he bacım haklısın valla bize kımseden hayır yok herkes kendı derdi tasasına düşmüş vallam..günaydın kızlaaarr
walla resmen bayram diil kabus olmuş ha geçmişi okudum da eccükk, kızlar kimseleri takmayınn evlatlarınızı düşünün sadece ben öle yapıyomm falla kocişi de tembihledim erken doğum vs. bişi olursa haber verme kimse hastaneye neen gelmesin kendi göbeğimizi kendimiz keselim deyii...falla kimseden kimseye hayır yok
bakalım benım kaynana da ne kadar sıyrık yapcak benı doğumdagünaydın ebisce canım.evet ya herkeslerin bayramı zehir olmuş yaaaaaa.
kız en güzeli galiba doğumda kimsenin olmaması.ben okudumda doğumda millet kafayı yemiş kaynanaları yüzünden.
canım sen deli misin aç acına durulur mu diyeydın ya karnım aç böle duramam diye.pes naan niye böle bu kaynanalarya ne anlayışsızlar,valla hepimize zehir etmişler bayramı haaa...herkesee günaydınnna.s.
napıonuss bakemmmm
bayramlar kaynanalar yüzünden zehir olmuş bakıyomdaa Çok üzgünüm çoook
bende dün kaynanamın zorlamasıylan köylerinin derneğine gittim hiç tanımadığım bir sürü insanı öperek ve plastik bi sandalyenin tepesinde 5 saat kadar durarak sırtıma ve belime ağrılar girdii -tatlicadiarzu- bide kavaltu etmeden gittiydim güyaa orda ikram falan varmış ama aç kaldım -tatlicadiarzu- ordan kaynanamın 3 akrabasınaa daha gittik bu arada benim koca falanda yok yani yanımızda yanlış anlamayın heni kocamda olsaa hadi neyse dicen ama biz 2 gelin kaynana kayınpederr bayram gezmesi yaptık Çok üzgünüm çoook -tatlicadiarzu- ordada ne yemek ne bişeyy Çok üzgünüm çoook saat 9 bucuktaa eve açlıktan ölmek üzereyken geldimm ama evdede bişey yokk :1no2: sonraa benim herif beni yimek yimeğee götürdüdee kendime geldimm hihoyyyt
günaydın tubammmmmmmmmmmm
annem sen neeen millete uyup kafaltı etmeden düşüyon yollara yi yemeni zati ikramda kayda değer bişe varsa potansiyelde var illada midede bi yer bulur höpletirdin gıı delüüü kaydirigubbakcemile3
arif nerde geziyy nan sen kayınvalidenin peşinde dolaşırken aaaaaaaaaaa tam dayaklık herüf haaaaaaaaklava:
falla benim bayram eiydi nan allama şukur gidemde kaynanamı öpem bare sırnaşık şey sabah kayınvalideye gittik annemlere geçecuduk onnar abimler dayımlarlan falan gezmee gitmişlerdi gidemedik baere dedim kocamın tarafını bitirem iki görümce bide dayıya gittim akşamda anamlara ilk gunu atlattık dunde hep anacımdaydım he he ama böön evde duracum nan yoruldum gene gece kasım kasım kasıldım haa akannehir
bideeeeeeeeeeeeee sabah rüyamda özgemi gördümmmmmmmmmmmm allam çok datluydu teyzesi yaaaaaaaaaaaa bembeyaz pambıktı tombişşşşşş bezledim nan dötü üşümesin deyüüü ayy manyak tatlıydı yaaaaaa
günaydın tubammmmmmmmmmmm
annem sen neeen millete uyup kafaltı etmeden düşüyon yollara yi yemeni zati ikramda kayda değer bişe varsa potansiyelde var illada midede bi yer bulur höpletirdin gıı delüüü kaydirigubbakcemile3
arif nerde geziyy nan sen kayınvalidenin peşinde dolaşırken aaaaaaaaaaa tam dayaklık herüf haaaaaaaaklava:
falla benim bayram eiydi nan allama şukur gidemde kaynanamı öpem bare sırnaşık şey sabah kayınvalideye gittik annemlere geçecuduk onnar abimler dayımlarlan falan gezmee gitmişlerdi gidemedik baere dedim kocamın tarafını bitirem iki görümce bide dayıya gittim akşamda anamlara ilk gunu atlattık dunde hep anacımdaydım he he ama böön evde duracum nan yoruldum gene gece kasım kasım kasıldım haa akannehir
bideeeeeeeeeeeeee sabah rüyamda özgemi gördümmmmmmmmmmmm allam çok datluydu teyzesi yaaaaaaaaaaaa bembeyaz pambıktı tombişşşşşş bezledim nan dötü üşümesin deyüüü ayy manyak tatlıydı yaaaaaa
:tomato: nan benim kocada yatiyyiii aslında işte olması gerekiyodu ama azcıkk vücudu kırgınmış bende mi girsem gıı kocamın yanınaa :jeyyar:neyse ben kaçıom ilaç içmek için biişiler atıştırdım içtim ecük daha gidemde herüfümnen yatam bareee sora gelürünn :kedi:
canım sen deli misin aç acına durulur mu diyeydın ya karnım aç böle duramam diye.pes naan niye böle bu kaynanalarya ne anlayışsızlar,valla hepimize zehir etmişler bayramı haaa...
