2009 Kasm Anneleri

günaydın tubammmmmmmmmmmm
annem sen neeen millete uyup kafaltı etmeden düşüyon yollara yi yemeni zati ikramda kayda değer bişe varsa potansiyelde var illada midede bi yer bulur höpletirdin gıı delüüü kaydirigubbakcemile3
arif nerde geziyy nan sen kayınvalidenin peşinde dolaşırken aaaaaaaaaaa tam dayaklık herüf haaaaaaaa klava:
falla benim bayram eiydi nan allama şukur gidemde kaynanamı öpem bare sırnaşık şey sabah kayınvalideye gittik annemlere geçecuduk onnar abimler dayımlarlan falan gezmee gitmişlerdi gidemedik baere dedim kocamın tarafını bitirem iki görümce bide dayıya gittim akşamda anamlara ilk gunu atlattık dunde hep anacımdaydım he he ama böön evde duracum nan yoruldum gene gece kasım kasım kasıldım haa akannehir
bideeeeeeeeeeeeee sabah rüyamda özgemi gördümmmmmmmmmmmm allam çok datluydu teyzesi yaaaaaaaaaaaa bembeyaz pambıktı tombişşşşşş bezledim nan dötü üşümesin deyüüü ayy manyak tatlıydı yaaaaaa

neyse ben kaçıom ilaç içmek için biişiler atıştırdım içtim ecük daha gidemde herüfümnen yatam bareee sora gelürünn :kedi:

he bacım haklısın valla bize kımseden hayır yok herkes kendı derdi tasasına düşmüş vallam..
günaydın ebisce canım.evet ya herkeslerin bayramı zehir olmuş yaaaaaa.
kız en güzeli galiba doğumda kimsenin olmaması.ben okudumda doğumda millet kafayı yemiş kaynanaları yüzünden.
bakalım benım kaynana da ne kadar sıyrık yapcak benı doğumda
canım sen deli misin aç acına durulur mu diyeydın ya karnım aç böle duramam diye.pes naan niye böle bu kaynanalarya ne anlayışsızlar,valla hepimize zehir etmişler bayramı haaa...

canım dinlen ozaman bugünn keyfını çıkar

günaydın herkeslere..dünakşam bende tek başıma bayram ziyareti yaptım.akşam 6da çıktım teyzeme,dayıma gittim anca okadar...eşimde 6 da gidicekti.işten izin almış 10 gidicekmişti dünakşam ben evden çıktıktan sonra haberim oldu sinir oldum madem gel yanıma da bayramlaş akrabalarımla...oda uyumuş 10 a kadar bende 10 dan sonra geldım eve sinirimden...
tamam gercekten ağır işleri çok yoruluyo farkındayım 12 saat çalışıyo çünkü ama bende bu bayram kendımı yapayalnız hissettim yaa.
aman neyse başınızı yemım bende.iyice hassaslaştık mı ne

kız zabahın köründe aradılarr daha yeni kalktıydım zaten sen hazırlan biz seni alacuk dediler gelmesem olur mu sıkılırım falan dedimm bi sürü laf saydı Çok üzgünüm çoook o yüzden kavaltı edemedim biz gezerkenee kocam çalışıyodu gııı yazık onaa :asigim: zaten çalışmasa bile asla gelmez yaa neysee ... eyi madem bari sen iyi bi bayram geçirmişin dadlumm opuyorumnanaktan
dimek özgeyii gördün hee kız yirim ben onun dötünüü insan ölee rüya görüncee ne kaa etkisinde kalıyoo dimii bacımm
artık sen bugün ağzın kulaklarında gezer durursunn :sm_cool:
bende bugün aırporta yada olıvıumaa gitmeyi düşünüyomm anamgillerlerr

neyse ben kaçıom ilaç içmek için biişiler atıştırdım içtim ecük daha gidemde herüfümnen yatam bareee sora gelürünn :kedi:
:tomato: nan benim kocada yatiyyiii aslında işte olması gerekiyodu ama azcıkk vücudu kırgınmış bende mi girsem gıı kocamın yanınaa :jeyyar:
canım sen deli misin aç acına durulur mu diyeydın ya karnım aç böle duramam diye.pes naan niye böle bu kaynanalarya ne anlayışsızlar,valla hepimize zehir etmişler bayramı haaa...

