deli kapat yada başka bi kanala bak.bende bi arka sıradakıler,bi varmısın yok musun geziniyom uykum geldi haaa...mirmirmirmirmirmirmirmir
İyi bayramlar hepinize Allah ım sevdiklerinizle beraber daha nice bayramlar geçirmenizi nasip etsin
Bugün kendini yanlız hisseden arkadaşlar inşallah bidaha böyle sıkılmayacak ve yanlız kalmayacaksınız evlatlarımız evlerimizi neşelendirecek inşallah
kızlarrr napıyosunuz bakalım
bizim bayram faslıda bugunluk sona erdi hep annemlerle gezdik
yarında kayınvaldemlere gidicez inş. daha gidemedik
bu arada dün ben az daha doguracaktım sandım
cok fazla kasık ve bel agrım oldu bide carsıda tuttu kıvrana kıvrana yürüdüm arabaya kadar
annem endişeleniyor ben gülüyorum
saka bi tarafa gercekten buz gibi terler döktüm sanırım sancı cekmek zor bişi olcak :))
ayy canım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
geçmiş olsun canım benim.offf ne korkmuşunuzdur şükür iyisin şimdi dimi.kız şu sıralar sancı normalmiş yalancı sancılar.bende bugün çok oldu ya.valla ağrı vurdu vurdu kaçtı.
kenyacım geçmiş olsun tatlım
ee şimdi durumun nasıl sancı yoktur herhalde
anacım heran birinden haber gelcek deyü korkuyom
yine de harşeye hazırlıklı olalım
sağol canım walla aynı anlattıkları gibi sanki adet olacakmısım gibi ama az daha siddetlisi bir agrıydı yataga zor attım kendimi dinlenince hafifledi
ohh dedim yalancı kasılma agrı bu herhalde
cünkü diğer sancı gecmezmiş
az kaldı hayırlısı ile kurtulalım inş.:Saruboceq:
dilmuhcum ben de bir iki eksiğim vardı onlarıda koyam bitsin aslında
bebişlerimizin ne yapcakları belli olmuyyy gerçekten
anam hayırlısıyla zamanında sağlıklı bir şekilde doğsunda daha ne isteriz
ay dikkat et bacım.cuma günü benımde adet sancısı gibiydi aynen kasıklarımda anam doğuruyom mu yoksa dedım..uzandım geçti sonra...benim uykumda yok.ay değiştirp gene buna geliyom delimiyim ne.offf bugün bide sancım var.ne oluyo ya
amin canımm...beraber inş nice bayramlaraaaopuyorumnanaktanİyi bayramlar hepinize Allah ım sevdiklerinizle beraber daha nice bayramlar geçirmenizi nasip etsin
Bugün kendini yanlız hisseden arkadaşlar inşallah bidaha böyle sıkılmayacak ve yanlız kalmayacaksınız evlatlarımız evlerimizi neşelendirecek inşallah
aman tatlım dıkkat edelım genede...süprizzz yapmasın bebişlerrrkızlarrr napıyosunuz bakalım
bizim bayram faslıda bugunluk sona erdi hep annemlerle gezdik
yarında kayınvaldemlere gidicez inş. daha gidemedik
bu arada dün ben az daha doguracaktım sandım
cok fazla kasık ve bel agrım oldu bide carsıda tuttu kıvrana kıvrana yürüdüm arabaya kadar
annem endişeleniyor ben gülüyorum
saka bi tarafa gercekten buz gibi terler döktüm sanırım sancı cekmek zor bişi olcak :))
hoşgeldın zeytınım oh ne güsel gezmişiniz tatlımm.ipeğimiz nasıl...bende sabah eşimin elını öptüm hani poyrazın harclığı dedımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oda bidahakı bayrama hazırlıyorum ben ona harclığını dedik.iyi dedik artık napak:hulya: güle güle harcayın canım annesi ne güsel şeyler alır ipeğe şimdiiiiben geldim kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr
kayınvaldemler memlekete gittiydi
bizde eşimin tarafındakilerle bayramlaştık sohbet derken anca girdik eve
ne güsel bir duygu hamişken ilk bayramımız
bir dahakş bayrama kadar doğururum herhalde
ama sabah kocişi karşıladık kızımla birlikte
ee tabiyki kızımında harçlığını aldım
kızım için bir kırmızı verdi bağaaaaa:jeyyar:
buna da şükür
bende kızımın ilk bayram harçlığıyla ona bişey alam dedim
hatıra olarak kalır herhalde
sizler ne yaptınız bakem
bizim taraftan burda kimse olmayınca sadece eşimin tarafıyla bayramlaştık işte
kızlar kendi<çantalarınızı ve bebişlerin çantasını hazırlayın dursun bi kenarda ne olur ne olmaz.bu bebişlere hiç güvenmiyom ben.ben hazırladım çantaları koydum yatak odasının kenarına kocişede tarif ettim hangisini vercek hemşireye diye.bir ay daha sabretsinde oğlum sonrası allah kerim.
