2009 Kasm Anneleri

gidiyon mu sen şincik yarınn :gitme:
kartanem doktora gitmiş kızını görmüş kızı çok simetrik büyümüşş kaydirigubbakcemile3 ni demekse o doktoru ölee demişş kaydirigubbakcemile3

bide kızı 2370gr olmuş

o ne dimekmiş gııı :roflol::roflol: bizimkiler asimetrikmikii gidince soram :roflol::roflol::roflol:
maşallah kuşumaa koca kız olmuş yavvv alkisalkisalkis

o ne dimekmiş gııı :roflol::roflol: bizimkiler asimetrikmikii gidince soram :roflol::roflol::roflol:
maşallah kuşumaa koca kız olmuş yavvv alkisalkisalkis

hee gidince bi sor bakalımm simetrikmiymiş özelliklee pipisii kaydirigubbakcemile3

hee gidince bi sor bakalımm simetrikmiymiş özelliklee pipisii kaydirigubbakcemile3

hee en möhümü o nan delikafaduldendelikafadulden
benim arkadas doğum yaptı bebiş bi geldi pipisi yamuk duruyy :roflol: tebii babası hemen koştu dr.a ne bu diyee :roflol: üşüdüğünden olurmuş bide çok kısıtlı yerde durduğu için sekli bozulmuş ertesi gün düzeldidi :roflol::roflol:

anam dedim tubiş kocana nazar değmesin millet hepsi kocasından şikayetçi aha şimdi .ben sinir oldum ona of ya hepsi değişiyor anlamıyom niye

ayy heç sorma gıı yaremm kaydirigubbakcemile3
benim kocayaa kötü derken topiğin bütün kocalarına mı nazar deydirdim acabaa kaydirigubbakcemile3
baksanaa millet kocalardan hep şikayetçii
yaa kocaların hepsii sapıttı yada karılar daha yeni yeni içlerindekileri döküyolarr kaydirigubbakcemile3
walla benim kocam iyiymiş bee ayy gelsin elini ayağını öpücemm kaydirigubbakcemile2

acaba öncedende mi var dı yeni haykırıyorlar anlamadım

:roflol: :roflol: :roflol:
adam oğlum oldu diyee sevinirkenn hayal kırıklığına uğramıştırr :roflol:
bizim ariftee gönlünden erkek geçiyoduu kontrole gitmiştik bigün
dedim belki bugün cinsiyeti belli olurr ama doktor bişey demedii
bizimkide soraamadı çıkınca bana dediki eee dalgayı göremedikk
dedim dimek ki yokki göremedik
oda ne demek yok kii dedii kendinden gayet eminn
bendee belki dedim o kadar zaman suyun içindee büzüşmüştürrdee o yüzden görülmemiştirr :roflol:

:roflol::roflol::roflol: elini ayağını öpcek kadar annadın haa kıymetinii :roflol::roflol:
beniki halaa aynı gıı bi değişme yok bence bu karlar değiştii kaydirigubbakcemile3

genelde bu saatte girmezdim ama kocaya sinir oldum onunla ilgileniyom bana demez mi dur ya sinir oldum onu bıraktım geldim nette sonra oda çıktı dışarıya eskiden beni yanlız bırakmazdı evde şimdi hiç tınlamıyor bile

nbr kıslar
ayyyyy bugün terlemekten bi hal oldum ya
habire ter basıo püffffffffff
ne ettinde tirledin gıııı
:roflol::roflol::roflol: elini ayağını öpcek kadar annadın haa kıymetinii :roflol::roflol:
beniki halaa aynı gıı bi değişme yok bence bu karlar değiştii kaydirigubbakcemile3
he yaa anladum edoşum gelsinn helallik isticem herüftenn :roflol:

aaa senin o kocandaa dayaklık hee klava:
walla benimkinden betermiş seninkii klava:
bunların hepisinii toplayıp yakmak lazımm aleme ibret olsun diyee kötükedihüso

yuh yaaa ne yaratıcısın nan sendeeee delüüü :roflol::roflol::roflol::roflol:

nbr kıslar
ayyyyy bugün terlemekten bi hal oldum ya
habire ter basıo püffffffffff

dikkat et gıı hasta olmayasın opuyorumnanaktan

bende onu anlamadımm
burda millet kocalarının yaptıklarını anlatıncaa ben benimkinee sarıyodum walla
helekii edanınkinii duyuncaa adamıı sinir oliyidimm Çok üzgünüm çoook

sen benikini örnek almaa nan delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

amaan yaremcim boşver biz varız nasılsaa kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…