• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

perşembe iyimi hacıı
taam hacı perş. yimekteyiz :sm_cool:
slm millet ben geldim biraz geç oldu emme
bugün annemdeyim ondan giremedim karakızım çıkmış hast.çok sevindim inş.durumuzda sağlucakla çıkacak
hoşgeldin sen dee
noldu gıı nasıl sonuçlar asrın nası kaç kilo olmuş çabuk bu sorulara cvp bekliimm
ne hallediyonuz yaaa merak ettim
banka işlerii

tüm soruların yanıtsız kalacak suursuzum cünkü tam ben gittim acil ameliyata indi doktorum cok özürdileyerek yarına erteledik bulusmayıı

slm millet ben geldim biraz geç oldu emme
bugün annemdeyim ondan giremedim karakızım çıkmış hast.çok sevindim inş.durumuzda sağlucakla çıkacak

slm itekciimm opuyorumnanaktan

tüm soruların yanıtsız kalacak suursuzum cünkü tam ben gittim acil ameliyata indi doktorum cok özürdileyerek yarına erteledik bulusmayıı

hadi yaaaa akannehir
birgün daha heee akannehir
ee testler nasılmış cnmm :uhm:

anaaaa bende geçmişe baktım gidecem diyordun merak edip soracaktım şimdi bende perşembe sabah 10.30 aldım randevuyu bakalım ne diyecek inş.bi sorun çıkmaz çok korkuyorm

haydaaaaaaa akannehir heyecanla da bekliyodum nan

bende ama acil ameliyat olunca mecbur kaldı kaç saat olacağı belli değildi bende beklemedim mafoldumben

slm itekciimm opuyorumnanaktan

hadi yaaaa akannehir
birgün daha heee akannehir
ee testler nasılmış cnmm :uhm:

tatlım testleri falan yarın doktorum yorumlasın öle ben ne desem yalan olur bi kaç pürüz var bakalım ne diyecek opuyorumnanaktan

bende ama acil ameliyat olunca mecbur kaldı kaç saat olacağı belli değildi bende beklemedim mafoldumben

tatlım testleri falan yarın doktorum yorumlasın öle ben ne desem yalan olur bi kaç pürüz var bakalım ne diyecek opuyorumnanaktan

1 gün daha dayanacan garii napak :kedi::kedi::kedi: asrında dahada büyümüş olur hem zemuszemus
testlerde iyi çıkar inşallahh :Saruboceq: tsh testimi buu

anaaaa bende geçmişe baktım gidecem diyordun merak edip soracaktım şimdi bende perşembe sabah 10.30 aldım randevuyu bakalım ne diyecek inş.bi sorun çıkmaz çok korkuyorm

evet cnm gittim ama giremedim doktorumun yanına acil ameliyata indi yarına kaldı dolayısıyle inş güzel haberlerle gelirsin cnmmopuyorumnanaktan

selam kızlar ben geldümnasılsınız bakem
özge yaaa yarınımı bekliycen şimcik öfffffffff ben kudurudum valla:umursamaz:

1 gün daha dayanacan garii napak :kedi::kedi::kedi: asrında dahada büyümüş olur hem zemuszemus
testlerde iyi çıkar inşallahh :Saruboceq: tsh testimi buu

evet malesef bigün daha canım hayırlısı olsun napak .. tsh var canım o 3 gün sonra gelecek ankaraya yolluom ya kanı düzen labratuarına bi kaç şey dahaistemişti nefes problemim var bu aralar onlarla ilgili canımcım opuyorumnanaktan

valla bekliycem napam karının tekinin kistimi patlamıs bişesinemi bişe batmıs anlamadım söledi kız ama anlayamadım beklemedim bendeekaydirigubbakcemile2

evet cnm gittim ama giremedim doktorumun yanına acil ameliyata indi yarına kaldı dolayısıyle inş güzel haberlerle gelirsin cnmmopuyorumnanaktan
inş.canım yaaa sendende yarın alırız artık haberlerihihoyyyt
hoşgeldin çıtırtııııhihoyyyt

özgecim dr ler ameliyattan çıkınca salak oluolar
iyiki beklememişin yarın daha güsel öğrenirsin herşeyi

Back
X