Bende bugün çok kötü bi bayram geçirdim diyebilirim
sabah krampla uyandım ondan soora yatağımı felan topladım kociş gelene kadar 1 saat geçer deyü kan hapı içem dediydim ayy bi içtim mide bulantısı derken istifra felan ettim ama heeeçç halim kalmadı neyse azcık yattım felan 10 da kaynanamlara gittik ordan çıkalım gezelim felan derken kaynanam başladı dıdısının dıdısı ölmüş ilk bayramları olacakmış gitsek iyiymiş felan fişman bööle 3-4 kapı saydı ya akıl mantık işi ben hamile bi kadınım ne işim var oralarda cenazelerine gittim işte ayy bunlarn gereksiz şeylere hepimizi sürüklemesine sinir oluyomm biri ölse bi düğün olsa illa götürür bizde hiç böle deildi annemle babam giderdi biz sadece çok yakınlara giderdik bunlarda hafif ucu değsin hepimiz gitmeliyiz
neyse bende fotoğraf çekilmek istiyodum beraber çıktık kaynanam ben kociş gittik yaşlı hasta bi adam var hayatımda görmediğim biri kadınlar felan vardı oturduk kalkmakbilmiyoo tabii neyse kociş hadi dedide zorla kalktık anaaaaa bütün fotolar kapalı olmasın mı bi açık yer bulamadık ama kaynanamın aklı hala diğerlerinede gitmekte neyse foto arayacaz dedik bunu bıraktık soonra açık yer bullamayınca geri döndük evde yemek yok saat olmuş 13:30 pişsin yesem desen saat olur 3 neyse bişeler yapmaya başladılar benim başım ağrımaya başladı mı çok kötü oldum anlatamam kocişte oraya gidince salaklaşır beni tınlamaz ya yine öle tabii ama bbne çok kötüyüm dr götürem felan dioo ama üstün körüü neyse yemek pişti çağırıyolar ben gidemedim tabii kaynanam eltim geldi noldu diye başım dedim kaynanam başladı dua okumaya yat felan diolar ama yatamam ki orda ben başladım ağlamaya kociş yemek yiyoo bu arada soora geldi onada küstm kalktık eve geldik saat 3 oldu tabii evde tansiyonumu bi ölçtüm 14 e 5 çıktı biraz yattım soora tansiyonumu ölçtürmeye gittim neyse normale girmişti 13/8 olmuştu
kaynımlar felan gezmeye gittiler gittikleri yerede rahatımın olmadığını sölemişler neyse saat 6 da kalktık bi hala var ona gittik soora kaynanamlarda oturdum ben bi hasta varmış kociş ona gitti ben gitmek istemedim en sonunda da eve geldik işte saat 9 gibi
işte iğrenç bi bayram geçirdim yanii
Amma yazdım ama çok sıkılmazsınız inşallah okurken
nannnnnnnnnnnnn
benim puanlarımı kim çaldı çabukkkkk geri verinkötükedihüso
alnımın teriyle kazandım ben onları
insan bayramda puan veriri almaz dimi yawwwwwwwwwwww
ne ettiniz puanlarımı :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?