• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ayşecim maşallah bebiişineeeee.

şekercik canım benide doktor bayramdan sonra çağırdı ama ben o kadar beklemeyecem korkuyorum ya bebek erken gelir diye o yüzden ben bayramdan önce bi gitcem.

cerincim ayyyy az dikkat et yavrum.gerçi bebişin doğal hava yastığı var ama dikkat et sen

oyyyyyy ben onu yerim maşallah subanallah ona Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar: sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin inşallah. hayırlı evlat olsun canım benim. çok tatlı kuzun :1hug::nazar:

saol canim benim.. bütün bebeklere masallah.. melek gibiler hepsi.. amin insallah hepimiz onlarin iyligi icin cabaliyoruz insallah onlarda bizi üzmeden büyürler..

ay kızlar bi uğursuzluk mu var ne anlamadım yaaaa
masamda dosyalar vardı bi sürü üst üste en üsttekini alırken oturduğum yerde dosyalar üstüme düştü ya tamda karnıma hemde ödüm koptu mafoldumben

Allah korusun ya bende bu aralar karnımı çarpıyorum sağa sola hızlı hareket ederken. sonrada özür diliyorum oğluşumdan. bol bol dua edelim Allahım meleklerimizide bizide korusun saklasın inşallah :nazar:

şekercik canım benide doktor bayramdan sonra çağırdı ama ben o kadar beklemeyecem korkuyorum ya bebek erken gelir diye o yüzden ben bayramdan önce bi gitcem.

cerincim ayyyy az dikkat et yavrum.gerçi bebişin doğal hava yastığı var ama dikkat et sen

saol canim.. bencede bu ara daha sIk gitmek gerekiyor doktora.. riske girmektense bi kez fazla gidelim doktora ne olur ne olmaz.. erken dogum orani baya bi yükselmis cünkü..

kizlar benim cikmam lazim baya bi aciktim biseyler atistirip gelmeye caliscam..

masamda dosyalar vardı bi sürü üst üste en üsttekini alırken oturduğum yerde dosyalar üstüme düştü ya tamda karnıma hemde ödüm koptu mafoldumben

cerincim kendine dikkat et canımya nazarlık takıyormusun nazar mı değdi yoksa

heee ben de bu aralar fena halde sakarım ben de bi tek bende var sanıyodummm yapptığım ymekler ya yanıyor ya pişmiyor kaç yıldır yapıyorum halbukiii elimden bişeyler düşüyor sürekli bilmiyorum halimiz nice olck ama dikkat etsem de değişmiyor Allah yardımcımız olsun korusun bizi de yavrularımızı da

doktor amcamiz baya bi ugrasti ama kizim inadindan vazgecti sonunda.. zaten kac günüdr tembihliyordum.. nolur yüzünü göster diye.. ilerisi icin cok güzel bi ani olcak bu resim.. dogduktan sonraki halini cok daha fazla merak ediyorum simdi..

ya ben de dün çok tembihledim aman yavrum göster her bi şeyini die:) ama dr görüyo da ben göremiyorum bende mi var körlük bilmem!

canim gecmis olsun bende habire biseyler düsürüyorum.. elimde olan sey birden yere firliyor.. ama bi yerde okumustum.. bu aralar sakarlik olmasi normalmiskaydirigubbakcemile3

evet ben de duymuştum hamileler unutkan ve sakar olurlarmış

canım bi sorun yok bnde doğum işareti de yok henüz bebeğin keyfi yerinde
bazen ufak ağrılarım oluyor o da normalmiş doğuma hazırlıyormuş vücut kendisini

valla ben hem nazarlık takıyorum hem de cevşen tşıyorum üstümde nolur nolmaz kem gözlerden sakınmak lazım :)

cnm tansiyonunu tkp et bence

ay yerim ben onu yaa kaçıncı haftasında doğurdu normal mi oldu?

cnm ben mark spencer a bakiyim diorum haftasonu çok güzel ve kaliteli şeyler varmış

ya 3 4 defa ölçtürdüm normal çıktı... anlamıyorum niye böyle sürekli ağrıyor:sm_confused::gitme:

canım 40. haftasında planlı bir sezeryan oldu....

mark spencer pahalı olmazmı kii

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ama uğursuzluk falan diyip kötülükleri üzerine çekme :olmaz:...

hepiciğinizee günaydınnnn a.s.

