2009 Kasm Anneleri

ayyy ne sinir bozucu di mi? benimkide hep oyle der. yapmasaydin, ben sonra yapardim.klava:

yapma kiz birsey nasil olsa kaynanana begendiremiycen.:umursamaz:

kızlar ben çıkıyorum bana müsade.makıneye çamaşır atıp yaprakların başına geccem....
hadi bakalaım hepinizi çok çok öpüyorum kendınıze iyi bakın emiii bebişler için...opuyorumnanaktan

hadi kolay gelsin canım sana:hulya:

yapma kiz birsey nasil olsa kaynanana begendiremiycen.:umursamaz:

konu yemek olunca işler değişiyo canım kendisi yemek yapmayı sevmez zaten beceremez de ondan sevmiyo belki de bilmiyorum...benim yemeklerim de güzel olur ayıptır söylemesi... genelde tüm gün aç durur bana geliceği zaman sonra da çatlayana kadar yiyip fenalaşır !!!
( allahım ne enteresan bi insan bu kadın yaa ...anlattıkça farkediyorum akannehir )

merhaba arkadaşlar 29+6 haftalık hamileyim. birşey sormak istiyorum gebeliğinizin herhangi bid döneminde nabzınızı ölçtünüz mü ve kaç çıktı.benim geçen hafta doktrum ölçtü ve ilk defa 120 çıktı buna bağlı bebeğiminde kalbi hızlı atıyordu doktrum kan sayımı idrar tahlili ve tsh hormonuna bakılmasını istedi hepside normal çıktı. normalde hamilelikte nabız artarmış öyle biliyorum.sizde böye bi durum varmı.teşekkürler

slm millet nasılsınız
ayy ben oğluşumu gördüm bugün maşallah bebişime 29+3 de 1532 gr olmuş
ama bu sefer az almış 15 günde 1346 dan 1532 gr olmuş ama dr amca iyi dedi çok kilo almamış boyu bayağı uzamış dedi uzun boylu olcakmış oğluşum kalbide gayet iyi dedi kalp doktorumuz
15 güne bir gideceğim artık 36. haftadan sonrada haftada geleceksin dedi
benden haberler bu kadar şimdi kayınvalidemdeyim birasdan çarşıya çıkacaz soora görüşmek üzere hepinizi öğüyorum opuyorumnanaktan

gebelerde nabız artışı gayet normal bence
zaten tahlillerindede bişey çıkmamış
o yüzden endişelenme canım

ohhh maşallah bebişinee asebam

tugarif arkadaşım teşekkür ederim.

bizde geçen hafta gittiğimzde 1300 gr olmuş bebişimiz. bayram sonrası görücez bir daha. herkese sağlıklı hamilelikler ve haftalar diliyorum.

maşallah asebam dr.iyi demişse takılma cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Serbey benimde nabzım 15.haftadan bu yana 120 atıyo laelaelaelaelae
banada tüm testler yapıldı ama normal gebelikte zaten nabız atamı hızlanırmış canını sıkmaa :lepi:

Tubikkkkkkk ben geldüüm yaavvvlülülülülülü

ayyy çok yoruldum akannehir valizimizi hazırladım izmir serinmiş annem kalın bişer al dedi amann almadım vallaaa hiç bişey gelmiyo kazaklar düdük gibi olduu uyuz oldum zaten kazak olsada kaprilen kazakmı güycemkii kötükedihüso
bende şal aldım yanıma 3 tane üşürsem şal sarınırım yavv napam -tatlicadiarzu-
Kartanem ne etti yavv gördümüki kızçesini geçmişe gitmeyi gözüm yemiyy laelaelaelaelae

tugarif arkadaşım teşekkür ederim.

bizde geçen hafta gittiğimzde 1300 gr olmuş bebişimiz. bayram sonrası görücez bir daha. herkese sağlıklı hamilelikler ve haftalar diliyorum.
rica ederim canım ni demek buyrunnnnnnnnn
nerdesiniz yaaa
çok canım sıkıldıı :çok üzgünüm:

ula tubiş biz burdayız

hee anca mı geldinizzz klava:

gidiyon mu sen şincik yarınn :gitme:
kartanem doktora gitmiş kızını görmüş kızı çok simetrik büyümüşş kaydirigubbakcemile3 ni demekse o doktoru ölee demişş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…