2009 Kasm Anneleri

benimde bir kasik yemeem yok karnim acikti üstelik canim bisey yapmak istemiyyy
pinekleyip duruyom pc karsisinda sanki benim karnimi doyurcakmis gibi...

neler bakinn giz resimlerini eklede bakak..bende aksam baktim netten biseyler ama ismarlamadim daha ev salincagi yürütec kanguru neyin almam gerekakannehirhepsini bir ismarliyimda posta parasindan bir seferde yirtayim dyiom
valla ben anca la havle çekiyorum elifimmm... senelerdir aynı şeyleri dinle dinle dur... şişşştiimmmm akannehir

la havle cekmekle yatisiyomu sinirlerin bari..benim kaynanam daha önce anlattigi biseyi temcit pilavi gibi yeniden anlatmaya kalkinca hemen diyorum ben bu hikayeyi taniyorum diye hemen susuyo:1closedeyes:

yok nan abartma inicik bi buzluk ne kadar atabilirimki.herşeyden az az attım.nan benim doğumda aç kalmamam için yapmam lazım bişeyler.biliyonuz işte heç kimse gelmeyecek kociş buzluktan kolay kolat pişirsin.

wannam canım geçmiş olsun yat dinlen canım.allahın izniyle bişey yoktur.benimde kaç gündür sancım var korkuyom bende ama bekleyecem çok olursa gitcem doktora.daha iki hafta var gitmeye doktora

uniiiiiiiiiiim canım laf aramızda senin kaynana bildiğin manyak yavrum.karı babanne oluyo hala gençlik peşinde abowwwwwwww

dogru valla, birbirimize habire akil veriyoruz ama kendimiz uygulamiyoruz. bayram oncesi temizlik yapamamistim, hazir esimde evdeyken yapalim dedik. insallah devami gelmez. bugun bol bol yatarim ben.

bu arada senin kaynana evlere senlik ya. tam sit-com gibi kadin.:roflol:

sen yemegini ye bak nasil tepismeye baslar..is yaptin diye simdi hareket etmiyodur..az sonra baslar dans showahihoyyyt

canim, yemegimi yedim. gidip azcik uzandim, bide yuksek sesle kitap okudum kuzuma, baya hareketlendi. yarina aldim randevuyu gideyim bakalim dr. ne diycek.

wannam canım geçmiş olsun yat dinlen canım.allahın izniyle bişey yoktur.benimde kaç gündür sancım var korkuyom bende ama bekleyecem çok olursa gitcem doktora.daha iki hafta var gitmeye doktora

sana da gecmis olsun canim, hayirlisiyla vakti zamaninda alsak kuzularimizi kucagimiza insallah. bende hafta sonu gidicektim kontrole, yarina aldim randevuyu.

iyi yapmışsın canım.yarın git bakalım ne diycek doktor.allahın izniyle bişey yoktur inşallah.

wanna geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan
dikkat et kendine yarın gidiyomuşun dr. söler sebebini naz hanım londraya kadar sabretmeniz lazımm akıllı dur bakalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1shok: yok artık dicem ama bu unımin kaynanası için az bilee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alışveriş damarınmı kabardı gıı kaydirigubbakcemile5 benimdeee lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3 ben heç doldurdum sepeti boşaltmim hacıı kaydirigubbakcemile3
ben dolduruyom dolduruyom sonra murat bakii hangisi içine siniyse alıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee benimkinin başka deseni işteee :lepi:

bende sonunda kendime bir pijama takımı aldım :dance:
kom dan aldım çok güzel bişe bi tanede sabahlık aldım aynı renkte kapkalın bişey odaa :dance:
ohhhh eccükte olsa rahatladım heeee :lepi:
yarında nasipse kemeraltına gidicez oğlumun son eksiklerini tamamlancak ayyyyyy çok heyecanlı oluyo yaaa bi çorap dahi alcak olsam çok hoşuma gidiyo yaaa hihoyyythihoyyyt

hayırlı olsun bacım.izmirde kapkalın sabahlık iyi olmuş kar kış kapıdakaydirigubbakcemile3
kız gez bakalım sen evde hiç oturma.bende nefes alamıyom ya deli oldum

hayırlı olsun bacım.izmirde kapkalın sabahlık iyi olmuş kar kış kapıdakaydirigubbakcemile3
kız gez bakalım sen evde hiç oturma.bende nefes alamıyom ya deli oldum

ayyy kız lazım ama kalın sabahlık pijama kalın deel ince cünküü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben geziyyom tatlişım valla napam kızz izmire gelemiyoz böle uzun uzun kalmalı fırsatı değerlendiremm hihoyyythihoyyyt
ben nefes mefes almakta zorlanmıyom sadece ayaklarım beni zor taşıyo artık kaydirigubbakcemile3

kızlar sizde bu son dönemde gerginmisiniz.ben son günlerde çok gerginim herkese uyuz oluyom diyebilirim.gerçi sebepsiz değil ama gıcığım yaaaaaaaaa

yuhh diyomm o kaynanayaa başka bişey demiyomm :tomato: resmen oğlunaa aşık bi kaynana ve sanada bir sürü kusur bulurken kendini senlen yarıştıryomuş hee akannehir

anneme bi elbise dolabı aldık dün annem babam kociş ve kardeşim tam 3 saattir onun başındalar :roflol::roflol: halende kurmayı başaramadılar ben ortamdan uzaklaştım valla hepsinin gözü dönmüş :roflol:

hazır annen onun başındayken azcık geyik yapakk opuyorumnanaktan
ahh tubikiim kontör alırmışta bana bayram mesajımı atarmışş ŞenizŞeniz
napıyon tubişkoomm laelaelaelaelae

hee yaa kontür aldımm sırnaşık şey
ne edem bacııı sen ne ediyonn

bende ne edem işte tubişim sabah çıktık kocişimle benim kankim varya evlencek onu aldık özdileğe gittik ben ona hedaye bornoz takımı alacadum onu aldım zemuszemus kendimede pijama takımınla sabahlık aldım ordan sonunda bulabildim cici bişee zemuszemusgerçi anam beğenmedii krem rengimiş incemiş felan gibi bi ton sey saydı kötükedihüsokötükedihüso bende senmi giyecün yaa didim :1ninca:
sonra çıktık ordan arkadasımın evine gittik boya yapılıyomuş evini gezdim yemek yedik kocişlen eve geldik iştee sositososito
şimcide acıktım anam yemek hazırlamaya girişti o dolabın biteceği yok çünküüü kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…