2009 Kasm Anneleri

herkese hayırlı bayramlar anam bayram değil kabus yaşıomuşuz benim de kardeşlerim daha aramadı ben alıştım yanlız kalmaya sizin gene yanınızda olan birileri var ben boşa kürek çekmişim bunca zaman aman kendinden başka kimseyi düşünmicen şu gurbet ellerde

anam herkes ne dertli kızlarrr
sanırım genelde aynı sorunlar
ve biz hamilelik hormonlarının bize oynadıgı oyunlara yenik düşüyoruz
ayy ben artık takılmıyorum
iyi tarafından bakıyorum
takılmıcamda ben hep iyi düşünücem :)))
isteyen istediğini desin he deyin
gene istediğinizi yapın :))

selam millet ne var ne yokkk
ben sabah kalktım kocişnen kafaltı ettim sora anamlara gittim dayımlar abimler ablamlar falan herkeş ordaydı bende zıpladım daha yeni geldim sayılır eve kociş gs nin maçına bakiyy pc den o bakımdan çok kalamicummm
hepicinizi öpüyom tatlışlar ve yavruşlarrıı
ayy bu arada ben şeker ve baklavayı gaaaba abarttım bayılazaam haaa akannehir
taam bu son diiyim eme datluyada dayanamimmm gııı cokacimcoook

bugün kimsecikler uğramamış... yaw şu tatlı tarifi vardı onu soracaktım ama kimse yok...
neyse görüşürüz kızlar...

günaydın kızlaaarr
walla resmen bayram diil kabus olmuş ha geçmişi okudum da eccükk, kızlar kimseleri takmayınn evlatlarınızı düşünün sadece ben öle yapıyomm falla kocişi de tembihledim erken doğum vs. bişi olursa haber verme kimse hastaneye neen gelmesin kendi göbeğimizi kendimiz keselim deyii...falla kimseden kimseye hayır yok

günaydın ebisce canım.evet ya herkeslerin bayramı zehir olmuş yaaaaaa.
kız en güzeli galiba doğumda kimsenin olmaması.ben okudumda doğumda millet kafayı yemiş kaynanaları yüzünden.

günaydın ebisce canım.evet ya herkeslerin bayramı zehir olmuş yaaaaaa.
kız en güzeli galiba doğumda kimsenin olmaması.ben okudumda doğumda millet kafayı yemiş kaynanaları yüzünden.
he falla canımm yaaa kıs kimseden fayda yok annem anneanneme bakıyo ameliyatlı da k.valdem yeğenini düğününe gitcek ist. a gerçi ben 36 haftalıkken gitcek amma her an herşey olabilüü amaaan eskisi gibi diil cnm şimdi hastaneler otel gibi rabbim elden ayaktan düşürmesin hayırlısını versin hallederiz çok kurmak planlamak ii diill başa gelen çekilsin demii cicimmm

öyle canım valla.bende yalnız olcam doğumda.teyzem gelirim falan diyo ama ben istemiyorum artık.çünkü doğumdan bikaç gün önce haber verecekmişim.doğum ne zaman doktor bile bilmiyo diyom anlamıyo.bide bu karı hiç laf anlamıyo ne diyosa o doğru sanıyo laf anlatamıyosun.ay neyse boşver ya biz iyi olduktan sonra herşey hallolur.

kız herkesler uykuda heralde sen niye erkenden kalktın.ben kocişle kahvaltı yapıp işe gönderdim.uyumak istiyom şimdi ama uykumda yok

dilmuhcum sen ne zaman doğurcaanı nerden bilcen kıss senin teyse bi alemm çaarma kuzumm fala ben de gebe neen olmasam gelir ben bakarım sana inşallah normal doğurursun kuzumm hemen aya kalkıyomuş insan e zaten oralarda akın akın bebk görmeye gelen de olmayacağı için rahat rahat oğluşla ilgilenirsinn bi de bilmediğimiz takıldığımız konularda kk da herkesten yardım alabilirizz ay iyiki burası var yaa :)

kız herkesler uykuda heralde sen niye erkenden kalktın.ben kocişle kahvaltı yapıp işe gönderdim.uyumak istiyom şimdi ama uykumda yok
çok güsel sordun cicimmm annatıyımm benim oğluşş saat 5 ten 6 ya kadar tepindiopuyorumnanaktan meğer acıkmışmış çocukum 2 lokma bişiler attımm eccük daa tepindi duruldu soora emme benim uykum kaştı bu arada ben daha yatmadım şimdi kafaltı hazırlıyımda kıskardeşim ist.a gtcek öğlen otogara götürcezz mafoldumben

ah canım sorma karıya diyomki doktor bile bilmiyo ne zaman olacak doğum o hala tamam ben bikeç gün önce gelirim diyo.gelme deyincede sen sahipsizmisin diyo dahada kahrediyo delimi ne.
ah canımın içi sağol.kız burda kocişin arkadaşlar gelirse doğuma o başkada kimse gelmez.aman teyzem beni deli etmek için elinden geleni yapıyo.karı arıyo sonra saçma sapan konuşup ağlatıyo aman hiç gelmesin daha iyi.valla sizlerden öğrendim ben ne öğrendiysem tatlım iyiki varsınız yaa

kız ben artık hiç dayanamıyom açlığa.eskiden uyanır kahvemi içer sonra kahvaltı yapardım oda kalktıktan 2-3 saat sonra oluyodu ama şimdi gözümü açar açmaz ne yesem diye düşünüyom.offfff bu kilolar nasıl gitceeeeeek.gerçi birazda şişlik var dimi bacaklarda falan.

hepimiz aynıyız demek ki... cnm ben 72 kg hamile kaldım şimdi 80 kg. oldum dr. dioki bu kilo ile doğurursan dourur doğurmaz 65 e inersin garanti veririmm dedi merak etme kesin verirsin

hepimiz aynıyız demek ki... cnm ben 72 kg hamile kaldım şimdi 80 kg. oldum dr. dioki bu kilo ile doğurursan dourur doğurmaz 65 e inersin garanti veririmm dedi merak etme kesin verirsin

aaaaaa iyiymiş valla.ben 56yla hamile kaldım şimdi 68 olmuşum baya bi almışım kilo.bir ay kaldı 70 le doğursam iyi artık ne edem ipin ucu baştan kaçtı.

herkesee günaydınnna.s.
napıonuss bakemmmm
bayramlar kaynanalar yüzünden zehir olmuş bakıyomdaa Çok üzgünüm çoook
bende dün kaynanamın zorlamasıylan köylerinin derneğine gittim hiç tanımadığım bir sürü insanı öperek ve plastik bi sandalyenin tepesinde 5 saat kadar durarak sırtıma ve belime ağrılar girdii -tatlicadiarzu- bide kavaltu etmeden gittiydim güyaa orda ikram falan varmış ama aç kaldım -tatlicadiarzu- ordan kaynanamın 3 akrabasınaa daha gittik bu arada benim koca falanda yok yani yanımızda yanlış anlamayın heni kocamda olsaa hadi neyse dicen ama biz 2 gelin kaynana kayınpederr bayram gezmesi yaptık Çok üzgünüm çoook -tatlicadiarzu- ordada ne yemek ne bişeyy Çok üzgünüm çoook saat 9 bucuktaa eve açlıktan ölmek üzereyken geldimm ama evdede bişey yokk :1no2: sonraa benim herif beni yimek yimeğee götürdüdee kendime geldimm hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…