ayy sorma yaa :enbuyukkk: bu kk nın açılımınıı kahrolsun kaynanalar olarak değiştiriyorumm :enbuyukkk:

ay bende kahvaltı ettım ama azcık bende uzanayım gidip barem 1 saat sonra bayramlaşmaya çıkarım artık hadi kızlar azcık datam gidipte....öptümm hepinizi sağlıcakla kalın

ayy sorma yaa :enbuyukkk: bu kk nın açılımınıı kahrolsun kaynanalar olarak değiştiriyorumm :enbuyukkk:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyyyyyy koptum zabah zabahhhhhhhhh kaynana açılımı haaaaaa bittim nan delü dubaaaaaaaaa harikaa :hooray:
demokratik açılıma beş basar falla buuuuuuuuuu delikafaduldendelikafadulden

iyiki kayınvalde tarafına uzak şehirdeyim aynı şeyleri bende yaşardım kesinn
millet öyle doluşur ama habuda hamiledir iki otursun demezler. Allah yardımcınız olsun bacularrrrrrrrr bayramınız zehir olmuş takmayın umursamayın duymayın yafff bi bahane edip çıkın o ortamdan

Slm şekerlerrr a.s.a.s.
anaamm allama sükür kaynanam yoh nann :lepi:
vallaaa ben süper bi bayram geçirim haa bütün arkidişlerimi gördüm kocişimlen gezip duruyozz :lepi:
şimdide hazırlanıyoruz kankimlen buluşcaz düğünü olcek onun ekim 11 de ona bornoz takımı alacadum ben ona bakacaz laelaelaelaelae
hepinizi özledim haaa iki lafın belini kıramıyozz sositososito

h.geldin tatlım
bende özledim iki sohbet etmeyi vallaaa millet dertli iki geçmişi okudum da yazık yavvv
benim bayram sakin geçiyor şükür.
cuma günüde oğluşumu gördüm renkli ultrasonda çok şekerdiiii 2.156 gram olmuş herbişeyimiz Allahıma şükürler olsun yerli yerinde bir sorunumuz yok.

bu arada geceleri elim kolumda uyuşmalar başladı bilmem daha ne olumsuzluklar çıkacak. bu uyuşma olayına sinir oldum.

oyy maşallah oğluşuna cnmm
bende c.tesi görücem nasipse oğlumu çok merak ediyom ne kadar buyüdü delikafadulden

Ya kıslar benim dok 3 boyutlu çekio daha renkliye sokmadı beni demem gerekiomu bende çok merak ediyorum tabi öncelikle merhaba herkese direk konuya girdim bende

anaamm bu ne yaa milletim bayrami burnundan gelmis haaaklava:neyseki kurban bayraminda minik kuslarimiz kucagimizda olcak ta lohusa olup kimseyle bayramlasmaya gidemicezhihoyyyt..
gerci benim icin hicbir sorun olmadi bayramda bitek kaynanamlara gittik iki saat durduk geri geldik:dance:burda bayramda yok ya kime gideyimde bayramlasayimkafamçokkarıştı

bu aksam bayram mesaisi biter herkesinde aksam saatlerinde dökülmeye baslarlarkaydirigubbakcemile2

nbr kızlar ayyyy sabah 7 de kalktım sonra 11 gibi uyudum iyi oldu zaman geçti en azından.şimdide akşama ne pişirsem diye düşünüyom.şöyle ekmek bana bana yiyebiliceğim bi yemek yapsam acıktımmı ne

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyyyyyy koptum zabah zabahhhhhhhhh kaynana açılımı haaaaaa bittim nan delü dubaaaaaaaaa harikaa :hooray:
demokratik açılıma beş basar falla buuuuuuuuuu delikafaduldendelikafadulden
nası hacı amaaa :jeyyar:
iyi mademm bayramı güzel geçen biri dahaaa :lepi:
ohhh anasınıı satıyom gezin nan
hee gelsinlerdee onlarında bayram hikayelerini dinleyekk zemuszemus

nbr kızlar ayyyy sabah 7 de kalktım sonra 11 gibi uyudum iyi oldu zaman geçti en azından.şimdide akşama ne pişirsem diye düşünüyom.şöyle ekmek bana bana yiyebiliceğim bi yemek yapsam acıktımmı ne

kız bugün bayram tatil gııı yat boşver yimek yapmaa tatil bugünn turkbayragi

nan ne yiceeeeem.

ben gidemde buzluğa atmak için börek saram offffff offfffff valla hiçte halim yok haaa.yemeğide sonra yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…