yaa ben bugün sandalyeye çıkıp tülleri astım kafamçokkarıştı sonra çok pişman oldum ama napim...yalvarıp duruyorum kaç gündür bizim beyefendiye hiç oralı olduğu yok... ütü masasının üstünde kaldı tüller.. yeniden kirlenmiş gibi geldi valla sinir oldum !
yok artik ya. napiyosun canim sen? sana ve bebisine yazik. sakin bir daha olmasin.lmaz:aynen öyle wannacımm...hala bizim beyefendinin arkasını ben topluyorumm ... bi de bi iş yaparken bırak yapma demesi yok mu deli oluyorum...e kim yapıcak diyorum sen yapma ben yapma !
yav zaman daraldıkça kocalara mı sarıcaz napıcaz :roflol::roflol::roflol:
benimki aramış biraz önce annesi babası falan bebek odasını merak etmiş akşam gelebilirlermiş yemek falan yapmıcakmışım dışardan bişey söyler yermişisz...yemeğe mi gelicekelr diyorum yok diyo e niye dışardan bişey söylüyoruz diyorum stres yapma diye bana kızıyo...içimi şişirdi...yapmıyorum ben de bişey anasını satim...
ayyy erkeklerle gezilmiyo yaa o suratını eşkileştirdikce benim hevesim kacıyo 2 gündür resmiyiz kendileriyle eccük gönlümü yapsın napiim :dilcikar:
bende çok sinir oluyorum yaa şöyle rahat rahat gezemıyorum.surat asıp dikilip duruyo...niye böleler yaa :umursamaz Çok üzgünüm çoook
valla canım bakalım işte şimdi iç hazırlayıp başlıcam kısmetse.kımse yok valla canım suan çağıracağım bana kaldı mecbur..tutula tutula sarcam bendee kaydirigubbakcemile3
al birininki daha ariza cikariyo. mevsimi herhalde.kaydirigubbakcemile3
ayy heralde yaa
herseyi netten alcak bizimkisi elinden gelse kaydirigubbakcemile3
bugun cok konusuldu. bu aralar herkes kocalara gicik gidiyo.kaydirigubbakcemile3
yapma kiz birsey nasil olsa kaynanana begendiremiycen.:umursamaz:
gebelerde nabız artışı gayet normal bencemerhaba arkadaşlar 29+6 haftalık hamileyim. birşey sormak istiyorum gebeliğinizin herhangi bid döneminde nabzınızı ölçtünüz mü ve kaç çıktı.benim geçen hafta doktrum ölçtü ve ilk defa 120 çıktı buna bağlı bebeğiminde kalbi hızlı atıyordu doktrum kan sayımı idrar tahlili ve tsh hormonuna bakılmasını istedi hepside normal çıktı. normalde hamilelikte nabız artarmış öyle biliyorum.sizde böye bi durum varmı.teşekkürler
slm millet nasılsınız
ayy ben oğluşumu gördüm bugün maşallah bebişime 29+3 de 1532 gr olmuş
ama bu sefer az almış 15 günde 1346 dan 1532 gr olmuş ama dr amca iyi dedi çok kilo almamış boyu bayağı uzamış dedi uzun boylu olcakmış oğluşum kalbide gayet iyi dedi kalp doktorumuz
15 güne bir gideceğim artık 36. haftadan sonrada haftada geleceksin dedi
benden haberler bu kadar şimdi kayınvalidemdeyim birasdan çarşıya çıkacaz soora görüşmek üzere hepinizi öğüyorum opuyorumnanaktan
slm millet nasılsınız
ayy ben oğluşumu gördüm bugün maşallah bebişime 29+3 de 1532 gr olmuş
ama bu sefer az almış 15 günde 1346 dan 1532 gr olmuş ama dr amca iyi dedi çok kilo almamış boyu bayağı uzamış dedi uzun boylu olcakmış oğluşum kalbide gayet iyi dedi kalp doktorumuz
15 güne bir gideceğim artık 36. haftadan sonrada haftada geleceksin dedi
benden haberler bu kadar şimdi kayınvalidemdeyim birasdan çarşıya çıkacaz soora görüşmek üzere hepinizi öğüyorum opuyorumnanaktan
nerdesiniz nan karularr :çok üzgünüm:
rica ederim canım ni demek buyrunnnnnnnnntugarif arkadaşım teşekkür ederim.
bizde geçen hafta gittiğimzde 1300 gr olmuş bebişimiz. bayram sonrası görücez bir daha. herkese sağlıklı hamilelikler ve haftalar diliyorum.
nerdesiniz yaaamaşallah asebam dr.iyi demişse takılma cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Serbey benimde nabzım 15.haftadan bu yana 120 atıyo laelaelaelaelae
banada tüm testler yapıldı ama normal gebelikte zaten nabız atamı hızlanırmış canını sıkmaa :lepi:
Tubikkkkkkk ben geldüüm yaavvvlülülülülülü
ula tubiş biz burdayız
ayyy çok yoruldum akannehir valizimizi hazırladım izmir serinmiş annem kalın bişer al dedi amann almadım vallaaa hiç bişey gelmiyo kazaklar düdük gibi olduu uyuz oldum zaten kazak olsada kaprilen kazakmı güycemkii kötükedihüso
bende şal aldım yanıma 3 tane üşürsem şal sarınırım yavv napam -tatlicadiarzu-
Kartanem ne etti yavv gördümüki kızçesini geçmişe gitmeyi gözüm yemiyy laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?