ay benm karnım ağrıyo kızlar ben çıkayım bari
daha da yemek hazırlancak of of canım da istemiyo hiç muhabbeti bırakmayı
:)
ne güzel içimizi döktük ayol oh iyi de oldu
yarın sabah yolcuyuz artık kayınvaldemgilden giremem o nedenle hepinizi öpüyorum bebelerinize ii bakın hepinize iyi bayramlar benim bayram şekerlerimmmmmmm:) kocaman sarıldım hepiciğinize (nasılsa sanal sarılıyoruz essahtan sarılmaya kalksak göbekler çarpışır heee ne komik olur dimiii)
adacııım nerelerdesiiin kaş gündür?
kızlar dikkat edin kendinize,temizlik filan yapmayın ve ayakta kalmayın..ben dikkat etmiyodum üç gün öncesine kadar,herşeyi yapıyodum,dışarda da dolaşıyodum alışveriş filan..gerçi son zamanlarda kasıklarımda ağrı vardı..doktor bebek aşağıya inmiş dedi,kafasını kasıklarıma dayamıi,çok dikkat et dedei,yürüyüşü ve ayakta durmayı yasakladı..36.haftaya kadar dikkat et dedi ve moralim çok bozuldu,paso yatıyorum şimdi..
keşke kocam doğursa ben büyütseydim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya benimde bebişim günde 4-5 kara bazen daha fazla toplanıyo böyle sanki biyerini dikmiş gibi.kız o kasılmamı.
aynen canım onlar kasılma işte..
evet ayrıca iş yaparken iki kez düşünün bundan sonra,kocalarınızın gözünü korkutun..benimki korktu epey hiçbişeye elini bile sürme diyo kızıyo,haftasonu hepsini yapıcam diyo.
dogalligin otesinde safiz herhalde, herseye yetmeye calisinca kimse naz falan cekmiyor.:umursamaz:
İş iş iş ne olacak suyumu çıkarmaya çalışıyorlar.
merhaba kızlar nasılsınız baktım kocalardan şikayet var bende yazam dedim benimkide degişenler içinde adamın agzı vardı dili yoktu derlerya o cinstendi ama adama bişe oldu durmadan kavga ediyoz şurda iki naz yapcaz herzamanmı hamile kalıyoz ama onlar bizden nazlı maşallh
ay benm karnım ağrıyo kızlar ben çıkayım bari
daha da yemek hazırlancak of of canım da istemiyo hiç muhabbeti bırakmayı
:)
ne güzel içimizi döktük ayol oh iyi de oldu
yarın sabah yolcuyuz artık kayınvaldemgilden giremem o nedenle hepinizi öpüyorum bebelerinize ii bakın hepinize iyi bayramlar benim bayram şekerlerimmmmmmm:) kocaman sarıldım hepiciğinize (nasılsa sanal sarılıyoruz essahtan sarılmaya kalksak göbekler çarpışır heee ne komik olur dimiii)
İş iş iş ne olacak suyumu çıkarmaya çalışıyorlar.
vah kuzumm kıyamam ben sana :1hug: bebeeemm az kaldı kıss ben 9 ekimde ayrılıyom 36. hafta itibarıyle kısmetse tabe dooğrmassam tabeİş iş iş ne olacak suyumu çıkarmaya çalışıyorlar.
hoş geldin kenyamm sen doğum ağrın da çok olmaz cnm merak etmeeben geldim aman bişi yokmus gecmişte son sayfaları gectim valla
yalnız dogum hikayesi tam bize göre dimi rahatlatıcı
ayy benim aksam sırtım agrıdı dayanamadım
diyorumki dogum agrısına nasıl dayanıcam
regl olurken bile masallah hiç anlamam agrım olmaz
agrıya pek alıskın deil yani bunyem
bakalım inş. bizim dogumlarda bu arkadasınki gibi kolay gecer
hoş geldin kenyamm sen doğum ağrın da çok olmaz cnm merak etmee
Slm kızlar nasılsınız ne var ne yok herkes iyi demı yok bi yaramzlık.geçmişi okumadım daha...
çok yoruldum bugün ya 2 günüdr haşatım çıkıyo...bugün tahlıllerimi yaptırdım şükür bi problem çıkmadı....
ya akşamada oturup yaprak sarcam koçişi işe yolladım sabah gelcek taaa:sinifsinif:
hosgeldin kız krispimmm
biz iyiyiz sen nasılsın bakiimm
ayy canım cok sevindim tahlillerin temiz cıkmıs ne güzel
bende cok yoruldum dün bugunde hiç dinlenmeden 3 saat pazarda gezdik annemle
tek basına mı saracaksın sarmayı
bende iyiyim canım napalım
bi yandan yemek yapim bi yandan size baki,m dedim son olarak pilavım kaldı onuda yapam
artık daha cabuk yoruluyorum ya bunu farkettım...oy bayağı gezmişinizidr.bizde gittik eşimle ama gezmeyı sevmediği için ancak yıyecek alıp çıktımm...
evet canım tekbaşıma sarcam artık oturup her hafta 1 kg yaprak alıp sarayım diyorum bebişle yapamam inş başa çıkarım...
ayyy erkeklerle gezilmiyo yaa o suratını eşkileştirdikce benim hevesim kacıyo 2 gündür resmiyiz kendileriyle eccük gönlümü yapsın napiim :dilcikar:
ayy sarma yaparken en cok boynum omuzlarım tutulur benim cok fazla iç hazırlama bari yavas yavas yaparsın yoruldunmu bırakırsın birden cok zor oluyo yardım etcek kimsende yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?