2009 Kasm Anneleri

:mymeka::mymeka::mymeka:
ulan edaaaaaaaaaa senin daha siparişlerin bitti mi de yollamadı deyu çemkiriysin nannnnnnnnnnnnn allan cezasuu taaam nan hediyeni yollamıştım yarında siparişlerini yollarun mahmutpaşadan istediklerinide unutttt hıhhhhhhhhhhhh :dilcikar:
nan yaranamazsın zaten bu insanooğluna nan yemedim yedirdim giymedim giydirdim yok anam yohhhhhhhhhh
anaa noluu nan ben eksik kaldım mahmutpaşadan kaydirigubbakcemile3
anaamm işemi gidin kızzz :kedi: sendee bunca aradan sonraa emme zor olur heee :kedi:

ulaaaaannn karılarr mutlu haber yazdık dut yemiş bülbül gibin heç ses eden yok haaaaa kötükedihüsokötükedihüso
ben yazdım ya nan :mymeka:
Küstüm nan sağa da o şuursuza da :çok üzgünüm:
yarın kargolarınızı yolliyamda çeneniz kapansın hıh :1closedeyes:
sorada tanımam nan sizi bidaaa aslında şimdi de tanımamdaaaa yine malların üstüne yatmak için böle yapıy dersinizz falla bu sefer katil olurunnnnnnn kötükedihüso

küsme gııı :teselli:

özguş nan neye geçmiş olsun diceez sen tahlil sonuçlarını alcan bi tek hasta mı oldun ki gıı ben de arıcam şimdi sonuçlarımı öğrenmee

aman edaaa mutlu haberi bırak geçmiş olsun diyen yokk öğlen uykusu bastı bunlarııı

öle oldu galibaa -tatlicadiarzu-

Küstüm nan sağa da o şuursuza da :çok üzgünüm:
yarın kargolarınızı yolliyamda çeneniz kapansın hıh :1closedeyes:
sorada tanımam nan sizi bidaaa aslında şimdi de tanımamdaaaa yine malların üstüne yatmak için böle yapıy dersinizz falla bu sefer katil olurunnnnnnn kötükedihüso

yaaaa özür nann ben şaka olsun deyü dedimdiiii :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: küsmee bağaa hacıııı Şeniz

:roflol: he gıı caner yollamış ama ben hemen annadım o problem deel de nan kocan
cerin deyi yollamış kargocu vermiydi az daha nan zor kaptım elinden olumm kaydirigubbakcemile3
ne bılem nan hıc dıkkat etmedım delikafadulden bunu da karusturdum ya helal ban bee kaydirigubbakcemile2

safsi ben normalde face kullanmim ya sizin için açtım o yuzden rumuzumlan açtım
allan danası msn de konişik o kaa meel adresimde de mi görmedin adımı yuh ya :roflol:
:1shok: hec bakmamısın hacııı

ulan şu görmemiş karunun emanetlerini bi yollasaydım adımı çıkardı nan şimdi ev yakın olsa gidip alacum haaa yetti beeeeeeeeeeeee :dilcikar:
yollamiyom nan ahanda kıl oldum abiiiiiii yollamicüm daha adımı bile bilmisizzzzz muhahaha napacan nan lülülülülülü
:dance: kartanesı sus nan hedıyeyı alana kadar barı yok sa bu garu nah yollayacak haa naniknanik

:roflol: :roflol: :roflol: bacumm bayuldummm

THY

Bir kadının üç tane kız çocuğu vardır. Tesadüfen üçüne de aynı zamanda talip çıkar. Tek bir düğünle de evlenir ve yuvadan uçup gderler. Kızların hepsi de farklı şehirlere gitmişlerdir.
Anneleri, el bebek gül bebek büyüttüğü kızlarının evlilik yaşamlarını özellikle aşk hayatlarını merak etmektedir. Ancak kızları yatak olaylarını açıkaçık anlatmaktan çekindikleri için bir yöntem geliştirirler. Kızlar annelerine, o günkü Hürriyet gazetesinde çıkan gazete ilanlarına atıfta bulunarak, aşk hayatları hakkında, e-mail yoluyla bilgi vereceklerdir..

