- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
sen bana getir hacı ben hallederun
ceriiin sen de ver nan hallederunn
ne hallediyonuz yaaa merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bana getir hacı ben hallederun
ceriiin sen de ver nan hallederunn
taam hacı perş. yimekteyiz :sm_cool:perşembe iyimi hacıı
hoşgeldin sen deeslm millet ben geldim biraz geç oldu emme
bugün annemdeyim ondan giremedim karakızım çıkmış hast.çok sevindim inş.durumuzda sağlucakla çıkacak
noldu gıı nasıl sonuçlar asrın nası kaç kilo olmuş çabuk bu sorulara cvp bekliimmben geldim
banka işleriine hallediyonuz yaaa merak ettim
tüm soruların yanıtsız kalacak suursuzum cünkü tam ben gittim acil ameliyata indi doktorum cok özürdileyerek yarına erteledik bulusmayıı
slm millet ben geldim biraz geç oldu emme
bugün annemdeyim ondan giremedim karakızım çıkmış hast.çok sevindim inş.durumuzda sağlucakla çıkacak
tüm soruların yanıtsız kalacak suursuzum cünkü tam ben gittim acil ameliyata indi doktorum cok özürdileyerek yarına erteledik bulusmayıı
haydaaaaaaa akannehir heyecanla da bekliyodum nan
slm itekciimm opuyorumnanaktan
hadi yaaaa akannehir
birgün daha heee akannehir
ee testler nasılmış cnmm :uhm:
bende ama acil ameliyat olunca mecbur kaldı kaç saat olacağı belli değildi bende beklemedim mafoldumben
tatlım testleri falan yarın doktorum yorumlasın öle ben ne desem yalan olur bi kaç pürüz var bakalım ne diyecek opuyorumnanaktan
anaaaa bende geçmişe baktım gidecem diyordun merak edip soracaktım şimdi bende perşembe sabah 10.30 aldım randevuyu bakalım ne diyecek inş.bi sorun çıkmaz çok korkuyorm
a.s. nbr kıslaaaaaaaaar
selam kızlar ben geldümnasılsınız bakem
özge yaaa yarınımı bekliycen şimcik öfffffffff ben kudurudum valla:umursamaz:
slm cersu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senden nbr esas nasıl gidiy patik üretimii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
1 gün daha dayanacan garii napak :kedi::kedi::kedi: asrında dahada büyümüş olur hem zemuszemus
testlerde iyi çıkar inşallahh :Saruboceq: tsh testimi buu
selam kızlar ben geldümnasılsınız bakem
inş.canım yaaa sendende yarın alırız artık haberlerihihoyyytevet cnm gittim ama giremedim doktorumun yanına acil ameliyata indi yarına kaldı dolayısıyle inş güzel haberlerle gelirsin cnmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin çıtırtııııhihoyyytselam kızlar ben geldümnasılsınız bakem
slm cersu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senden nbr esas nasıl gidiy patik üretimii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
naptın fatomm bittimi işlerr zemuszemuszemuszemus
krispüüüüüüüü hoşgeldünnnnselam kızlar ben geldümnasılsınız bakem