rica ederim canım ni demek buyrunnnnnnnnn
nerdesiniz yaaa
çok canım sıkıldıı :çok üzgünüm:
hee anca mı geldinizzzklava:
gidiyon mu sen şincik yarınn :gitme:
kartanem doktora gitmiş kızını görmüş kızı çok simetrik büyümüşş kaydirigubbakcemile3 ni demekse o doktoru ölee demişş kaydirigubbakcemile3
bide kızı 2370gr olmuş
merhaba kızlar nasılsınız baktım kocalardan şikayet var bende yazam dedim benimkide degişenler içinde adamın agzı vardı dili yoktu derlerya o cinstendi ama adama bişe oldu durmadan kavga ediyoz şurda iki naz yapcaz herzamanmı hamile kalıyoz ama onlar bizden nazlı maşallh
ay ewet arada melek arada şeytan ben de anlamdım noluyoruzzzz
zaten benimki pek konuşmazdı ama bi haller oldu herife
neyse gitsin bi anasını görsün belkim düzelir
he benimki de hiç anlamaz bulaşık makinesinden ben bu halde eğilip doldururum napim bi onu anlamadı anlatamadım elde yıkar çok şartsa
abov senin iş daha fenaymış kız çok da şikayet etmeyelim biz:)
hormonlardan mı acep wannam ya ay bi kaşık suda boğuvercem herifi
sanki ilk aylarım midem bulanıyo uykum çok banada bi haller oluyooo
he bence direk nasıl doğduğuna baksın da kolaymıymış görsün....
ay nolmuş bu kocişlere hepsine birden hemi deeeeeee
he benimki de pek çekmez heralde denesem mi ne etsem bi:))
slm cnm geçmiş pek derin kıı hiç okumayaydınnnn
anam dedim tubiş kocana nazar değmesin millet hepsi kocasından şikayetçi aha şimdi .ben sinir oldum ona of ya hepsi değişiyor anlamıyom niye
o ne dimekmiş gııı :roflol::roflol: bizimkiler asimetrikmikii gidince soram :roflol::roflol::roflol:
maşallah kuşumaa koca kız olmuş yavvv alkisalkisalkis
bide kızı 2370gr olmuş
hee gidince bi sor bakalımm simetrikmiymiş özelliklee pipisii kaydirigubbakcemile3
anam dedim tubiş kocana nazar değmesin millet hepsi kocasından şikayetçi aha şimdi .ben sinir oldum ona of ya hepsi değişiyor anlamıyom niye
ayy heç sorma gıı yaremm kaydirigubbakcemile3
benim kocayaa kötü derken topiğin bütün kocalarına mı nazar deydirdim acabaa kaydirigubbakcemile3
baksanaa millet kocalardan hep şikayetçii
yaa kocaların hepsii sapıttı yada karılar daha yeni yeni içlerindekileri döküyolarr kaydirigubbakcemile3
walla benim kocam iyiymiş bee ayy gelsin elini ayağını öpücemm kaydirigubbakcemile2
hee en möhümü o nan delikafaduldendelikafadulden
benim arkadas doğum yaptı bebiş bi geldi pipisi yamuk duruyy :roflol: tebii babası hemen koştu dr.a ne bu diyee :roflol: üşüdüğünden olurmuş bide çok kısıtlı yerde durduğu için sekli bozulmuş ertesi gün düzeldidi :roflol::roflol:
ayy heç sorma gıı yaremm kaydirigubbakcemile3
benim kocayaa kötü derken topiğin bütün kocalarına mı nazar deydirdim acabaa kaydirigubbakcemile3
baksanaa millet kocalardan hep şikayetçii
yaa kocaların hepsii sapıttı yada karılar daha yeni yeni içlerindekileri döküyolarr kaydirigubbakcemile3
walla benim kocam iyiymiş bee ayy gelsin elini ayağını öpücemm kaydirigubbakcemile2
acaba öncedende mi var dı yeni haykırıyorlar anlamadım
:roflol::roflol::roflol: elini ayağını öpcek kadar annadın haa kıymetinii :roflol::roflol:
beniki halaa aynı gıı bi değişme yok bence bu karlar değiştii kaydirigubbakcemile3
ne ettinde tirledin gıııınbr kıslar
ayyyyy bugün terlemekten bi hal oldum ya
habire ter basıo püffffffffff
he yaa anladum edoşum gelsinn helallik isticem herüftenn :roflol::roflol::roflol::roflol: elini ayağını öpcek kadar annadın haa kıymetinii :roflol::roflol:
beniki halaa aynı gıı bi değişme yok bence bu karlar değiştii kaydirigubbakcemile3
genelde bu saatte girmezdim ama kocaya sinir oldum onunla ilgileniyom bana demez mi dur ya sinir oldum onu bıraktım geldim nette sonra oda çıktı dışarıya eskiden beni yanlız bırakmazdı evde şimdi hiç tınlamıyor bile
selam karılaaa
:roflol: :roflol: :roflol:
adam oğlum oldu diyee sevinirkenn hayal kırıklığına uğramıştırr :roflol:
bizim ariftee gönlünden erkek geçiyoduu kontrole gitmiştik bigün
dedim belki bugün cinsiyeti belli olurr ama doktor bişey demedii
bizimkide soraamadı çıkınca bana dediki eee dalgayı göremedikk
dedim dimek ki yokki göremedik
oda ne demek yok kii dedii kendinden gayet eminn
bendee belki dedim o kadar zaman suyun içindee büzüşmüştürrdee o yüzden görülmemiştirr :roflol:
nbr kıslar
ayyyyy bugün terlemekten bi hal oldum ya
habire ter basıo püffffffffff
bende onu anlamadımm
burda millet kocalarının yaptıklarını anlatıncaa ben benimkinee sarıyodum walla
helekii edanınkinii duyuncaa adamıı sinir oliyidimm Çok üzgünüm çoook
genelde bu saatte girmezdim ama kocaya sinir oldum onunla ilgileniyom bana demez mi dur ya sinir oldum onu bıraktım geldim nette sonra oda çıktı dışarıya eskiden beni yanlız bırakmazdı evde şimdi hiç tınlamıyor bile
napıon gıı ebişş hoşgeldinnselam karılaaa
kız kıymetini bil bari oda değişirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?