Evliliğin birinci haftasında büyük kızdan mesaj gelir. Mesajda RUFFLES yazmaktadır. Kadın merakla Hürriyet gazetesini alır ve ilana bakar:
'RUFFLES. HEM EĞLENCELİ, HEM DE DOYURUCU'

Kadın çok mutlu olur ve yeniden mesaj beklemeye başlar. Bir süre sonra ortanca kızından bir e-mail mesajı gelir. Mesajda 'MAXWELL COFFEE' yazmaktadır. Hemen gazeteyi eline alır ve ilanı bulur:
'MAXWELL...HER DAMLADA BÜYÜK ZEVK'

Kadın yine çok mutlu olur ve bu kez küçük kızından mesaj beklemeye başlar. Uzun süre mesaj gelmez.Kadın tedirgin olur, ama beklemeye devam eder. En sonunda küçük kızından da beklediği mesaj gelir:

'TURKISH AIRLINES'

Kadın merak ve heyecanla Hürriyet gazetesini eline alır ve ilanı okuduktan sonra düşüp bayılır:
'TURKISH AIRLINES , HAFTADA 7 GÜN,
GÜNDE 3 SEFER...ÜSTELİK HER TARAFA'
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlarrrrrrrrrrrrrr lolipop kızlarrrr naparsınız beeeeeee ayyyyyy ben uyuyamıyorum kac gundurrr nıe olakı yaaa rahat edemıom anacım yerım dar gelıyyyyyyyy:))))sız neler yapıonus uyuyonuzmu barı benım oram buram ağrıyoooooooo

anaa noluu nan ben eksik kaldım mahmutpaşadan kaydirigubbakcemile3

ben yazdım ya nan :mymeka:

küsme gııı :teselli:

özguş nan neye geçmiş olsun diceez sen tahlil sonuçlarını alcan bi tek hasta mı oldun ki gıı ben de arıcam şimdi sonuçlarımı öğrenmee

sen karısmaaa nan delüü hastyım tabi sen bilmion o ayru mafoldumben

:roflol: :roflol:
hee oğa göre haa huyuma suyuma gidin yohsa nah şekerpareeeeeeeee :roflol::roflol::roflol:
canıııımmm çok tatlsııın seni çok seveyruuuumm hihoyyyt
sonuçlardan sonraa sölerünnnkaydirigubbakcemile3

:mymeka: korkuttun nan tshına bişe olmamıştır merake etme bende baştan beri var şimdi aradım eyümüş değerler ilaç içiyom emmeee

of yaa onu iç 1 saat bişe yeme kan hapını iç bi saat bişe yeme bi de vitamin iç nan gün içinde yemek yicek saat kalmii zatii

canıııımmm çok tatlsııın seni çok seveyruuuumm hihoyyyt

:mymeka: korkuttun nan tshına bişe olmamıştır merake etme bende baştan beri var şimdi aradım eyümüş değerler ilaç içiyom emmeee

of yaa onu iç 1 saat bişe yeme kan hapını iç bi saat bişe yeme bi de vitamin iç nan gün içinde yemek yicek saat kalmii zatii

nan tsh la ilgili değil bokunu cıkarma sölerim bi arakaydirigubbakcemile3

yaaaa nerdesiniz beeeeee
öğle arasında kendime bi atraksiyon bulem dedim ama bulamadımm gelin de iki lafın belini kırak edoooş geçmişe dalma gıı bişe yook
nan senne bi öğlen yimee gidek barii gıııııı
ebiş naan sökmem tabii kapı süsü yaparım olmadı nan kaydirigubbakcemile3
ebiş nan eylülün sonuna uzatıldımı gıı şu adres işi haberin var mı yarın getirsek oluyomuu
bi güzellik yap ha hacı sizin bankada otomatik ödemelerim var gıı
hayır cnm aslında dündü sn gün sen ikametgahla gel blokeler kaldırılır hemen taammıı

nan tsh la ilgili değil bokunu cıkarma sölerim bi arakaydirigubbakcemile3
iyi bee ne kızıyon :kedi:
nan senne bi öğlen yimee gidek barii gıııııı
hayır cnm aslında dündü sn gün sen ikametgahla gel blokeler kaldırılır hemen taammıı
gidek valla zaten bizim burda çıkan yemekte hayır yok
allaam yarın hemen getirem gııı

MERHABA ARKADAŞLAR.

herkes iyidir umarım. bende 28+2 günlük hamileyim.kızımız olucak nasipse.hepinizde oluyordur mutlaka bir sürü endişelerim var ve heyacanım hat safhada.ilk hamileliğim.çok mutluyum bir o kadar da heyacanlı.neyse arkadaşlar kısmetse kasım sonu doğum görünüyor bir aksilik olmazsa.ama doğum şekli belli değil tabiki normal mi sezaryan mı. normal derse doktrum naparım onuda bilmiyorum:)) sadade geleyim ben hastane çantasına pijama mı gecelik mi koymak lazım kimisi gecelik kışın napıcaksın pijama diyor kimisi pijama napıcaksın gecelik diyor ikisinde de alsam mı napsam karar veremiyorum sizlerin önerilerini bekliyorum arkadaşlar.

hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum....

