kızlar şu dondolinodan almayı duşunen vardı ucuz bi yerde bulmuştum sora kaybettim diyodu falla kim olduğunu hatırlamim ama link verem duşunen varsa buyursunn buyrunnnnnnnnn
DONDOLİNO YÜKSELEBİLEN UZAKTAN KUMANDALI BEŞİK - Ürün Kategorileri
edooooşşşş, tuuubbbiiiiişşşşşşşş napıyosunuz ????????:ecrin_bebek:
cnm unicimm görüşemedik senlen yavv özledim Şeniz
ben bi yandan hazırlanıyorum yola çıkıcaz nasipse izmire doğruu zemuszemus bide halıcıları bekliyorum halıları vericem yıkamaya :lepi:
sen napıyosun cnmm??
Günaydınnnn Kasım Fıstıklarım Ve Fıstık İçlerim a.s. a.s.
Şimdiden hepinize Hayırlı Bayramlar En az Sizin kadar Şekermiiii Şeker bir Bayram diliyoruz sizlere opuyorumnanaktan
nazlıcımmm günaydııınnn Şeniz
size de hayırlı bayramlar tatlımmm...bi dahaki bayramda el öpenlerin çok olsuunnnn :asigim::asigim::asigim:
günaydıın kızlaarr
kafaltımı siznen beraber yapem dedimmm
unicim noldu saaa
hemen dinlenseydiinn
ay takma bu kaa şu kaynananı yaa uykusuz geçer demişin bi dee
edoş izmire mi gidiyon gıı benim için de bi torpaından öpüveee falla çokk özlediiiimm :sinifsinif:
ben de gece döndüm durdum sırtım belim bacaklarım tüm kemiklerim ağrıdı nerdeyse yaa belim ağrii halaa ütü yaptım ecük ondan mı oldukii :gitme:
delüüü sen dikkat et kızıımm özge zaten beklii hazır asker kaydirigubbakcemile3günaydınnnnnnnnnn
kenya gıııı bu yazı çok ii oldu bi an gözlerimi kapadım ve kendimi doğum anında hissettimmm mini bi prova yaptım ama kendimi baya bi kaptırmışım nan ecük daha ıkınsaydım özge fırlicaktı haa :roflol: :roflol::roflol:
ayy ben de ıkınıyodum az dahaaa :1shok:günaydın herkeşeee a.s.
kenyamm üzdümü seni kocişin yaa :teselli: neyse takılma cnm benim git anneciğine kim karışır beee :içelim:
nan bu arada bu yazı insanı ıkınmaya teşvik ediy haa herkes dikkatli okusunn :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?