seninki üçgendir gıı omuzlar geniş :roflol:
belki saa şöle der heryer simetrik ama pipi biraz orantısız :roflol: baksana diğer doktor kordon sandı :roflol:
yaa bende de bi trip var...saçma sapan bişey için dr.u arayıp rezil olmıyım diye düşünüyorum hep...diyorum doğum başlıycak su falan gelicek haa ben burda napılması gerektiğini biliyorum şimdi ıkıncam falan diyip kendim doğurrcam heralde :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Çok şekersiniz yaa koptum şu simetri olayına kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kaynanın fırınında pişir haa :1ninca:
aklıma geldi de arkamdan iter miter beni de fırının içine...vazgeçtimmm :roflol::roflol::roflol:
kahvaltı yapim de gelim...öptümmm hepinizii... ayy sizle konuştum da ascık keyfim yerine geldi Şenizopuyorumnanaktan
Nazlım yaa geçen biri demişti fimoyu normal fırında pişirmeyin kimyasal gaz çıkışı oluyo falan diye... sen nerde pişiriyodun ??? açmak için merdaneyi falan da kullanmıyım mı ??
günaydın arkadaşlar
günaydın arkadaşlar
günaydın konyalımm
iyi misin biraz dahaa opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız ay bu gün benim sinirlerim çok bozuk sabah herşey normaldi işe geldim çalışıyorum bizde öyle arife tatil falan yok yarım gün çalışırım diyodum daha alış verişe bile çıkmadım kocişe bana alınacaklar çorap dahi alamadım neyse öğrendim ki tam gün çalışıyorum yani 7 ye kadar hadi dedim neyse her yer geç saate kadar açık 7 den sonra alırım bende sinirlenmiycem ya bayram üstü patron olucak uyuz demezmi bide bayramın 2. günü sen geliyosun işe demezmi sabah 8,5 akşam 7 arası pazartesi buradayım kızlar ben bu adamı öldürmek istiyorum kötükedihüso iş yerindeki tek hamiş benim bayramda yatar dinleniyodum ama koca bi hayalmiş hayallerim yıkıldı ya bir kişi bile beni idare edemiyo gerçi gerizekalı patronumun bunu benden istemesi ayrı bi öküzlük ya neyse ... derin nefes alıp sinirlenmemeye çalışıyorum ama çok kötüyüm ya sinirimden nerdeyse ağlıycam. kocişe söyleyemedim bile duysa ne tepki verir kestiremiyorum
ne kalktın nan madem zabah zabahhklava:
:roflol: :roflol: :roflol:
günaydın unique opuyorumnanaktan
sağol canım senindee a.s.
sağol nazlımm sanada iyi bayramlarrrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?