2009 Kasm Anneleri

güle güle canım hayırlı yolculuklar Allaha emanet olun bebişe ve kendine dikkat et opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yaa ben bugün sandalyeye çıkıp tülleri astım kafamçokkarıştı sonra çok pişman oldum ama napim...yalvarıp duruyorum kaç gündür bizim beyefendiye hiç oralı olduğu yok... ütü masasının üstünde kaldı tüller.. yeniden kirlenmiş gibi geldi valla sinir oldum !

keşke kocam doğursa ben büyütseydim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

onu ben de çok söylüyorum cersummm lülülülülülü

ya benimde bebişim günde 4-5 kara bazen daha fazla toplanıyo böyle sanki biyerini dikmiş gibi.kız o kasılmamı.

ayy bende de oluyo işte o...gene çıkardı kafayı diyorum... daha çok yorulunca oluyo...

aaaa kasılma o muuuuuuuuuuuuu :1shok::1shok::1shok:

dogalligin otesinde safiz herhalde, herseye yetmeye calisinca kimse naz falan cekmiyor.:umursamaz:

aynen öyle wannacımm...hala bizim beyefendinin arkasını ben topluyorumm ... bi de bi iş yaparken bırak yapma demesi yok mu deli oluyorum...e kim yapıcak diyorum sen yapma ben yapma !
yav zaman daraldıkça kocalara mı sarıcaz napıcaz :roflol::roflol::roflol:

benimki aramış biraz önce annesi babası falan bebek odasını merak etmiş akşam gelebilirlermiş yemek falan yapmıcakmışım dışardan bişey söyler yermişisz...yemeğe mi gelicekelr diyorum yok diyo e niye dışardan bişey söylüyoruz diyorum stres yapma diye bana kızıyo...içimi şişirdi...yapmıyorum ben de bişey anasını satim...

İş iş iş ne olacak suyumu çıkarmaya çalışıyorlar.

ayy canım yaa az daha sabret :1hug:

Ay sorma ya sürekli bir kapris herşeye kızıyo alınıyo omu hamile benmi şaşırdım valla

iyi bayramlar canım kendine ve meleğine iyi bak. öpüldün opuyorumnanaktan

İş iş iş ne olacak suyumu çıkarmaya çalışıyorlar.

çıkarttırma hayatım sonra yaptı bile denmicek arkndan boşver bukadar yapabiliyorum de kafamçokkarıştı

kızlar bende çıkayım anca masamı toplarım sonrada çıkarım bu akşam bide yola çıkıcam sahura yetişmemiz lazım çanakkaleye işim çok yani. Kendinize ve meleklerinize iyi bakın. kocişlerinizede iyi bakın ya yazık kıyamadım şimdi herifime yine zemuszemus Allaha emanet olun. Sakın bu arada doğurmaya falan kalkmayın heeee Çok üzgünüm çoook sağ salim görüşürüz inşallah bayram dönüşü. kocaman kocaman öpüldünüz hepiciğiniz. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben geldim aman bişi yokmus gecmişte son sayfaları gectim valla
yalnız dogum hikayesi tam bize göre dimi rahatlatıcı
ayy benim aksam sırtım agrıdı dayanamadım
diyorumki dogum agrısına nasıl dayanıcam
regl olurken bile masallah hiç anlamam agrım olmaz
agrıya pek alıskın deil yani bunyem
bakalım inş. bizim dogumlarda bu arkadasınki gibi kolay gecer

hoş geldin kenyamm sen doğum ağrın da çok olmaz cnm merak etmee

Slm kızlar nasılsınız ne var ne yok herkes iyi demı yok bi yaramzlık.geçmişi okumadım daha...
çok yoruldum bugün ya 2 günüdr haşatım çıkıyo...bugün tahlıllerimi yaptırdım şükür bi problem çıkmadı....
ya akşamada oturup yaprak sarcam koçişi işe yolladım sabah gelcek taaa:sinifsinif:

ayy canım cok sevindim tahlillerin temiz cıkmıs ne güzel
bende cok yoruldum dün bugunde hiç dinlenmeden 3 saat pazarda gezdik annemle
tek basına mı saracaksın sarmayı

ayy canım cok sevindim tahlillerin temiz cıkmıs ne güzel
bende cok yoruldum dün bugunde hiç dinlenmeden 3 saat pazarda gezdik annemle
tek basına mı saracaksın sarmayı

artık daha cabuk yoruluyorum ya bunu farkettım...oy bayağı gezmişinizidr.bizde gittik eşimle ama gezmeyı sevmediği için ancak yıyecek alıp çıktımm...
evet canım tekbaşıma sarcam artık oturup her hafta 1 kg yaprak alıp sarayım diyorum bebişle yapamam inş başa çıkarım...

bende iyiyim canım napalım

bi yandan yemek yapim bi yandan size baki,m dedim son olarak pilavım kaldı onuda yapam

ayy bu yemek telası cok zor dimi ama bitirmişsin gerci ben genelde anneme geldim kalabalık yemek daha zevkli oluyo diye annem bide yorulma bosuna diyo benimde işime geliyo beraber yapıyoruz burda

ayyy erkeklerle gezilmiyo yaa o suratını eşkileştirdikce benim hevesim kacıyo 2 gündür resmiyiz kendileriyle eccük gönlümü yapsın napiim :dilcikar:

ayy sarma yaparken en cok boynum omuzlarım tutulur benim cok fazla iç hazırlama bari yavas yavas yaparsın yoruldunmu bırakırsın birden cok zor oluyo yardım etcek kimsende yoksa

bende çok sinir oluyorum yaa şöyle rahat rahat gezemıyorum.surat asıp dikilip duruyo...niye böleler yaa :umursamaz Çok üzgünüm çoook
valla canım bakalım işte şimdi iç hazırlayıp başlıcam kısmetse.kımse yok valla canım suan çağıracağım bana kaldı mecbur..tutula tutula sarcam bendee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…