Hoşgeldinnn Kartanemm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hayırlı Bayramlar Diliyorum canım bol dinlenmelii bol bolll huzurlu bir bayram olsun inşallah sana :Saruboceq: :1hug: a.s. Rabbim minik kızınla bundan sonraki bayramları şeker tadında kutlamayı nasip etsin canım
ne kalktın nan madem zabah zabahhgünaydın kızlar.bugün en erken ben gelmişim.offf nasıl uykum var az uyuyamda sonra gelem
günaydınnnnnnnnnn
kenya gıııı bu yazı çok ii oldu bi an gözlerimi kapadım ve kendimi doğum anında hissettimmm mini bi prova yaptım ama kendimi baya bi kaptırmışım nan ecük daha ıkınsaydım özge fırlicaktı haa :roflol: :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:günaydın herkeşeee a.s.
kenyamm üzdümü seni kocişin yaa :teselli: neyse takılma cnm benim git anneciğine kim karışır beee :içelim:
nan bu arada bu yazı insanı ıkınmaya teşvik ediy haa herkes dikkatli okusunn :roflol:
günaydın unique opuyorumnanaktanedooooşşşş, tuuubbbiiiiişşşşşşşş napıyosunuz ????????:ecrin_bebek:
sağol canım senindee a.s.yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.
Günaydınnnn Kasım Fıstıklarım Ve Fıstık İçlerim a.s. a.s.
Şimdiden hepinize Hayırlı Bayramlar En az Sizin kadar Şekermiiii Şeker bir Bayram diliyoruz sizlere opuyorumnanaktan
Günaydınnnn Kasım Fıstıklarım Ve Fıstık İçlerim a.s. a.s.
Şimdiden hepinize Hayırlı Bayramlar En az Sizin kadar Şekermiiii Şeker bir Bayram diliyoruz sizlere opuyorumnanaktan
ben de özledimmm yaaa nerelerdesinnn Şeniz
aman napim dün akşam kaynana kayınpeder tayfası vardı... klasik onlar gittikten sonra bi kaç gece ykusuz geçer bende... erkenden kalktım...
benim de 3 tane küçük yolluk var yıkancak bayramdan sonraya kaldı artık... ayy bayramdan sonra ne çok işim varr opuyorumnanaktan
yaa benim bu aralar kasıklarımda çok ağrı oluyo korkmaya başladım...bi de dün akşam onlara yemek hazırladım tencereleri falan yıkadım vs işte birden karnımın her tarafına kramp girmeye başladı yarım saat falan sürdü çok korktumm :sinifsinif: (ve ne enteresandır ki kocacımdan başka kimse takmadı ! )
günaydıın kızlaarr
kafaltımı siznen beraber yapem dedimmm
unicim noldu saaa
hemen dinlenseydiinn
ay takma bu kaa şu kaynananı yaa uykusuz geçer demişin bi dee
edoş izmire mi gidiyon gıı benim için de bi torpaından öpüveee falla çokk özlediiiimm :sinifsinif:
ben de gece döndüm durdum sırtım belim bacaklarım tüm kemiklerim ağrıdı nerdeyse yaa belim ağrii halaa ütü yaptım ecük ondan mı oldukii :gitme:
günaydıın kızlaarr
kafaltımı siznen beraber yapem dedimmm
unicim noldu saaa
hemen dinlenseydiinn
ay takma bu kaa şu kaynananı yaa uykusuz geçer demişin bi dee
edoş izmire mi gidiyon gıı benim için de bi torpaından öpüveee falla çokk özlediiiimm :sinifsinif:
ben de gece döndüm durdum sırtım belim bacaklarım tüm kemiklerim ağrıdı nerdeyse yaa belim ağrii halaa ütü yaptım ecük ondan mı oldukii :gitme:
Aman tatlım hepimizin çok olsun :Saruboceq: :Saruboceq: inşallahhh fıstık içleriyle onları giydirip cicili bicili harçlık toplamalar nasip olsunn:)
Hiç dert etme cnm benim bana geçen ne dediniz sadece eşlerimiz yeter çok şükür değilmi :Saruboceq: opuyorumnanaktan
günaydın nan kartanemm opuyorumnanaktan öpem gıı izmirin taşını torpagını senin içinn opuyorumnanaktan
ayyy hala senin dr.a gülüm gıııı :roflol::roflol::roflol:
simetrik kızın napiyy :roflol::roflol::roflol:
nan şuursuzz ne ediyon naan
kız sen tikkatli okuu valla şuursuzun tekisin doğurduğunu bilem anlamazsınn kaydirigubbakcemile3
ne edem nannan tubiik sen nediyooonnnn
ne bilim kartanem yaa 3 gündür böyle ...geceleri çok fena ağrıyo kasıklarımm... bi de bebek bi yere toplanıyo gibi oluyo sertleşiyo karnım meğer o kasılmaymış da haberim yokmuş... bütün işleri de bayramdan sonraya erteledim inş daha da artmaz....
