2009 Kasm Anneleri

cok gecmiş olsun canım yaaiyice yamulmaya basladık valla Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

geçmiş olsun canım yaaa

bende bugün çektim o sancıyı sinir stres ve ağrıdan galiba

ooohh ne güzel

ay canım ya
ayakların şişmesi iyi olmamış
sakın tuzlu şeyler yeme
ayaklarını uzat dinlen
doktorun özel nosu varsa bir danış yine de cnm
bir anda şiştiyse dikkat etmek lazım
yaa eğer tansiyon probleminiz yoksa tuzu çok aşırı azaltmayın arkadaşlar bunlar insanların abartmasıymış benimde çok şişiyordu dr sordum baktı tuzu azaltma ama normal tuzlu yee dedi ben tuzsuz yediğimi söledim o kadar kısma bebiş için iyi olmaz dedi ayakların şişince ayaklarını yükseğe koy ve yat dinlen dedi

kız hazırla asıl lazım olanlarıda diğerleri önemli değil tamamlarsın yavaş yavaş.
cnm çantam hazır herşeyi koydum. kocişe de tarif edem de yarın. eksikleri de dediğin gibi sonra tamamlanır.

tabi canım eksikler tamamlanır.

kız puanları silmişler

meleğim iyi bayramlar canım
kısss bayram biter bitmez hastanede gereken en önemli şeyleri en azında hazırla koy cnm
ihmale gelmez.hatta ben şimdi kendi temziliğimizi bile her an hazır etmemiz gerektiğini düşünüyorum
biri doğum hikayesini yazmış ya okudum da tedirgin oldum
sen de bir an önce hazırlan cnm
herşeyin tamam olmasına gerek yok en acilleri koyarsın cnm

nannnnnnnnnnnnn
benim puanlarımı kim çaldı çabukkkkk geri verinkötükedihüso
alnımın teriyle kazandım ben onları
insan bayramda puan veriri almaz dimi yawwwwwwwwwwww
ne ettiniz puanlarımı :mymeka:
asebacım aman canım dikkat et kendıne de bebişinede.suanda siz önemlısınız ya hamıle kadın bu kadar gezdirilir ya insaffff....aman ne olur cnaım çok önemlı bu zamanlar...ne kadar anlayışsızlar yaaa
zeytinim repler sıfırlanmışş

benimde tansiyon düşüklüğüm var
dediğin gibi tuzu kesmekte olmuyy
zaten bugün benimde ayaklarım şişti ayakkabıları zor giyodum
inşallah kıslar bir sorun yaşamayız yawww

ayy dikkat etmek lazım melek annem acele etmeseler bari 1 ay daha dursunlar sora ne zaman isteseler gelsinler

canım bu temizlik işine katılıyorum.gerçi ağda yapanlar için iyide ben ağda yapamıyom ya.kuaförede gidemiyom işte evde ne kadar olursa idare eidyom ama en azından temiz olsunda dimi

evet canım bayramdan sonra ilk iş çantaları hazırlamak olcak ben bi bavula koymayı düşünüyorum ayrı canta mı yapsam acaba....
ya kızlar ben ağdaya gidiyorum .ağdayı yapan kadın doğum tarıhı ne zamansa ona yakın gel dedi.daha doktorla konuşmadık doğum meselesini.ya ben göremıyorum aşağıyı ya.pimpirikliyımde haftada bir yada 3-4 günde bir ağda olmaz kı uff kafam karıştı bakkk

evet cnm ya bende ağdaya gitmedim hiç
ama son ayımda giderim diyordum
gerçi nasıl dayanacaksam
ama jiletlede kendim yapamaz durumdayım şimdi
sürekli de almak lazım hemen uzuyolar
oda zor ne yapcamı şaşırdım
gerçi üst tarafımda bişey yok epilasyon yaptırmıştım zamanında da
alt tarafı aciyy diye ağda olayına heç girmedim
acaba bu aydan itibaren gitsekmi ağdacıya
ayy ben hem utanırım hemde hijyenik yer olması lazım demi

kızlar ben kactım hadi optum sizi cok yorgunum valla gene basladı sırtım yatamda dinlenem azcık

ben burda hiç gidemem yaww ağdaya.hem geçenlerde kaşımı aldırmaya gittimde onda bile tiksindim hiiiiiiiiiiiiç hijyenik yer bulamam burda eminim.o yüzden benim yapacak hiçbişeyim yok

canım helede tansiyonun düşüyosa hiç kesme tuzu iyi olmazmış
ayaklarını güzelce yıka sonra bayağı bi yükseğe koy yat ayaklarını
dinlenince bayağı bi iniyoo artık çok şişiyoo çünkü son anlara yaklaştık
azcık fazla iş yapsak gezsek hemen şişiyoo işte

asabem geçmiş olsun tatllım
neyse atlatmışsın çok şükür
hepimiz çoooooook dikkat etmeliyiz valla
allah hepimize sağlık versin
sağol canım
amin inşallah