ayy sorma yaa :enbuyukkk: bu kk nın açılımınıı kahrolsun kaynanalar olarak değiştiriyorumm :enbuyukkk:
Slm şekerlerrr a.s.a.s.
anaamm allama sükür kaynanam yoh nann :lepi:
vallaaa ben süper bi bayram geçirim haa bütün arkidişlerimi gördüm kocişimlen gezip duruyozz :lepi:
şimdide hazırlanıyoruz kankimlen buluşcaz düğünü olcek onun ekim 11 de ona bornoz takımı alacadum ben ona bakacaz laelaelaelaelae
hepinizi özledim haaa iki lafın belini kıramıyozz sositososito
h.geldin tatlım
bende özledim iki sohbet etmeyi vallaaa millet dertli iki geçmişi okudum da yazık yavvv
benim bayram sakin geçiyor şükür.
cuma günüde oğluşumu gördüm renkli ultrasonda çok şekerdiiii 2.156 gram olmuş herbişeyimiz Allahıma şükürler olsun yerli yerinde bir sorunumuz yok.
nası hacı amaaa :jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyyyyyy koptum zabah zabahhhhhhhhh kaynana açılımı haaaaaa bittim nan delü dubaaaaaaaaa harikaa :hooray:
demokratik açılıma beş basar falla buuuuuuuuuu delikafaduldendelikafadulden
iyi mademm bayramı güzel geçen biri dahaaa :lepi:iyiki kayınvalde tarafına uzak şehirdeyim aynı şeyleri bende yaşardım kesinn
millet öyle doluşur ama habuda hamiledir iki otursun demezler. Allah yardımcınız olsun bacularrrrrrrrr bayramınız zehir olmuş takmayın umursamayın duymayın yafff bi bahane edip çıkın o ortamdan
ohhh anasınıı satıyom gezin nanSlm şekerlerrr a.s.a.s.
anaamm allama sükür kaynanam yoh nann :lepi:
vallaaa ben süper bi bayram geçirim haa bütün arkidişlerimi gördüm kocişimlen gezip duruyozz :lepi:
şimdide hazırlanıyoruz kankimlen buluşcaz düğünü olcek onun ekim 11 de ona bornoz takımı alacadum ben ona bakacaz laelaelaelaelae
hepinizi özledim haaa iki lafın belini kıramıyozz sositososito
hee gelsinlerdee onlarında bayram hikayelerini dinleyekk zemuszemusanaamm bu ne yaa milletim bayrami burnundan gelmis haaaklava:neyseki kurban bayraminda minik kuslarimiz kucagimizda olcak ta lohusa olup kimseyle bayramlasmaya gidemicezhihoyyyt..
gerci benim icin hicbir sorun olmadi bayramda bitek kaynanamlara gittik iki saat durduk geri geldik:dance:burda bayramda yok ya kime gideyimde bayramlasayimkafamçokkarıştı
bu aksam bayram mesaisi biter herkesinde aksam saatlerinde dökülmeye baslarlarkaydirigubbakcemile2
nbr kızlar ayyyy sabah 7 de kalktım sonra 11 gibi uyudum iyi oldu zaman geçti en azından.şimdide akşama ne pişirsem diye düşünüyom.şöyle ekmek bana bana yiyebiliceğim bi yemek yapsam acıktımmı ne
nası hacı amaaa :jeyyar:
iyi mademm bayramı güzel geçen biri dahaaa :lepi:
ohhh anasınıı satıyom gezin nan
hee gelsinlerdee onlarında bayram hikayelerini dinleyekk zemuszemus
kız bugün bayram tatil gııı yat boşver yimek yapmaa tatil bugünn turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?