın canım... pazartesi sendromunu hergün yaşıyoz ama artık söylemekten utanıyoz valllaaaa:kedi:.. hoş ben günaydın dediğimde kötüyüm bugün diye söylediydim kaydirigubbakcemile3

|Kartanesi |500|
|Kenyaa|100|
|Cerin|150|
|İtek|200|
|AlazZehra|300|
|Cersu|100|
|Nehiriver|300|
|Karazeytin|200|
|pln79 |200|
|Annem Bir Melek |100|
|NazLı|500|
|Krispi |100|
|Mureda|194|
|EliFatihEFU |100|
[/table]

ben okudum 100tane

bu daha cok emzirirken kullanılıyo canım ama önceden baslamakta yarar var diyolar doktora yazdırdım bende ama ssk karsılamıyo ücretini 22 tl
tamam canım alcam ben de hemen ben göğsümden çok korkuyorum eziyet olur emzirmek valla
canım hamiş külodu çok rahat oluyo bence.. tee göbek üstüne kadar çekebiliyom... rahatsız edecek bi dikişi falan da yok... kumaşıda pamuklu ve yumuşak... ben onlardan alcam 1-2 tane daha... çok pahalı olanları da var ama ben jel markasınınkini 7 liraya aldım...

günaydın canım... pazartesi sendromunu hergün yaşıyoz ama artık söylemekten utanıyoz valllaaaa:kedi:.. hoş ben günaydın dediğimde kötüyüm bugün diye söylediydim kaydirigubbakcemile3

canm ben de alayım bari inş bulurum

canm sanırım nazlı ilgileniyodu ben de okudum ama ne kadar kaldı bilmiyorum baya var ama okuyabilirsen sen de al. istersen nazlıya özelden msj at listeyi o yapıyordu inş sağlığına kavuşur da döner duru ablamız buraya:)

he herkes iyi:) keyifler de iyi.. neymiş sendrom filan:)))

ben de emzirme şekli çok önemli die biliyorum sağlık ocağındaki ebe bana emzirme eğitimi vercekmiş çağırdı bi tarih verdi de ben de gidip öğrenicem:) siz de sağlık ocağına gidin eğer gitmeyen varsa yazılın mutlaka kızlar bebeklerin takibini yapçaklar

hımm evet süpermiş.bende burdaki sağlık ocağına gitmedim daha kayıt için.yakın zamanda gidem diyom bakalım iki üç gün sonra gideyim
yaa benim gogus uclarım biraz hassas korkuyorum önlem almak lazım

tabi canım benim doğum yapan arkadaşım vardı ya onun yara olmuş emzirmek işkence oldu diyodu.bebiş emerken kopacak sanıyomuş.krem kullandı düzelmiş.ay onlada bi türlü konuşamadım soracağım bi ton şey vardı.sezeryan oldu oda

sadece göğse süreyim ben de daha lierac da var gerçi baya azaldı ben her gün bi kez göğüs karın ve bacaklara sürüyorum bacakların üst kısmına

|Kartanesi |500|
|Kenyaa|200|
|Cerin|150|
|ıtek|200|
|AlazZehra|300|
|Cersu|100|
|Nehiriver|300|
|Karazeytin|200|
|pln79 |200|
|Annem Bir Melek |100|
|NazLı|500|
|Krispi |100|