2009 Kasm Anneleri

seninki üçgendir gıı omuzlar geniş :roflol:
belki saa şöle der heryer simetrik ama pipi biraz orantısız :roflol: baksana diğer doktor kordon sandı :roflol:

ölemidir diiyyssinnn kız eğer hakkat adam yaa pipiyi kordon sandısa düşünemiimmm
:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy unımm sende uyma bu suursuzaa delikafaduldendelikafadulden
ara dr. ne olsa ara cnm yaa o kaa para veriyik dimii kaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Çok şekersiniz yaa koptum şu simetri olayına kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

delikafaduldendelikafadulden:roflol: bende nazlımm bendeee :roflol:

kahvaltı yapim de gelim...öptümmm hepinizii... ayy sizle konuştum da ascık keyfim yerine geldi Şenizopuyorumnanaktan

Nazlım yaa geçen biri demişti fimoyu normal fırında pişirmeyin kimyasal gaz çıkışı oluyo falan diye... sen nerde pişiriyodun ??? açmak için merdaneyi falan da kullanmıyım mı ??

http://www.kadinlarkulubu.com/el-sanatlari/38776-fimo-hamuru-calismalari.html

FimoHamuru.NeT - Fimo Hamuru Polimer Kil Fimo Dersleri Fimo Teknikleri Fimo Satış Yerleri Fimo Nedir Fimo Tarihcesi Polymer Clay canım buralarda resimli açıklamalar var detaylı anlatımda faydası muhakkak olacaktır..Normal fırında öncedcen ısıtılmış 130 derece 150 derece arası açmak için merdane makas aklına şekil verdirecek ne gelirse kullanabilirsin üzerlerine bir sürü kelebekler vsvs yapıştırabilirsin fırına ısıya dayanaklı boncuk vs gibi objelerlede süsleyebilirsin yapacağını öğrendikçe yapacakların kullanacakların artar zemuszemus

selam kızlar nasılsınız ay bu gün benim sinirlerim çok bozuk sabah herşey normaldi işe geldim çalışıyorum bizde öyle arife tatil falan yok yarım gün çalışırım diyodum daha alış verişe bile çıkmadım. kocişe bana alınacaklar var çorap dahi alamadım. neyse öğrendim ki tam gün çalışıyorum yani 7 ye kadar hadi dedim neyse her yer geç saate kadar açık 7 den sonra alırım bende sinirlenmiycem ya bayram üstü patron olucak uyuz demezmi bide bayramın 2. günü sen geliyosun işe demezmi sabah 8,5 akşam 7 arası pazartesi buradayım kızlar ben bu adamı öldürmek istiyorum iş yerindeki tek hamiş benim bayramda yatar dinlenirim diyodum ama koca bi hayalmiş hayallerim yıkıldı ya bir kişi bile beni idare edemiyo gerçi gerizekalı patronumun bunu benden istemesi ayrı bi öküzlük ya neyse ... derin nefes alıp sinirlenmemeye çalışıyorum ama çok kötüyüm ya sinirimden nerdeyse ağlıycam. kocişe söyleyemedim bile duysa ne tepki verir kestiremiyorum

ayy burcuuu üzüldüm valla cnm :sinifsinif::sinifsinif:
bu insanlar hamilelerin halinden hiçmi hiç anlamıyolar yaaa :mymeka::mymeka:
cnm üzülme napcaksın idare et artık az kaldı nasılsa izinde olcağın günleri düşünn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi kızlar bende kaçıyorum yola koyulucaz birazdan,akşama girerim nasipse annemlerden haber veririm vardığımızı sizee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydinlar

sabah sabah herkesin sinirler firlamis yine. sakin olun diycem ama benimde sinir kat sayim tavan yapmis durumda. napicaz bu hormonlari.:roflol:

dun gece ruyamda suyum geliyordu hemde kanli. doktora gidiyorum, acilma yok, olur boyle git dinlen diyor bana. hayirdir insallah, cok etkileniyorum bu tarz ruyalardan ya..:sinifsinif:

bu arada herkesin bayrami kutlu olsun. bir dahaki bayrama yavrularimiz kucagimizda (ilkler yanimizda) saglicakla kutlariz insallah.opuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…