2009 Kasm Anneleri

ya kızlar bişey sorcam şimdi karnım ağrıyoda ama belimde ağrı yok.karın ağrısıda hafif.bu nedir sizce yalancı sancımı ne bu

ya kızlar bişey sorcam şimdi karnım ağrıyoda ama belimde ağrı yok.karın ağrısıda hafif.bu nedir sizce yalancı sancımı ne bu

belki bağırsaklardan dolayı ağrıodur bende dün strese girmiştim karnıma kramp girdi deli gibi sonra geçti yahu

canım bende bılmıyorum kı valla ilk hamılelık olduğu için ne ne anlayamıyoruz yaa

valla anlamıyoruz offfff zor yaaa.
bugün gittiğim yerdeki kadın bir yıl önce doğum yapmış yalancı sancılar olur bu dönemde dedi.normal doğum yapmış 4 tane dikişi varmış süpeeeeer dedim.darısı başımıza 4 dikiş nedirki.bide inceciiiiiiiiiik.hemde abartılı insanın bi parça göbeği olmazmı yok kadında bi gram yağ yok.12 ay emzirmiş kızını.10 gün olmuş emzirmeyi bırakalı.oda kızı çoooooook ısırıyomuş emmekten çok ısırıyo dedi.

kızlar ben aşırı tatlı yiyorum ya böle tatlı çikolata yemediğim bi günüm geçmio
önceden bu kadar çok yemiodum püfffffffff

ohh ne güsel ya Rabbım bizde hayırlısıyla kucağımıza alsak sağsalım hemencecik kurtulsak Rabbım:Saruboceq:

ya kızlar ben bişiden çok korkuyorum bugün bebğim kıpırdıyodu kayınvalidemlerde.görümcemde hep kıpırdayınca haber ver dedi.bende gel bak hareketlendı dedım...
anam kayınvalidem üzerime düşcektı bebek hareket ediyo hanı diye.bide BEBÖŞÜM diye seviyo karnımı sinir oluyorum...
doğum yaptıktan sonra minicik yavruyu ellerinde top gibi oynatsınlar istemıyorum.zaten bebek sevmekten bana bi faydaları dokunmaz...
bende buaralar sinirliyim.böle giderse yandık valla kesin kızdırcaklar benı bende bişi sölıcem
öff ne zormuş bu işler ne zor...
kırmak istemıyorum tamam ilk torunları olcak ama valla sinir basar 10 kişinin elınde minik yavru oynatıp durcaklar offf offf

kız sinirlenme olan sana oluyo baksana.hatun yatıyo yatağında ohhhh.
ben geçen kocişe dedimki bebişlerin sağlığı açısından öyle şapur şupur öpmek sakıncalıymış.oyüzden ağzına yakın yerleri öpmeyelim.neyse oda tabiki tamam dedi.sende şimdiden böyle şeyler söylesen-ki gerçek bu.

evet canım kesinlikle öyle haklısın.ve hoplatıyolar ya oda zararlıymış bebek için...
eşime söledim öle mıncık mıncık yapmasınlar daha ufacık olcak ben bıle nasıl tutcam bı korkuyorum dedim.en iyisi kayınvalidemlerede en kısa zamanda sölemek.

valla kocişler anlarda kaynanalar anlamaz.büyük ihtimalle verecekleri cevap biz o kadar çocuk büyüttük ne oldu.şimdikiler herşeyi çok biliyo.oyyyyyy gıcık gıcık konuşurlar

valla kocişler anlarda kaynanalar anlamaz.büyük ihtimalle verecekleri cevap biz o kadar çocuk büyüttük ne oldu.şimdikiler herşeyi çok biliyo.oyyyyyy gıcık gıcık konuşurlar

TÖVBE de bacım tamam yardımcı olcaklarda bıraksınlar kımı durumlşarda bebemizi nasıl yetiştircez,ne yapcaz biz karar verek ya.Allah korusun Yarabbı...
bizde kaynana olcaz ama ne bilem ya ben böle davranmam diye düşünüyorum...

bacım kuşaklar farklı.onlarla biz bir olabilirmiyiz yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…