bizdede büyükler giderdi ama bunlarda cümle alem gidiyoz
birinde kociş tek gitti ben yeni hamileyken hep yatıyodum ee bide çalışıyprum zaten
ayy kaynanam git diye diye öldü neyse en sonunda gittimde rahatladıydı
oğlunla gitmek zorundamısın kayınbabamıda alıştırmış artık oda gitmiyoo hepten bizlere atıyoo böle yerlere götürmeyi
o gittiklerim yarın benim çocuğum olduğunda teşrif mi edecek sanki

cok gecmiş olsun canım yaaiyice yamulmaya basladık valla Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

sağol canımm evet yamulduk artık iyicee
bide azcık nazar değdi gibi geldi çok süslendim bide hamiş olunca daha çok dikkat çekiyoo insanlar dikkatlice bakıyoo
tabii artık zamanımızda doluyoo çabuk yoruluyoz

ben agda yaptıramam baskasına :kedi:
suanda kendi işimi kendim hallediyorum ama kısa bir süre sonra yapamıcam rahatlıkla ama kimseye bırakmam aynalar sagolsun
agda yaptırmak kasılmalara neden oldugu için önermiyorlarmıs
ben dogumdan sonraya bırakıcam agda olayını nasıl olsa cabuk azalıyor
simdilik jilet hem saglıklı hem pratik

he asebam nazar degmiş olabilir tatlım oku üfle üstüne bir topluma girince valla
tuzlu cok yemem ama ne bileyim niye sisiyo bu kadar elim yüzümde sisti artık
fotograf cektik kendimi tanıyamadım

kızlar ben kactım hadi optum sizi cok yorgunum valla gene basladı sırtım yatamda dinlenem azcık
hadi canım iyigeceler

ay canım takma artık boşver.

benimde tansiyon düşüklüğüm var
dediğin gibi tuzu kesmekte olmuyy
zaten bugün benimde ayaklarım şişti ayakkabıları zor giyodum
inşallah kıslar bir sorun yaşamayız yawww
inş bi problemle karşılaşmadan atlatırız cnaım bu dönemleriii
ayy dikkat etmek lazım melek annem acele etmeseler bari 1 ay daha dursunlar sora ne zaman isteseler gelsinler
evet canım haklısın

öptümm canım iyigeceler...
kızlar hamılelık öncesi o bölgeyı ağdayla aldırmıyosanız hamıleyken ağdayla alıyolar mı yaa bana ağda yapan kadın hamiş olmadan önce ağda yapmayanlara ağda yapmıyoda...bi sorun siz gene ağda yaptıracağınız yere,temız olmasına da dikkat edin...

evet canım hiçç bizi düşünen yok herkes kendi keyfinde
canım ben sadece bacak için gidiyodum ama öle kuaföre felan gitmem güzellik merkezine gidiyorum hatta burdakilere güvenmediğim için adanada aldırıyorum
özel bölgeye ne zaman başlıcaz dedi ordaki bayan bende olmazsa diğer ay başlarım dedim ama naaal yapacam bilmiyom
ama mutlaka temzi bi yere gidin güzellik merkezleri temiz oluyoo ve erkek girmiyoo

ben burda hiç gidemem yaww ağdaya.hem geçenlerde kaşımı aldırmaya gittimde onda bile tiksindim hiiiiiiiiiiiiç hijyenik yer bulamam burda eminim.o yüzden benim yapacak hiçbişeyim yok
orada da vardır canım yaa bi araştır bence rahat edersin

he asebam nazar degmiş olabilir tatlım oku üfle üstüne bir topluma girince valla
tuzlu cok yemem ama ne bileyim niye sisiyo bu kadar elim yüzümde sisti artık
fotograf cektik kendimi tanıyamadım
galiba canım nazar değdi kaynanamda bildi farkına vardı hemen okumaya başladı zaten
yorguluktan şişiyoo biz bilmesek bile vücud artık çok çabuk kendini bırakıyoo
eğer tansiyon yüksekse tehlikeliymiş şişmesi her bünyede de farklı oluyoo
bi gğzel yat dinlen geçer yarına

ay canım takma artık boşver.
takmamaya çalışıyomm
benimde anneannem vefat etmişti annemler bugün ordalardı annem yengemi götürmedi vede o ne kadar yakın
yengemde hamiş yaa ekim 8 de Allah izin verirse doğumu

bende kaçıyorum kızlar yaa başım hala devam ediyoo ağrımaya
hiiç halim yok bari yarın iyi olamda anama gidem
kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi iyi geceler

valla canım baya zaman alır araştırıp bulmak
bende kaçıyorum kızlar yaa başım hala devam ediyoo ağrımaya
hiiç halim yok bari yarın iyi olamda anama gidem
kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi iyi geceler

hadi iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…