ay canım sıkılıyo bea evde kalam dinlenem didim ama tv de bişi yok iş yapcak halim yok ölee tos tos oturimmm -tatlicadiarzu-
internetten alışverişe dalacum gaaba ya alcam şeyler var dolaşıp alcak halim yok alsam taşıyamıyom zate kaydirigubbakcemile3
buhar makinesi göğüs pompası oyun halısı vs baya bi şey attım alışveriş sepetine alimde kapıya gelsin deeemi yaa zaten ürünlerin hepsini gördüm normal tükanlarda taşımim ayama gelsin didimm
valla ben anca la havle çekiyorum elifimmm... senelerdir aynı şeyleri dinle dinle dur... şişşştiimmmm akannehir
en cok sinir olanlar kaynanalariyl bayram gezmesi yapanlar sinirden kuduruyodur simdi..gelsinlerde sinirleri atsinlarkaydirigubbakcemile3
off anam ne bitmez isin var seninde haa su buzluga at at bitiremedin...buzluga atmaligi düsüncene yap böreginide aksam yemegi olsunyerimseniben
sanadaaa
oyyy wannaa gecmis olsun...yatta dinlen suyun akmis olmasin..gerci sen tecrübelisin anlarsin ama yinede doktoruna haber et
wannacım aman dikkat et...bugün hiç kalkmadan yat bence... insan kendini farketmiyo iyiyim zannedip bi sürü işlere kalkıyoruz ben de geçenlerde sandalye tepesine çıkıp tül astım buzluk için bişeyler yaptım ertesi gün belim tutuldu kaç gündür hiç kıpırdayamıyorum ...yürümek yatmak herşey eziyet... artık ağırlaştık demekki ona göre davranıcaz...birbirimize akıl verirken veriyoruz da kendimize gelince hepimiz aynı şeyi yapıyoruz...inş suyun falan gelmemiştir canım... :Saruboceq::1hug:
sen yemegini ye bak nasil tepismeye baslar..is yaptin diye simdi hareket etmiyodur..az sonra baslar dans showahihoyyyt
wannam canım geçmiş olsun yat dinlen canım.allahın izniyle bişey yoktur.benimde kaç gündür sancım var korkuyom bende ama bekleyecem çok olursa gitcem doktora.daha iki hafta var gitmeye doktora
dogru valla, birbirimize habire akil veriyoruz ama kendimiz uygulamiyoruz. bayram oncesi temizlik yapamamistim, hazir esimde evdeyken yapalim dedik. insallah devami gelmez. bugun bol bol yatarim ben.
bu arada senin kaynana evlere senlik ya. tam sit-com gibi kadin.:roflol:
canim, yemegimi yedim. gidip azcik uzandim, bide yuksek sesle kitap okudum kuzuma, baya hareketlendi. yarina aldim randevuyu gideyim bakalim dr. ne diycek.
sana da gecmis olsun canim, hayirlisiyla vakti zamaninda alsak kuzularimizi kucagimiza insallah. bende hafta sonu gidicektim kontrole, yarina aldim randevuyu.
bugunde oglusun odasinin tozu kalmisti. oturdum alayim tozlari diye, bir akinti hissettim. gidip baktim az normal bir akinti vardi. toz almaya devam ettim ama bu sefer sanki altima kacirmisim gibi baya islaklik hissettim. gidip yine baktim kilodum baya islanmisti. hemen sol tarafima yattim, su an devami yok ama cok korktum ya.:sinifsinif:
bende biraz kayınvalidemin incilerinden döktüreyim size : bayramlık bunlaaaarrr :dance:
bbiiiiirrrr: onu oğlunun yani benim kocişin yanında görenler arkadaşı sanıyomuş(aslında sevgilisi demek istiyo ! ) taa ki oğlu annem diye tanıştırıncaya kadar :1shok:
iiikiiiii : şimdi torunu olunca torunuyla gezerken herkes onun çocuğu sanıcakmış ! akannehir
o kadar genciz yani :))))
artık ne desem boş :umursamaz:
ay canım sıkılıyo bea evde kalam dinlenem didim ama tv de bişi yok iş yapcak halim yok ölee tos tos oturimmm -tatlicadiarzu-
internetten alışverişe dalacum gaaba ya alcam şeyler var dolaşıp alcak halim yok alsam taşıyamıyom zate kaydirigubbakcemile3
buhar makinesi göğüs pompası oyun halısı vs baya bi şey attım alışveriş sepetine alimde kapıya gelsin deeemi yaa zaten ürünlerin hepsini gördüm normal tükanlarda taşımim ayama gelsin didimm
hee bende sepeti dolduriimm duriii duriii sora siliiimmm :roflol::roflol::roflol:
ama bu sefer alacumm çunku hepsinin ihtiyaç olduğuna kendimi ikna ettim :roflol:
bi tek oyun halısına 80 lira versem mi vermesem mi ona karar viremedim naaann laelaelaelaelae
kraftın oyun halısıı ulen bunu hamile kaldığımdan beri alsam mı almasam mı diip duruyom yuhhhhhhhh yaaaaaaaa :tomato: :roflol:
Hepsiburada.com : KRAFT ULTRA OYUN HALISI | Anne & Bebek & Çocuk
bunu diom çok şiwin ama pahalı bee :umursamaz:
bende sonunda kendime bir pijama takımı aldım :dance:
kom dan aldım çok güzel bişe bi tanede sabahlık aldım aynı renkte kapkalın bişey odaa :dance:
ohhhh eccükte olsa rahatladım heeee :lepi:
yarında nasipse kemeraltına gidicez oğlumun son eksiklerini tamamlancak ayyyyyy çok heyecanlı oluyo yaaa bi çorap dahi alcak olsam çok hoşuma gidiyo yaaa hihoyyythihoyyyt
hayırlı olsun bacım.izmirde kapkalın sabahlık iyi olmuş kar kış kapıdakaydirigubbakcemile3
kız gez bakalım sen evde hiç oturma.bende nefes alamıyom ya deli oldum
Hepsiburada.com : KRAFT ULTRA OYUN HALISI | Anne & Bebek & Çocuk
bunu diom çok şiwin ama pahalı bee :umursamaz:
bende biraz kayınvalidemin incilerinden döktüreyim size : bayramlık bunlaaaarrr :dance:
bbiiiiirrrr: onu oğlunun yani benim kocişin yanında görenler arkadaşı sanıyomuş(aslında sevgilisi demek istiyo ! ) taa ki oğlu annem diye tanıştırıncaya kadar :1shok:
iiikiiiii : şimdi torunu olunca torunuyla gezerken herkes onun çocuğu sanıcakmış ! akannehir
o kadar genciz yani :))))
artık ne desem boş :umursamaz:
hazır annen onun başındayken azcık geyik yapakk opuyorumnanaktananneme bi elbise dolabı aldık dün annem babam kociş ve kardeşim tam 3 saattir onun başındalar :roflol::roflol: halende kurmayı başaramadılar ben ortamdan uzaklaştım valla hepsinin gözü dönmüş :roflol:
ahh tubikiim kontör alırmışta bana bayram mesajımı atarmışş ŞenizŞeniz
napıyon tubişkoomm laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?