• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

saolun kızlar malesef göremedim yarına inşallahhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kenyacım testlerde ufak bi iki pürüz var bakalım doktor yorumlasın yarın tam sonucu sölerim opuyorumnanaktan

önemli değildir inş. benimkindede cıkmıstı onemli deil dedi doktor

yok kız şincik aradım hala ameliyathanedeymiş
ayy ben heycanlandım yawwww

yarın ola hayrola o zaman cnm
iyisindir cnm yarın güsel haberlerini bekliyoruz

yok kız şincik aradım hala ameliyathanedeymiş
ayy ben heycanlandım yawwww

yarın ola hayrola o zaman cnm
iyisindir cnm yarın güsel haberlerini bekliyoruz

ay doğursun hadi artık ver su haberi nankaydirigubbakcemile3

saol canım inşallah hersey yolunda gidecek az sıkıntım var onlara çözüm bulsun rahatıycam opuyorumnanaktan

kız özge inşallah önemsiz bişeydir beee

inşallah canımcımkaydirigubbakcemile3

özge ya sen nasıl terlik aldın
ben aldım bugün gezerin ama pazardan aldım da
üstü kadife kadife giyilirmi diye düşündüm sonra
malum tuvaletlere de gitcez
nasıl bişey almak lazım
gerçi ben hem evde de rahat olsun diye aldıydım bi de altı ses yapmayan ve kaymayan pufidik terlik aldım.yavrum rahatsız olmasın deyü

inşalah canım biraz sıkıntılarım var onlara acil çözüm bulması lazım artık cekilmes oldu kaydirigubbakcemile3

yaww böle bebiş içeri sıgamıyomus gibi oluyomu sizede bugun pek sesi cıkmıyoda bizimkinin dün karnım hiç normal durmadı yanee
bugunde yolda bir agrı girdiki acaba dogum sancısı bumu dedim özellikle sag kasıgımda ve gobek deliğimin altında soguk terler döktüm sanada oldumu

nasıl bişey almak lazım
gerçi ben hem evde de rahat olsun diye aldıydım bi de altı ses yapmayan ve kaymayan pufidik terlik aldım.yavrum rahatsız olmasın deyü

kız sese alıssın bebegin bak öbür türlü hepten huysuz olur bide

kenyacım ne deyon nan sen
ancım ekim sonuna kadar kimse doğurmasın yawww
her an doğum haberleri gelcek deyü korkar oldum
bugünde karakızımın yanına giderken okumadığım dua kalmadı zaten
minübüs sallandıkça korktum bea

nasıl bişey almak lazım

canım henüz almaım bende şu ceyoların terlikleri varya onlardan alcam tatlım koysana bakalım seninki nasılmıs giyilirmi giyilmezmi söleyek opuyorumnanaktan
yaww böle bebiş içeri sıgamıyomus gibi oluyomu sizede bugun pek sesi cıkmıyoda bizimkinin dün karnım hiç normal durmadı yanee
bugunde yolda bir agrı girdiki acaba dogum sancısı bumu dedim özellikle sag kasıgımda ve gobek deliğimin altında soguk terler döktüm sanada oldumu

kız o oluo işte kasılıoz dioz ya öle oluo bi anda ağrı girio böle kalıosun :kedi:

kenyacım ne deyon nan sen
ancım ekim sonuna kadar kimse doğurmasın yawww
her an doğum haberleri gelcek deyü korkar oldum
bugünde karakızımın yanına giderken okumadığım dua kalmadı zaten
minübüs sallandıkça korktum bea

yavrum bebek rahatsız olmasın sesten dedin yaa terlik için bede diyorumki bu kadar sessiz yerde yatmaya alıstırırsan sonra sorun olur hiç bişi yapamazsın eccük sese alıssın dedim kaydirigubbakcemile3

canım henüz almaım bende şu ceyoların terlikleri varya onlardan alcam tatlım koysana bakalım seninki nasılmıs giyilirmi giyilmezmi söleyek opuyorumnanaktan

kız o oluo işte kasılıoz dioz ya öle oluo bi anda ağrı girio böle kalıosun :kedi:

:kedi: sende bu durumdan mı sikayetcisin canım

canım hersey normal dedi doktor güzel cıktı canım degerlerim :Saruboceq:
cumartesi için kendi doktoruma randevu aldım bakalım
sen nasılsın

hadi şüür cnmm :Saruboceq:

kıslar kardeşim şimdi doğumhanaeye girmiş
sezaryanla doğurcak
perşembe gününe vermişti ameliyatı doktor
bugün suyu da gelince hemen almışlar
dua edin kıslar ilk erkek yeğen geliy
sağlıklı kucağına da almayı nasip etsin rabbim

ayyyy allah kurtarsın zeytinimmmm :Saruboceq::Saruboceq: güzel haberler verr :Saruboceq:

iyiyiz bebeeemmm arda bu gün çok yaramaz edoşum yaaa sabahtan beri kıpır kıpır aman sağlıklı olsun da egemiz napiyoo yaramaslık yapıyomu annesiii ? canısı ben bu günlerde çok yoğunum işten yetişemiom size akşam da int. sürekli gidiyo yakaladımmı affetmiom ama :) ösledim valla gııı

oyy yiyem ben şımarık ardayıııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ızlar dr dan geldım
29 eylulde ıznımı acacak.
aynı zamanda 29 eylulde gıttıgımde cıger gelstırıcı ıgne verıcek
dogumda 27 ekım-5 kasım arası olacamıs
bebıslerım basa bas gelıormus
cok zorda kalırsam normal dogum
bıle yapabılrmısım
ama sezaryen olucammm
bebişlerim 38 cm olmus
kızım 1138 gr
oglusum 1050 gr
oglum hıçkıryodu teyzelerı bı gorsenız
dr herkese nasıp olmaz bu hıckırık sesı dedıı
çok tatlılardı yaaaaaaaa yavrularım

:nazar: egeciğede ececiğedee maşalaahhhhh

bu eda niye konusmuyo nann nerdesin kızım sennn

geçmişe daldım yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende ağrılı tepik yiyorum 1 haftadır

yavrum bebek rahatsız olmasın sesten dedin yaa terlik için bede diyorumki bu kadar sessiz yerde yatmaya alıstırırsan sonra sorun olur hiç bişi yapamazsın eccük sese alıssın dedim kaydirigubbakcemile3

doğru deyon kenyacım ya
şimdi cersucumlada konuştumda ben hastane için
hemşirelerin giydiği terlik vardıya onlardan alcam pazardan karar verdim
en iyi onlar olur herhalde

Back
X