2009 Kasm Anneleri

nan yandık ozamn yaa 2 saatte bir yanırsa bu çocuklar
ayyyyyyy ben napcam yaaa bana bi yardımcı lazım

şölee oluo tatlım midemin üstünde oturan biri yok artık nefes alıslarımda kolaylastı cünküm bebişkaburgalarımdan indi kaydirigubbakcemile2
t

hımm benimki inmemiş o zaman.
annem dikkatli olcak bşe yokki gelecekse gelirr saol canımmmmmmm allah hepimizi bi sancıda kurtarsınnnŞeniz

bacım 35.haftadan sonra gelince sorun olmuyomuş bir hafta daha sık dişini:)

t

hımm benimki inmemiş o zaman.

bacım 35.haftadan sonra gelince sorun olmuyomuş bir hafta daha sık dişini:)

hee doktor tee enson gittiğimde doğsa bi sorun yasamaz dediydi bu arada sana ne diyecem bizim arkadas geldi vanda sağlık ocağında basladı göreve bi ara git tanıs bişeye ihtiyacın olursa yardımcı olur sanaasositososito

iyi kız o zaman hayırlısıyla sağlıkla doğsun bebişin.herşeyi hazırladın da sen dimi.
ayyyyyy sağol bacım yaaaaaa

iyi kız o zaman hayırlısıyla sağlıkla doğsun bebişin.herşeyi hazırladın da sen dimi.
ayyyyyy sağol bacım yaaaaaa

hazırladım cok şükür tatlım bittiopuyorumnanaktanbi ara msnden yazarım sana arkadası burda bebek hemsiresiydi hani beni doğuma alan şimdi kızını almaya balıkesiregitti 1 haftaya döncekkk

hazırladım cok şükür tatlım bittiopuyorumnanaktanbi ara msnden yazarım sana arkadası burda bebek hemsiresiydi hani beni doğuma alan şimdi kızını almaya balıkesiregitti 1 haftaya döncekkk

ohh eline sağlık bitirdin herşeyi darısı başımza.benimde bitirmem lazım artık.bayramdan sonra hızlancam artık

tamam canım sağol.

25nde gidecem doktora son gittiğimde ekimin ilk yarısı gelebilir demişti sata göre ise 39 günüm var 34 +3 oldum :kedi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sanada canım
oy maşallah tatlım tatlım yaklaşmışız yahu buluşmaya hayırlısıyla gelsın asrınımızzz...
yoo kendi numaramdan cektim senden de bişe gelmedi tlf bozuk dediydin demesen arardım msj yazmayı sevmiom zaten :kedi::kedi:
ben msj cektım ama gelmedı mıı...ozman burdan kutlayayım özgemm bayramın mübarek olsun tatlımmsendende bana gelmedı CADIARZU.buarada git karnını doyur cabuk bişiler ye bakem asrında sende ac ac olmazzz .
ben gidiom ya herekese iyi geceler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hadi iigeceelr tatlımm.Allah rahatlık versın...

canımm seninde bayramın kutlu olsunnnnŞenizŞenizne yesem die düşünüom yaaa:kedi:

ohh eline sağlık bitirdin herşeyi darısı başımza.benimde bitirmem lazım artık.bayramdan sonra hızlancam artık

tamam canım sağol.

sende bitir senle aramızda bi kaç gün varrrr:hulya:

yahu saat iki buçuk olmuş uyuyasım yok midem ağrıyo amanınnnnnnn valla deli oldum.bide zırt pırt acıkıyorum.

canımm seninde bayramın kutlu olsunnnnŞenizŞenizne yesem die düşünüom yaaa:kedi:

sende bitir senle aramızda bi kaç gün varrrr:hulya:

ya hergün beşiği kuralım diyoruz ama kociş işten gelip uyuyo hemen doğru dürüst zamanı yok adamın.ben cicilerimizi yıkadım çantalarımızı hazırladım.ütü işinide beşik kurulunca yapcam artık.başka bişey kalmadı şükür.25 inde gidince nst ye gircekmisin bacım dedimi bişey doktor.bende geçen hafta gittim ekimin 6sında falan gitcem nst tahlil falan yapılcakmış.çatı muayenesi yaparmı bilemedim şimdi ayyy yapmaz inşallah bişey demedi ama

aaa güzel uymuş ama isimler birbirine kulağa hoş gelıyo ikiside.adıyla büyüsün oğluşun canımm

SAOL BİTANEMMMMM Şeniz

nst için gidiom zaten normal doğum gözüküo dedi bi aksilik olmazsa normal alırız bebeği dedi bide bazı doktorlar catı muanesini doğum sancıları basladıgında yaparmıs benimki bu konuyla ilgili hiç bişe demedi lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…