offff bende bu akşam ağla ağla bi hal oldum kendimi çok sıkmışım ya bi anda patladım.
teyzem aradı işte ne yapıyosunuz falan diye.sonra doğuma gelirim dedi,doğumdan bikaç gün önce.bende belli olmaz ne zaman doğuracağım diyorum anlamıyo sonra çok gerildim anlatacam derdimi diye.boşver gelme istersen falan dedim niyeti yok gibi çünkü.sonra bana sen sahipsizmisin öylemi doğuracan buda yeni modamı deyince ben koptum.lan ben yalnız yapmışım düğünümü,ev taşımışım iki kere yalnız.vana geldim yalnız.her moku yalnız yaptım sahip çıkmadınızda şimdimi değere bindim diyemedim.teli kapadıktan sonra başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya kociş şok oldu adam tv izliyodu.ayyyy hala kötüyüm ya
canım benimmmm :teselli:
yoh nannnnnnnnnnn dubaa ben artık emekli düdüğüm olummmmmmm :roflol:
geçti bendennnnn gençlere bıraktık yerimizi örneğin sennn alkisalkisalkis
hadi hadii yeme beniii :jeyyar:
ivet bu arada herrrrrrrrkeşlere günaydınnnnnnnnnnnn
şu an işte olmak bile beni mutlu ediy ya rebbim az daha lohusa olacüdümm nannn :roflol:
dosyaları öpesim geliy falla naniknanik
geldim kafaltımı ediyomm kızçemi doyuram tosbaaaam büyüsün sağı solu belli olmuy bunnarınnn :jeyyar:
adamımmm senin emanetleri getüdüm gııı kargoya verecüm bugun hade gene insaflı zamanıma geldin şanslı velet kaydirigubbakcemile3
kız dün o kaa sıkıntıda aklıma geldiniz ha ula dedim karıların emanetini de göndermedim kaldı bende şimdi doğum moğum girerse araya sen gör napacam deyü düşündüm manyakmıyım ne laelaelaelaelae
delü karuuuuuuuuu delikafadulden
neyse kıslar ben kaçıyım dua edin inş.birşey çıkmaz yaa
:gitme: :gitme: :gitme:
ben dün dr.a gittim

ultrasonla bakyıodu dr bi kahkaha patlattı beyefendinin keyfi yerinde, ellerinin ensesine koymuş bacak bacak üstüne de atmış yatıyor dedi:) biz de güldük baya bi
her şey yolunda
bebiş 1376 gr olmuş ama boyunu söylmedi

sonra da hazır çıkmışken az alışverişe vurdum kndimi

bebişe kadife bi tulum aldım çok hoşuma gitti üstünde bi horoz resmi var:) çok matraktı ya:))

iki body aldım çıtçıtlı

kendime bi gecelik bakayım dedim evde var ama yarıya kadar düğmeli almış annem tümden düğmeli bulurmuyum dedim yoktu beğenemedim

önden açılan sütyen, emzirme atleti, pişik kremi sebamedin, külot filan aldım nolur nolmaz dedim

küveti de eşime tembihledim bi gün gelirken al dedim tekrar 1 saat yol gidemicem doğrusu

dr bayramda gitmeme de çok iyi dinlenmen lazım yolda, sık sık mola verin yürü dedi öylelikle izin verdi bi de nereye gitçeğimizi sordu yoksa izin vermiydi

ayrıca doğum belirtisi yok henüz dedi ama sık sancıların olursa hemen haber ver bana doğumu engelleriz dedi

ellerimde ve ayaklarımda olan kaşıntıyı da sıcağa bağladı bu dönemde hamilelerde olabiliyor dedi

kısacası her şey güllük gülistanlık bnim cephede
maşşallah bebeğinee :nazar:
zeynep nilayim 30+1 ken..
ayy maşallah yaaa :nazar: off bende istiyomm 3d ama artık haftayaaa inşallahh :Saruboceq:
dikkat etsene nan sakar tosbağaa :mymeka:

he cern çok geçmiş olsun canımmm

nehir nere gitmiş anlamaya çalışıyorum bakalımmm

3 d ben de çektirmedim yani sarı fotolardan şekerler amaan boşver diyorum bizimki kesin gene poposunu dönerrr

bktım da şimdi kilosu normal sınırlarda bebişin saol tuğbacım Allah bebişlerimiz korusunnn,

anaam mavi deniz de de akıntı olmuş sanırsammm okudukça neler görüyorumm Allahım vaktince getir bebelerimizi

yeni gelen hatunlar hoşgeldiniz.
kız tuğba neredesin kaç gündür bi denk gelemedik yavrum

yaa son zamanlara geldiğimizden midir nedir herkeste bişeyler çıkıyor

sanırım bunları yaşamak normalll

ben d eyarın evi temizleyem diyodum bugün pazara gidicem ama düşündüm de dün biraz fazlaca gezdim yoruldum birden akıntım geliverdi yorulunca böyle oluyor dikkat ettim de ee biz nası temizlicez evlerimizi zaten üstünkörü temizliyodummm

kızlar ya hiç ağustos annelerine baktınızmı hemen hemen hepsi 37 38 de doğurmuş %95 i sezeryan neden öleki bu bebekler savredemiyomu ne yoksa zamane dr.larımı desek of yaa az kaldıkça tırsıyorum

Back
X