korkma bacım.bende korkuyom ama sonra diyomki bebiş içerde kalmayacak öyle yada böyle mutlaka çıkacak o zaman niye korkamki.kız benimde 60 günüm kaldı hiiiiiiç bişeyim hazır değil.doktor bide 35.haftadan sonra gelirse durdurmayız dedi.yani en az bir ay sonra gelirse normalmiş.abowwwww ahanda tutuştum79 günüm kaldı arkadaşlar zaman nasıl geçecek ve beni ne bekliyor nasıldğum olcak bilmiyom arada bi doğum korkusu vuruyo
ben eşimle birlikte olduğumda kendimi çok iyi ve güzel hissediyorum eski günlerdeki gibi olduğumu hissediyorum ta ki karnımdaki bi tekme sallayana kadar tabii:)
eğer dr bişi demediyse bence eşlerinizi ihmal etmeyin zaten doğumdan sonra loğusalık döneminde de bişey olmıycak iyice soğutmayın aranızı
hepimizin vücutları değişti ama bu da doğanın kanunu değişmeseydi nası taşıycaktık bebişlerimizi dimi nasılsa vercez bi doğuralım da eski günlerimize döncez elbet
şimdi bence hamileliğin de tadını çıkarın siz kendinizi iyi hissederseniz bebek de mutlu hisseder:)
yavrum bende senle aynı fikirdeyim.kendimi eskisi kadar ekici hissediyom bendekaydirigubbakcemile3
ama 32.haftadan sonra doğuma kadar bikaç kere kaçamak olur o kadar