valla takmıyorum diyorum ama yine de oluyo işte bişeyler... dün sancıdan geberdim dönüp bakmadı ...öyle bi hava estiriyoki sanki ben numara yapıyorum..ne kötü di mi... ona da bişey olunca benim içim acımıycak... insan ister istemez aile arasında böyle şeyler olmasına üzülüyo...ben kolay kolay kestirip atamıyorum işte herşey iyi olsun diye uğraşıyorum neyse....
bi de yemek yemicez dediler kocişe hazırlarken birden hepsi gelip masaya yerleşti tabak mabak çıkarmaya başladılar e haliyle telaş yaptım acele acele bişeyler hazırlamaya başladım... ben yemedim bişey o arada çıkan tencereleri tavaları falan yıkıyorum bi yandan...kociş sen otur ben sonra yaparım diyo bırak elleme yapsın hareket etmesi lazım falan diyo ama öyle bet söylüyo ki bi görsen yüz ifadesini...ya sabır çeke çeke geçti işte...
ayyy nazlıcım yaa bi de harçlık verirler şimdi onlara di mi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok artık eskisi kadar dert etmiyorum ama her görüşte canım sıkılıyo ne yalan söyliyim...
onun oğlu dünyanın en iyi kocasıymış !! çok sabırlı davranıyomuş bana !! düşün işte her görüşte ağzından sürekli böyle inciler döken bi insann....
ayy uniciimm valla ne derler hani sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş sende kaçtıkca bu kaa samimiyet oluyo valla ben kızıyom haa
cnm benim bakkasık ağrısını önemse dedi benim dr. hamile bayanda kasık ağrısımı olur dedii ben pek takmamıştım çünkü ama geçmezse sende dr.ara tatlım kaydirigubbakcemile5
kasılmaların stresten olmuştur healde tatlım yaa :kedi::kedi:
ne gülün nan benim kızım manken kiminmiş :roflol: dötü kocaman beli incecik deelmiş yaani :jeyyar: 90 60 90 olcamış anası kimin -tatlicadiarzu-
nan tubiik sen nediyooonnnn
ne gülün nan benim kızım manken kiminmiş :roflol: dötü kocaman beli incecik deelmiş yaani :jeyyar: 90 60 90 olcamış anası kimin -tatlicadiarzu-
nan tubiik sen nediyooonnnn
hee nan ben de ondan korkiim fallaaa
kasılma olii de ben farketmiyom herhal ağrısız olii çünküüü akannehir
sancı gelince de ben hala bu normal heralde diyecem sanırsam
bu arada doktora dedim belim ağrii bişe olmaz şimdi doğursan bile sorun değil dedi garu yaa kafamçokkarıştı erken gelcek olsa kadın alıverecek falla hiç durdurmıcak :1shok:
ne edem nan
kalktım zabah zabahh pinekledim burayaa :enbuyukkk:
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol: ayy ölecüümmmm :roflol::roflol:
bizimkiler asimetrikmi ki nann :roflol:soracam haftaya dr.a vallaaa :roflol:
anaam dikkat et gııı bebe yere düşecek çıkıp sen anam noluyki diyecen haaa :roflol::roflol:
ahhh canıım allah yardımın olsuuunnn
hareket lazım da heralde tencere tava yıkamak diil hafif yürüyüş anca bizim hareketimiz :mymeka:
kıyamam yaa bizim fıstığımızı nasıl üzmüüşşş senağlama
anaam dikkat et gııı bebe yere düşecek çıkıp sen anam noluyki diyecen haaa :roflol::roflol:
ben de şu kafaltımı yapem de ecük el atcem bebişin odasına ziraa herşey herbiyerdee -tatlicadiarzu-
anam biri bayram ziyaretine gelse yandık fallaa :uhm:
zaten senin şu odayı çok merak ediyim heee
2 aydır bi düzeltemedin kızın odasını hee kaydirigubbakcemile3
gidip bişeyler yiyim bari saat 11 olmuş...
sonra da fimo hamuruyla bişeyler yapmayı denicem çok heyecanlıyımmm kaydirigubbakcemile2 yavv ismi de belli diil ismini yazsam :roflol::roflol: nolucak bu çocuğun ismi bişey de kalmadı akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?