MERHABA ARKADAŞLAR.

herkes iyidir umarım. bende 28+2 günlük hamileyim.kızımız olucak nasipse.hepinizde oluyordur mutlaka bir sürü endişelerim var ve heyacanım hat safhada.ilk hamileliğim.çok mutluyum bir o kadar da heyacanlı.neyse arkadaşlar kısmetse kasım sonu doğum görünüyor bir aksilik olmazsa.ama doğum şekli belli değil tabiki normal mi sezaryan mı. normal derse doktrum naparım onuda bilmiyorum:)) sadade geleyim ben hastane çantasına pijama mı gecelik mi koymak lazım kimisi gecelik kışın napıcaksın pijama diyor kimisi pijama napıcaksın gecelik diyor ikisinde de alsam mı napsam karar veremiyorum sizlerin önerilerini bekliyorum arkadaşlar.

hoşgeldiin
ben ikisinden de alacam burda çoğu kişi öle yapcak çünkü doğumdan önce ve dikişli olursa sonrasında sürekli açılacak pijamayla olunca hiç rahat olmıcaa kesin sonrasında duruma göre pijama giyilir ama önce ve sonrasında ilk aşamada gecelik lazım bence

hoşgeldiin
ben ikisinden de alacam burda çoğu kişi öle yapcak çünkü doğumdan önce ve dikişli olursa sonrasında sürekli açılacak pijamayla olunca hiç rahat olmıcaa kesin sonrasında duruma göre pijama giyilir ama önce ve sonrasında ilk aşamada gecelik lazım bence

teşekkür ederim bende öyle yapıcam sanırım bu gidişle.çantalarınız hazır mı arkadaşlar

MERHABA ARKADAŞLAR.

merhaba hoşgeldinn a.s.
bende her ikisinide alıcam cnm yanımaa :lepi:

iyi yetismis, saygin bir ailenin oglu evlenmeye karar
verir.ailesi
helal süt emmis temiz bir kiz aramaktadir.günün birinde bir>
kizla
tanisir ve evlenmeye karar verir.yanliz bir şartla. bekaret>
kontrolü
yapilacaktir.> kiz kaşar mi kaşar. yemediği halt kalmamış. Ne
yapacagim
diye> düsünürken durumu bir kiz arkadasina anlatir.>>
arkadasi ona:>
'korkacak ne var. git bir kasaptan herhangi bir etin zarindan
bir parca iste.> getir onu bizim tanidik bir doktor var, yerine diktiririz'
der.> kiz arkadasinin dediğini aynen yapar ve zari doktora
dikt irirler.>bir süre sonra erkegin ailesi ile birlikte bekaret kontrolü için>doktora
giderler.>> doktor baslar muayene etmeye.bir süre sonra:>
'Allah!Allah'diyerek geri cekilir. tekrar bakar, tekrar saskin bir halde
geri cekilir ve baslar ansiklopedileri karistirmaya.erkeğin annesi:
hayrola doktor bey, bi sorun mu var, yoksa kiz> bakire degil mi?>
doktor bir süre düsündükten sonra:> - kiz bakire olmasina
bakire de
benim
anlamadigim saglik bakanligi> mühürünün zarda ne isi var?

iyi yetismis, saygin bir ailenin oglu evlenmeye karar
verir.ailesi
helal süt emmis temiz bir kiz aramaktadir.günün birinde bir>
kizla
tanisir ve evlenmeye karar verir.yanliz bir şartla. bekaret>
kontrolü
yapilacaktir.> kiz kaşar mi kaşar. yemediği halt kalmamış. Ne
yapacagim
diye> düsünürken durumu bir kiz arkadasina anlatir.>>
arkadasi ona:>
'korkacak ne var. git bir kasaptan herhangi bir etin zarindan
bir parca iste.> getir onu bizim tanidik bir doktor var, yerine diktiririz'
der.> kiz arkadasinin dediğini aynen yapar ve zari doktora
dikt irirler.>bir süre sonra erkegin ailesi ile birlikte bekaret kontrolü için>doktora
giderler.>> doktor baslar muayene etmeye.bir süre sonra:>
'Allah!Allah'diyerek geri cekilir. tekrar bakar, tekrar saskin bir halde
geri cekilir ve baslar ansiklopedileri karistirmaya.erkeğin annesi:
hayrola doktor bey, bi sorun mu var, yoksa kiz> bakire degil mi?>
doktor bir süre düsündükten sonra:> - kiz bakire olmasina
bakire de
benim
anlamadigim saglik bakanligi> mühürünün zarda ne isi var?

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delüüüüü yaaaaa

Back
X